micahel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, ο παλιός μου υπολογιστείς τα έπαιξε (σκληρός,τροφοδοτικό και ίσως μητρική) και το κόστος επισκευής του πάει στο 200αρικο και γενικά δεν αξίζει γιατί είναι πολύ παλιός, θέλω να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο pc έως 200 ευρώ. Έχω βρει από αγγελία έναν με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4 GHz) Μητρική: Asus P5KPL-VM Μνήμη: 4096 MB (DDR2-SDRAM) Σκληρός Δίσκος: 2 x 500 GB Seagate Κάρτα Γραφικών: Nvidia GeForce GT 430 και οθόνη asus 22 ιντσών. Τον θέλω κυρίως για gaming με μέτριες απαιτήσεις(τη σειρά των gta και των cod, mafia2, nfs κτλπ.) και internet. Σκοπεύω στο μέλλον να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών με κάποια καλή μεταχειρισμένη και ίσως τη μητρική. Τη μου προτείνετε είναι καλή σύνθεση και τη να προσέξω κατά την αγορά. Μιχάλης
Bspus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αυτο το συστημα μαζι με την οθονη στο δινει 200 ευρω? Εγω θα το επαιρνα
micahel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ναι στα 200 ευρώ , η οθόνη είναι η Asus VW222 ενώ έχω και εγώ μια παλιά philips και πληκτρολόγιο , ενώ θα αγοράσω ένα ποντίκι και ηχεία από ένα κατάστημα της γειτονιάς μου
Vtester Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το φθηνό θα το πληρώσεις ακριβά. Μόνο ο επεξεργαστής είναι καλός και αυτός χωρίς καλή μητρική και ψύκτρα δεν δείχνει τις δυνάμεις του. Δεν νομίζω ότι με το G31 θα το καταλάβεις. Όλα αυτά με ddr2 που δεν μπορείς να κάνεις επέκταση και λόγω τιμής και λόγω ότι η μητρική έχει μόνο 2 slots και δίσκοι που πιθανότατα θα τα παίξουν και κάρτα γραφικών που για τα games που λες , δεν πάει πουθενά. Καλύτερα να σκορπούσες τα λεφτά σου
micahel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 όπως είπα και πιο πάνω σκοπεύω να αλλάξω κάρτα γραφικών. Για τη μητρική το ξέρω ότι δεν είναι και η καλύτερη αλλά τώρα πια αν δεν κάνω λάθος μπορούμε να βρούμε αξιόλογες προτάσεις με 40 ευρώ. Απλά δεν ξέρω αν αυτός ο επεξεργαστείς θα μπορέσει να λειτουργήσει με μία νέα μητρική με ddr3.
Vtester Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 λειτουργεί κανονικά σε μητρική socket 775 που υποστηρίζει ddr3. Έχουν εγγύηση καθόλου ;
micahel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν το αναβαθμίσω στο μέλλον με αυτά. θα είναι συμβατό το σύστημα και θα μπορεί να τρέξει games http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-6450-PCI-Express-GDDR3-1GB-11190-02-20G.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-G41M-COMBO-s775-DDR2-DDR3-VGA.htm λειτουργεί κανονικά σε μητρική socket 775 που υποστηρίζει ddr3. Έχουν εγγύηση καθόλου ; Δεν έχουν εγγύηση ο πωλητής τα αγόρασε αρχές του 8
adtakhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 AMD A6 3670K QUAD CORE 2,7Ghz ASROCK A75M HVS (USBIII, SATA III, HDMI) ELIXIR 4GB DDR3 1600Mhz IGP HD6530D αρκετά δυνατή SEAGATE 500GB SATA III SAMSUNG DVD-RW 22X MS- TECH 400WATT --------------------------------------- 230€ ολοκαίνουριο σύστημα με παρόμοιες επιδόσεις ! Βγαίνει και φτηνότερο αν θες . Με 70€ παίρνεις και 20άρα καινούρια οθόνη, με 94€ παίρνεις 22αρα οθόνη και με 104€ παίρνεις 23άρα led ! Δεν νομίζω πως αξίζει να ασχοληθείς . 1/4 σε κατανάλωση ρεύματος, παρόμοια απόδοση, μεγαλύτερη σπιρτάδα (IMC/HT) , πιο εύκολα αναβαθμίσιμο, με σύγχρονα πρότυπα USB III, SATA III για SSD και με εγγύηση. Κάρτα γραφικών για gaming θες από 100€ και επάνω αν θες κάτι παραπάνω από την ενσωματωμένη ή την gt430 3
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Από το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο setup καλύτερα να πήγαινες στη καινούρια σύνθεση του adtakhs με εγγύηση και για τους λόγους που ανέφερε.
micahel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 σαφώς ειναι και πιο καλα καθως παμε σε καινουργεια και σιγουρα πραγματα και εχω και εγγυηση καθως και πριν λιγο ο πολητης με ενημερωσε οτι εκανε λαθος και η μνημη ειναι 2gb οποτε παμε σε κατι καινουργειο. για πιο καλλο μεταχιρισμενο το συζηταμε η οχι;
Bspus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αμα η μνημη ειναι 2gb θα συμφωνησω γιατι ειναι οντως λιγα. Θα επρεπε να αγορασεις εξτρα 2x2 ddr2 που ειναι ακριβα, ακομα και μεταχειρισμενα. Κατα τ'αλλα ομως, και με την υποθεση οτι δεν θα χαλασει κατι αμεσα, το συστημα το βρισκω καλη ευκαιρια. Δεν θυμαμαι να εχω δει κατι συμφεροτερο σε μεταχειρισμενα πολυ καιρο. Την 430 και το δευτερο δισκο ανετα τα πουλας και βγαζεις στην ξεφτιλα ενα 40ρι. Το καινουριο συστημα θελει και κουτι εκτος των αλλων. Η διαφορα χρηματων δεν ειναι αμελητεα και αν δε μετρουσε δεν θα συζηταγαμε για μεταχειρισμενα. Η 22ρα που σου δινει ειναι 16:10 και η λιγο χαμηλοτερη αναλυση απο 1080 θα εριχνε και λιγο τις απαιτησεις στα παιχνιδια χωρις να μειωνει ουσιαστικα την ποιοτητα (δεν ειναι καλη ιδεα να κατεβαζεις την αναλυση στις lcd) Τεσπα, δεν εχει σημασια. Η μνημη τα χαλαει ολα, διαφορετικα θα σου ζητουσα να μου δειξεις την αγγελια!
adtakhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Η σύνθεση που του έδωσα έχει και κουτί ! Ερχεται μαζί με το τροφοδοτικό ! Το σύστημα καταναλώνει πολύ λίγα, οπότε είναι κομπλέ. 1
micahel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εγω σκεφτομαι το ακόμα, μου έριξε και τη τιμή στα 170, οπότε παίρνω αυτή τη μητρική και τη μνήμη και πάει στα 265 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-G41M-COMBO-s775-DDR2-DDR3-VGA.htm και http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Crucial-DDR3-4GB-Dimm-1600MHz-Ballistix-Tactical-BLT4G3D1608DT1TX0CEU.htm Το μόνο που με χαλαει ειναι οτι τρέχει vista θα πάει στα 7 άνετα η θα έχουμε κολλήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα