GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το κινητακι το εχω 3 χρονια και κατι μηνες http://www.guardian.co.uk/technology/2010/jan/14/motorola-milestone-mobile-phone-review ο γιος μου που έχει πατήσει τα 6μιση χρόνια έπαιζε με το κινητο το τελευταιο καιρο, ειχα παρατηρησει λοιπον κατι κολλήματα, οταν πατούσα την επαναφορα, οταν δλδ έμπαινα σε καποιο μενου και προσπαθουσα να γυρισω πισω---να βγω δλδ απο αυτο. Προχθες ειχα κατι δουλειες σε εξωτερικο περιβαλλον και ειχα ξεχασει την θήκη, το εβαλα στην πισω τσεπη του παντελονιου μου, πιεστηκε καπως μπορω να πω με τι κινησεις που εκανα, μετα το αφησα και κανα τεταρτο στον ηλιο, απο το μεσημερι και μετα παρατηρησα οτι δεν παιρνει τις εντολες στο κατω μερος της οθονης, και κανει σαν τρελο, μπαινει δλδ μόνο του σε διαφορα μενου κλπ, η οθόνη δειχνει κανονικα, δεν εχει καποια μαυριλα. Την καθάρισα και έβγαλα μπαταρια και καρτα sim μπας και φτιαξει, αλλα τιποτα, ξερεται τι μπορει να κανω, μηπως αν γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις φτιαχτει?
parasaser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 λογικά πάει για αλλαγή, βέβαια κανε και μια επαναφορά αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. από αυτά που είπες εγώ κατάλαβα ότι από την πίεση θα έσπασε κανένα τακάκι που συγκρατεί την οθόνη, μπορεί να διορθώνετε, για ανταλλακτικό δεν ξέρω αν θα υπάρχει. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 λογικά πάει για αλλαγή, βέβαια κανε και μια επαναφορά αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. από αυτά που είπες εγώ κατάλαβα ότι από την πίεση θα έσπασε κανένα τακάκι που συγκρατεί την οθόνη, μπορεί να διορθώνετε, για ανταλλακτικό δεν ξέρω αν θα υπάρχει. και που τα φτιαχνουν αυτα??, υπαρχει κανα μαγαζι στην αθηνα που να κανει επιδιορθωσεις σε αυτα? ρωταω επειδη ειμαι απο επαρχια αλλα σχετικα κοντα στην αθηνα
parasaser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 προσωπικά δεν ξέρω κάποιο κατάστημα, από την άλλη αν ρωτήσεις σε γερμανο και γενικά σε μεγάλα θα σου ζητήσουν πολλά χρήματα οπότε δεν θα αξίζει ρώτα και εδώ 1
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 προσωπικά δεν ξέρω κάποιο κατάστημα, από την άλλη αν ρωτήσεις σε γερμανο και γενικά σε μεγάλα θα σου ζητήσουν πολλά χρήματα οπότε δεν θα αξίζει ρώτα και εδώ εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων άλλα τιποτα, θα στειλω και εκει που ειπες και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα