Hal9000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Η Nokia συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των φθηνών feature phones με νέα μοντέλα, ανακοινώνοντας δύο νέα, το Nokia 207 και το Nokia 208.Και τα δύο μοντέλα στηρίζονται στην πλατφόρμα Series 40 χωρίς όμως το ανανεωμένο περιβάλλον που διαθέτει η Asha σειρά όπως το Nokia Asha 501. Εμφανισιακά τα δύο μοντέλα είναι σχεδόν ίδια, περιλαμβάνουν πληκτρολόγιο στη μπροστινή όψη ενώ θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα, με το πίσω μέρος να είναι αποσπώμενο και να μπορείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο χρώμα. Με οθόνη QVGA 2.4, 64MB RAM, 256MB αποθηκευτικό χώρο ο οποίος επεκτείνεται με επιπλέον 32GB μέσω της microSD θύρας, τα συγκεκριμένα μοντέλα κάνουν σαφές ότι απευθύνονται σε αναδυόμενες αγορές με λίγες απαιτήσεις. Η διαφορά των δύο μοντέλων βρίσκεται στην κάμερα όπου το 207 δε διαθέτει καθόλου ενώ βρίσκουμε μία στο πίσω μέρος στο Nokia 207 στα 1.3mp. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να συνδεθούν στο internet μέσω δικτύων 3G ενώ δε διαθέτουν WiFi. Το Nokia 208 θα κυκλοφορήσει και σε dual sim έκδοση ενώ θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο με τιμή €52, λίγο υψηλότερη από αυτή του Nokia 206 και του Asha 205 που είχαν ανακοινωθεί το Νοέμβριο. Site: nextweb.com
tass0s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν η τιμη μεινει εκει χαμηλα, τοτε θα ειναι καταπληκτικα κινητα.
mak3don Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο.. οπως κυκλοφορησε και το 105 το πρωτο τριμηνο του ετους?
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 γιατι δεν βαζουν την εκπληκτικη τους ικανοτητα στο σχεδιασμο κινητων σε ενα τηλεφωνο με android ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????
tasos1995 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 γιατι δεν βαζουν την εκπληκτικη τους ικανοτητα στο σχεδιασμο κινητων σε ενα τηλεφωνο με android ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γιατι διαλεξαν τα WINDOWS PHONE 1
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Έπρεπε να είναι και το 207 δίκαρτο, ότι πρέπει να μέρη που δεν επιτρέπεται κάμερα. Πέρα από αυτό, ΟΚ, θα μπορούσαν να έχουν wifi, εδώ είχε (έχει ) το Ε60 μου... 1
papahlamidas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Για εμένα θα πάνε άπατα. Τα μεγάλα του μείον του για εμένα είναι τα παρακάτω. -λειτουργικό -wifi Ακόμα και 50 ευρώ να κάνει νομίζω δεν αξίζει με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καλά είναι για τις λειτουργίες τους... Τις πωλήσεις τους θα τις κάνουν πιστεύω btw το λειτουργικό του είναι λίγο άσχημο και λόγω της μικρής οθόνης μάλλον
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μια χαρα ειναι για εκείνους που δεν θέλουν πολλά και σε χαμηλή τιμή αν εχουν και μεγάλη αυτονομία απο θέμα μπαταρίας μια χαρα 1
kxs14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 καλή ιδέα!!! εγώ πάντως να σας πω την αλήθεια πηρα ένα samsung με 2 sim 14 ευρώ και την έχω καταβρει! η μπαταρία κρατάει άπειρες μερες, τόσο που μπορώ άνετα να πω ότι το φορίζω μια φορά την εβδομάδα. τα συγκεκριμένα λογικό είναι νμα μν κρατάνε τόσο, αλλά είναι πολύ όμορφα και σε καλή τιμουλα
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Υποτίθεται οτι απευθύνονται σε οικονομική κατηγορία και δεν μπορούν να συνδεθούν με wifi. Δηλαδή οι κάτοχοι τους θα πρέπει να έχουν μεγάλα data plan αφού δεν μιλάμε για περιστασιακή χρήση του 3g αλλά αν θες να σερφάρεις θα πρέπει όπου και να είσαι να καταναλώνεις δεδομένα.
laskos54 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Για την γιαγια μου καλα ειναι... Και παλι πολλα κουμπια εχει...
Wrech Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 γιατι δεν βαζουν την εκπληκτικη τους ικανοτητα στο σχεδιασμο κινητων σε ενα τηλεφωνο με android ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???? Γιατι εκτοσ του οτι διαλεξαν windows phone υπαρχει ορος πο λεει οτι για 5 χρονια δεν θα βγαλει κινητο με android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα