Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

θα αγοράσω καινούριο pc δεν θέλω κάτι εξαιρετικό.

διάλεξα κάποια κομμάτια και θέλω να μου πείτε αν για κάποιο από αυτά έχετε κάποια ένσταση, αν πχ κάτι δεν είναι καλό, λέω γω τώρα ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά του ή να προσέξω κάτι.

κάρτα γραφικών δεν θα βάλω

amd a8-5600K 87e

motherboard: socket fm2 socket a75  από 53e  ή a85 από 70e αξίζει τα έξτρα το α85;

ram:Kingston KVR1333D3N9/8G 45e

κουτί με τροφοδοτικό 450W  30e αρκούν για το σύστημα;

ssd: Kingston SSDNow V300 120GB w/Adapter 90e

hdd 1T, γύρω στα 60e βλέπω WD green, blue, έναν barracuda και έναν hitachi.  κάποια σύσταση στην επιλογή;

ευχαριστώ

Δημοσ.

χωρίς σκληρούς, τα λεφτά που θέλω να δώσω είναι η σούμα των παραπάνω, 220 με 250, χωρίς τους σκληρούς.

για τους σκληρούς αντίστοιχα, αυτά που γράφω γύρω στο 150αρι.

η οθόνη είναι μια 17αρα, 1280Χ1024 αν δεν κάνω λάθος.

απλή χρήση, το πιο βαρύ προγράμματα που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι το solidworks

Δημοσ.

εγώ θα επέλεγα τον wd blue ή τον hitachi για την εγγύηση. 

να έχεις στο μυαλό σου και τα μεταφορικά , δλδ η μνήμη θα φτάσει 50αρι , προσπάθησε δλδ να τα βρεις από το ίδιο μαγαζί κάποια κομάτια να γλυτώσεις τα διαφορετικά μεταφορικά και αντικαταβολές.

Για εμένα το A85 αξίζει αλλά μετά είναι και η υλοιποίηση. Θα προτιμούσα να έχει ψύξη στα ρεύματα και η ψύκτρα στο south να μην είναι μια σταλιά όπως της msi λες και δεν έχουν λεφτά να βάλουν μεγαλύτερη οι τσιγκούνηδες :P 

Το κουτί αν είναι καλό θα σου μείνει και για την επόμενη αναβάθμιση. Αυτό που λες εσύ μπορείς να πας να το φτιάξεις μόνος στραντζαριστο :P και το τροφοδοτικό που έχει μέσα δεν θα το εμπιστευόμουν ούτε για το μιξερ του φραπε αν τώρα εσύ θεωρείς ότι πρέπει να τροφοδοτήσει το καινούργιο σου pc πάω πάσο. Τα watt πάντως για να απαντήσω φτάνουν αν και δεν αποδίδει ούτε τα μισά από τα 400

Δημοσ.

Για Α75-Α85 που ρωτάς είναι και ανάλογα και για ποιές μητρικές μιλάμε.Αν είναι το οικονομικό στη μέση το πιθανότερο να διάλεγα Α75.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...