subject 12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 καμία πρόταση ψυξης με 35-40 euro?? το εργοστασιακό με τρομάζει........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αν τη χωραει στο κουτι σου coolermaster 212 evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου δες και την xigmatek aegir.Διαφορετικά και η coolermaster του xristara σε καλύπτει και είναι και φθηνότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subject 12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 είναι να κάνω μία ανταλαγή και είμαι μεταξύ http://www.scythe-us...scnj1100p.html και corsair h50 πιά προτίνετε? και μάλων επιδή ήδη έχω πρόβλημα με το κουτί τα πραματα προσορινά θα τα βγάλω έξω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 H H50 ειναι μεταχειρισμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subject 12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παρε τοτε την scythe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subject 12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 και εγώ πρως τα εκει κλείνω.. ευχαριστώ πολύ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα