Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα θελα να ρωτησω. εχω λαπτοπ με windows 7 home premuim 64bit και  θελω να τα κανω mac os x μπορειτε να μου πειτε πως να τα κανω

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

γινεται με iatkos υπαρχει και topic στο φορουμ , εγω ειχα περασει παλια τα iatkos snow leopard και ηταν φανταστικα, το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι δεν δουλευε το wifi και το mouse επισης αν και δουλευε κανονικα εντουτοις ομως δεν ειχε την ιδια ακριβεια με του windows

Δημοσ.

εγω απο εδω το κατεβασα

http://iatkos.me/iatkos-releases/

θελει ομως προσοχη στα kext που θα περασεις για να εινα συμβατα, παρολα αυτα ακομα και λαθος να γινει μπορεις με safe mode στο boot νομιζω μπαινει με -χ μπορεις να σβηνεις τα προβληματικα kext 

για περισσοτερη και πληρεστερη υποστηριξη μπες και εδω

http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/

Δημοσ.

ηπαμε για να φενετε γνισιο,αγοραζης κενουργιο.

δεν θα μπορης να πεζεις πεχνιδια ομος.

σκοτώσαμε την ελληνική γλώσσα.έρχεται μπανάκι και κλείδωμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Για τον τοπικ σταρτερ.σου διορθωσα καποια ορθογραφικα λαθη.

οκ ολοι κανουμε λαθη αλλα οπως γραφεις δεν μπορει καποιος να διαβασει τι γραφεις καν.plz γραψτα σωστα.

Δημοσ.

Με ipod ειμαι μην περημενης γραφο γρηγορα

Αυτό που λες δεν είναι δικαιολογία, πήγαινε Ρυθμίσεις --> Γενικά --> Πληκτρολόγιο και άνοιξε τους διακόπτες 'Αυτόματη διορθωση' και 'Ελεγχος ορθογραφίας'

Δημοσ.
Δημοσ.

οτι εισαι με Ipod δεν σημανει οτι πρεπει να ειναι ολα λαθος.

Δημοσ.

τότε γράψε αργά και σωστά.

μην γράφεις γρήγορα και κάνεις τέτοια ορθογραφικά λάθη.

φθηνή δικαιολογια

ούτε απο την ουγκάντα δεν γράφουν έτσι :P

• Moderators
Δημοσ.

Αφου μαθενο τα αγγλικα κε τα ελλενηκα τα σκοτωνω και μετα βιαζω το πτωμα τους για αφτο

Fixed it for ya.

Btw εαν ειχες καποια δικαιολογια της προκοπης για το θεμα, δεν θα γινοταν..θεμα.

Back on topic

Aν και η συμβουλη του greek85 ειναι η πιο λογικη γι αυτο που ζητας, εαν κρινω απο το παρακατω post σου

Και  θα φαινετε οπως το apple σαν γνησιο και  αν θελω να το διαγραψω πως θα το κανω !!'

μαλλον μονο σε μπελαδες και posts με δολοφονημενα ελληνικα θα οδηγησει.

Οποτε ψηφιζω την συμβουλη του tolis_01 ή της Virtual Machine με OSX για να σου φυγει η ορεξη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...