Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο θα πάω προς ανακύκλωση τα routers που περάσαν απ τα χέρια μου τα τελευταία ~8 χρόνια (Speedtouch v6, speedtouch v7, ένα d-link, netgear dgn2200 και ένα ξέμπαρκο linksys WAG200).

Οπότε χρειάζομαι κάποιον νέο αντικαταστάτη. Πάνω του θα συνδέονται 2-3 συσκευές ενσύρματα και 5-6 ασύρματα.

Απαραίτητα είναι το remote connection στο router interface, ο ορισμός στατικών IP σε συγκεκριμένες MAC, η υποστήριξη dyndns και το wifi του να ναι N class.
Επιθυμητό είναι το gigabit αλλά αν ξεφεύγουμε οικονομικά αρκετά εξαιτίας αυτού, θα βολευτώ και μ ένα gigabit switch.

Ιδέες;

Δημοσ.

Εάν είναι λειτουργικά, μήπως θα ήταν χρησιμότερο, αντί να τα δώσεις για ανακύκλωση, να τα χαρίσεις σε κάποιους που πιθανά θα τα χρειαστούν, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν το έργο για το οποίο κατασκευάστηκαν;

• Like 1
Δημοσ.

Εάν είναι λειτουργικά, μήπως θα ήταν χρησιμότερο, αντί να τα δώσεις για ανακύκλωση, να τα χαρίσεις σε κάποιους που πιθανά θα τα χρειαστούν, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν το έργο για το οποίο κατασκευάστηκαν;

Μα άμα ήταν λειτουργικά δε θα ψαχνα για νέο router. Όσο δούλευαν σωστά, ήμουν υπερευχαριστημένος απ αυτά.

Τώρα πλέον όλα έχουν κάποιο κουσούρι. Άλλο disconnects άλλο reboots άλλο χάνει το ασύρματο. Βασικά θα τα δώσω σε φίλο να «παίξει».

Δημοσ.

Αύριο θα πάω προς ανακύκλωση τα routers που περάσαν απ τα χέρια μου τα τελευταία ~8 χρόνια (Speedtouch v6, speedtouch v7, ένα d-link, netgear dgn2200 και ένα ξέμπαρκο linksys WAG200).

Οπότε χρειάζομαι κάποιον νέο αντικαταστάτη. Πάνω του θα συνδέονται 2-3 συσκευές ενσύρματα και 5-6 ασύρματα.

Απαραίτητα είναι το remote connection στο router interface, ο ορισμός στατικών IP σε συγκεκριμένες MAC, η υποστήριξη dyndns και το wifi του να ναι N class.

Επιθυμητό είναι το gigabit αλλά αν ξεφεύγουμε οικονομικά αρκετά εξαιτίας αυτού, θα βολευτώ και μ ένα gigabit switch.

Ιδέες;

Καποιο vigor 2710n?

καποιο netgear dgn3500 και πανω?δινουν πολλα πραγματακια.

εδω πχ ενα ωραιο Pdf με συγκρισεις.

http://www.netgear.com/images/ADSL2Chart-9-2118-44304.pdf

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να επαναλειτουργήσω το παλιό d-link οπότε για την ώρα αναβάλεται η αγορά νέου router. Μάλλον για κανα gigabit switch θα πάω. Πάντως κι εγώ το dgn3500 καλόβλεπα.

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να επαναλειτουργήσω το παλιό d-link οπότε για την ώρα αναβάλεται η αγορά νέου router. Μάλλον για κανα gigabit switch θα πάω. Πάντως κι εγώ το dgn3500 καλόβλεπα.

για αυτο υπαρχει και ενα πιο νεο firmware αν θυμαμαι καλα.τσεκαρε το καλου κακου.αν ειχε γινει brick υπαρχει διαδικασια να ξεbrickaristei.εκτος αν αυτο εκανες .

τα gigabit switch ειναι φτηνα και τα netgear νομιζω εχουν lifetime.ναι υπαρχει το 3500 και μετα υπαρχουν και αλλα μοντελα πιο πανω με ακομα περισσοτερα πραγματα.απλα αν ειναι να παρεις καποιο τετοιο ρουτερ με gigabit τοτε μην παρεις switch αδικα.

Δημοσ.

Για το firmware που είπε ο poulinos το τελευταίο που βγήκε είναι του 2011 το έβαλα και εγώ πριν λίγες μέρες εάν το θέλεις στο ανέβασα εδω

απλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρχουν διαφορετικα firmware για το 2640b διοτι ΝΟΜΙΖω οτι υπαρχουν και διαφορα Hardware.δεν μπορω να θυμηθω αν παιρνουν ολα το ιδιο firmware  η οχι.

τελικα κοιταξα στο site της dlink και ναι υπαρχει Revision b2 και revision b3.ισως φορανε διαφορετικα firmware

http://www.dlink.com/gr/el/support/product/dsl-2640b-adsl-2-wireless-g-router-with-4-port-10-100-switch

Δημοσ.

Πολύ σωστά που το επισήμανες γιατί εγώ ξεχάστηκα :P. Το συγκεκριμένο firmware είναι για το B2.

τιποτα.στο πιο πανω Link εχω διαλεξει το ρουτερ που θελει οποτε μπορει να παει απευθειας εκει αμα θελει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...