Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν μπορουν κάποιοι να μην γκρινιάξουν δεν μπορούν,ένα φτηνό κινητάκι είναι ρε παιδιά των 50 ευρώ,το ότι σου δίνει το 3g σαν εξτρά για να το χρησιμοποιείς είναι θετικό,δεν το ανεβάσει σε κατηγορία που να απαιτείται το wifi,έλεος και εμένα η cosmote μου δίνει επειδή είμαι φοιτητής κάθε μηνα με την 10άρα που βάζω 600mb internet για σερφάρισμα,γιατί αν έχω ένα τέτοιο να μην σερφάρω γρήγορα αν και χωρίς πολλές δυνατότητες. 

αν κάποιοι δεν το βρίσκουν χρήσιμο το 3g σε τέτοιο κινητό απλά ας τους αφήσει αδιάφορους και όχι να κράζουν.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια χαρα κιν ειναι, το wifi στις διακοπες π.χ. δεν μου φανηκε κ τοσο χρησιμο, ελαχιστα εως σπανια τα ελευθερα δικτυα,

μια χαρα κανεις δουλεια κ με τα mb, ουτως ή αλλως εχουν πεσει οι τιμες, αλλα ειμαστε καλο(κακο-)μαθημενοι βλεπετε,

γκρινιαζουμε για την κριση, αλλα και η κουτση μαρια iphone των 500 ευρω θελει, γιατι, ακομα κ αν δεν θελει, μονο κ μονο που εχει η συναδελφος της/γειτονισσα/φιλη της, εεε. πρεπει να παρει κι αυτη...

για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε, αλλα μονο οταν ερθει η πραγματικη πεινα θα ξυπνησουν μερικοι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...