Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εκανα format σε widows 7 32bit αλλα ενω εκανα πολλα update εχω προβλημα στα παρακατω και δεν μπορω να το λυσω.. Μου βγαζει τις δυο εικονες που επισυναπτω.
tsioudiver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν δοκιμάσεις να κάνεις τα updates σταδιακά; Απ' όσο είδα η Microsoft έχει κάποια εργαλεία για τα πρώτα 2 σφάλματα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εκανα αυτο: 1.Μεταβείτε στο θέμα Τι είναι το εργαλείο System Update Readiness; στην τοποθεσία Web της Microsoft Κατεβασα το αναλογο αρχειο υποτιθεται οτι εγινε εγκατασταση αλλα μετα ξαναφανερωνεται στις διαθεσιμες ενημερωσεις Δοκιμασα και τμηματικη ενημερωση αλλα τιποτα !!!
tsioudiver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Και αυτές είναι ενημερώσεις που αποπειράθηκες να εγκαταστήσεις μετά από format? Άλλο update είχες πραγματοποιήσει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μετα το format παρολο που το νομιμο dvd ειχε και sp1 ειχα κανει αρκετες ενημερωσεις πρν μου κανει το προβλημα
tsakonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 http://www.trishtech.com/win7/delete_installed_update_files_from_windows_7.php για δοκίμασε να σταματήσεις την υπηρεσία, σβήσε το φάκελο και επανεκκίνησε την υπηρεσία...λογικά θα σου πει ότι δεν έγινε ποτε έλεγχος για ενημερώσεις και δοκίμασε να ξανακατεβάσεις τα update
tsioudiver Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δε δοκιμάζεις και Site: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=231149">αυτό ;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μηπως καθαρισες τα τεμποραρυ με καποιο τροπο
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δοκιμασα αυτο που λεει ο φιλος Tsakonas και ενω μου ελεγε οτι δεν εχει γινει ελεγχος για ενημερωσεις ποτε οταν εκανα ελεγχο μου εβγαλε πρωτες πρωτες τις μαμημενες τις προβληματικες. tem file δεν διεγραψα Δοκιμασ αυτο που λεει ο tsioudiver και μου γαζει τα παρακατω :
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ενα format εδωσε την λυση... Τωρα που το σκεφτομαι μετα απο μια επανεκινηση απο ενημερωση αργουσε πολυ να μπει και εκανα την βλακεια (λιαν επιεικως..) να πατησω reset Ισως για αυτο να εχασε πληροφοριες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα