HamerZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πρόκειται να χρησιμοποιήσω ατμοκαθαριστή Site: http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/vacuum-cleaners/steam-cleaners/097624-united-sc-5197">United SC 5197 σε δωμάτιο και γραφείο με ύπαρξη οθονών, εκτυπωτών, ηχοσυστήματος, ups, συρταριέρων με dvd/cd κτλ. Η χρήση θα γίνει σε έπιπλα, κουρτίνες, πάτωμα όπως μια σφουγγαρίστρα Υπάρχει περίπτωση να επιρεαστούν αρνητικά από τον ατμό τα ηχοσυστήματα, υπολογιστές, οπότε και να απαιτείται να μεταφερθούν σε άλλο χώρο/βεράντα μέχρι να στεγνώσει το δωμάτιο; Η θερμοκρασία του ατμοκαθαριστή θα είναι γύρω στους 60 βαθμούς
parasaser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις την οθόνη του pc με υδρατμούς, δεν το έχω δοκιμάσει ποτε αλλά νομίζω είναι ρίσκο. τουλάχιστον έχε τα κλειστά και αν υπάρχει ερκοντίσιον έχε το στο φουλ.
Rod@X Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Για μια φορά, αυτή την εποχή, με 35 βαθμούς , για μισή - μια ώρα που θα καθαρίσεις το δωμάτιο, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αν ήταν τόσο ευαίσθητοι , σε περιοχές με υγρασία θα έπρεπε να είχαν ακουστεί συχνά προβλήματα. Αρκει να μην ψεκάσεις και τον ...υπολογιστή!
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 HamerZ τελικα τι εκανες, εκανες χρηση ατμοκαθαριστη στο δωματιο με τον υπολογιστη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα