Giorgostzds Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Παρέδωσα τιν κάρτα στο κατάστημα και σήμερα μου είπαν πως επείδη δεν υπαρχεί πλέον στην αγορά θα μπορέσω να αγοράσω μία αξίας 180 εβρο. Πιστεύω πως είναι πολυ λίγο το ποσο.θα μπορέσω να καταφέρο καλήτερυ τιμή αμα τους πιέσω? Υπάρχει στην αγορά καποια ισάξια με 180 εβρο ή πόσο θα κόστιζε μια ισάξια τώρα στην αγορά? Την 5970 την ειχα αγοράσει 570.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ειναι οντως λιγα τα χρηματα που σου δινουν.απαιτησε η αλλαγη με ιδια η πιστωτικο στα χρηματα που την ειχες αγορασει. αυτοι οταν την στειλουν πισω στην εταιρια (εαν την στειλουν κιολας) θα τους πιστωσει με τα χρηματα που την αγορασαν.
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ειναι οντως λιγα τα χρηματα που σου δινουν.απαιτησε η αλλαγη με ιδια η πιστωτικο στα χρηματα που την ειχες αγορασει. αυτοι οταν την στειλουν πισω στην εταιρια (εαν την στειλουν κιολας) θα τους πιστωσει με τα χρηματα που την αγορασαν. Προφανως δε θα εχουν σκοπο να ζητησουν RMA απο την εταιρία.. Κατι αλλο θα εχουν στο μυαλο τους. Καντους φασαρια
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εγώ είχα πάει για ανάλογη περίπτωση (αν και τελικά δεν είχε χαλάσει η κάρτα) στα Multirama του Ψυχικού και μου είχαν πει οτι θα έστελναν την κάρτα (6870) στην εταιρεία και αν υπήρχε ίδια θα γινόταν αντικατάσταση αλλιώς θα έπαιρνα πιστωτικό στο ποσό που είχα αγοράσει την κάρτα. Εφόσον η κάρτα είναι εντός εγγύησης δεν γίνεται να σου δώσουν 180 ευρώ. Εδώ θα έδιναν σε εμένα 180 ευρώ επειδή την είχα αγοράσει 180 ευρώ... Τελικά στον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν οτι φταίει το τροφοδοτικό και με έσωσαν οι άνθρωποι. Δεν πλήρωσα μάλιστα τίποτα για τον έλεγχο και μου έκανε εντύπωση σε σχέση με το Πλαίσιο που δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό. (του δίνουν σίγουρα tubro-x)
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 1) Ζητάς ίδια κάρτα γραφικών. 2) Αν δεν έχουν ίδια κάρτα γραφικών, ή κάποια άλλη παρόμοιων ή καλύτερων επιδόσεων ζητάς τα χρήματα στην τιμή που την αγόρασες.
Giorgostzds Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ,Τελικά μου δώσαν πίτσωση 300 εβρώ που ήταν ι αξία της πρώτης αντικατάστασης. Αν και το multirama δεν εχεί και πολλά αποθέματα κε δε βρίσκω κάτι για να αντικαταστήσω
STORM1978 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Παρέδωσα τιν κάρτα στο κατάστημα και σήμερα μου είπαν πως επείδη δεν υπαρχεί πλέον στην αγορά θα μπορέσω να αγοράσω μία αξίας 180 εβρο. Πιστεύω πως είναι πολυ λίγο το ποσο.θα μπορέσω να καταφέρο καλήτερυ τιμή αμα τους πιέσω? Υπάρχει στην αγορά καποια ισάξια με 180 εβρο ή πόσο θα κόστιζε μια ισάξια τώρα στην αγορά? Την 5970 την ειχα αγοράσει 570. Ευχαριστώ,Τελικά μου δώσαν πίτσωση 300 εβρώ που ήταν ι αξία της πρώτης αντικατάστασης. Αν και το multirama δεν εχεί και πολλά αποθέματα κε δε βρίσκω κάτι για να αντικαταστήσω Δηλαδη την 5970 την ειχες αντικαταστησει με μια αλλη αξιας 300 ευρω? Γιατι το δεχτηκες αυτο οταν την ειχες αγορασει 570?
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Στα 300 euro παντως μπορεις να παρεις μια gtx 670
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα