Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω ενα λιγο κουλο θεμα με το skype.

εχω 2 accounts, ενα skype και ενα hotmail. τα εχω κανει connect. στο PC λογκαρω με το skype account, μου φερνει μονο επαφες skype. λογκαρω με hotmail, παλι φερνει μονο επαφες skype..

στο κινητο (android), λογκαρω με skype, φερνει μονο skype. λογκαρω με hotmail, φερνει και τα 2....!

μεχρι προχτες, στο pc λογκαρα με το Hotmail και τα εφερνε και τα 2 κανονικοτατα....

any thoughts???

Δημοσ.

Και εμενα εδω και 4 5 ημέρες μονο τις skype επαφές (που ειναι online) βλέπω , μαλλον θα παίζει καποιο πρόβλημα γιατι και αλλα παιδιά που ρώτησα εχουν το ιδιο πρόβλημα

Δημοσ.

το κουλο ειναι με το android app που τις φερνει κανονικα..! λογικα λογκαρει σε αλλο σερβερ...

Δημοσ.

φυσικα δε στρωνει ουτε με uninstall/reinstall.... αγνωσται αι βουλαι της μικρομαλακης...

Δημοσ.

Λοιπόν το έλυσα το πρόβλημα κανωντας τα παρακάτω :

1. Βγείτε τελείως απο το skype

2. Τρέχουμε στο run %appdata%

3. Βρίσκουμε τον φάκελο Skype και τον κάνουμε μετονομασία σε Old_Skype

4. Κατεβάζουμε το skype απο το site ώστε να μας κανει update στην έκδοση 6.6.0.106 (εμενα δεν με πήγαινε σε αυτην την έκδοση μεσα απο το update του skype)

5. Συνδεόμαστε κανονικά με τα στοιχεία μας και πρεπει να βλέπετε τις επαφές τώρα

Δημοσ.

επισης λειτουργει και τουτο

αντι να μετονομασω old_skype απλα εσβησα τελειως τον φακελο στο appdata εκανα την αναβαθμιση σε 6.6.0.106 και το site και δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Κομπλέ , βασικά απο οτι καταλαβα η ολη υπόθεση ηταν να γίνει update στην καινούργια έκδοση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα..Για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Πριν 3-4μερες, εκανα στο Laptop αναβαθμιση του Skype....

πριν την κανω, ολα μια χαρα..

Αφου εκανα την αναβαθμιση, οποτε παω να εισελθω.................Βαραει ενα κολλημα, και μου κοβει την γραμμη του ιντερνετ...

Δηλαδη, εκει που αναβουν τα λαμπακια στο ρουτερ κανονικα, ξαφνιακ της γραμμης, νεκρωνει...

Εκανα 2-3 απεγκατασταση/ νεα εγκατασταση αλλα 4η μερα σημερα, παλι μου κανει τα ιδια...

Τι σκ@τ@ το επιασε παλι...???

Υπ οψιν, απ το κινητο και το ταμπλετ, συνδεομαι κανονικα.

να βρω μια πιο παλια εκδοση και να την βαλω?

Το εκανα αλλα παλι............τα ιδια..

Λετε να παιζει ρολο που πηγα να το συνδεσω με το facebook? αλλα και παλι δουλευε, ωσπου να το κανω αναβαθμιση..

Τωρα που ειχα βαλει την εκδοση 6.5, προλαβε μπηκε μου εβγαλε τις επαφες και στο δεξι μερος  ειχε ολο ????????????????????????????

σχεδον σε ολη την δεξια μερια..

Επεξ/σία από panosem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...