Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχει υποδοχή msata,οπότε το ξεχνάς.

μόνο ssd μπορείς να τοποθετήσεις στην θέση του μηχανικού σκληρού δίσκου.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Μοιάζει με την mini PCI-E ή είναι η ιδέα μου; (βασικα δεν εχω δει msata αλλα ειχα την εντυπωση πως αυτες οι καρτούλες έμπαιναν σε mini pcie. Λάθος νόμιζα; )

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Μοιάζει με την mini PCI-E ή είναι η ιδέα μου; (βασικα δεν εχω δει msata αλλα ειχα την εντυπωση πως αυτες οι καρτούλες έμπαιναν σε mini pcie. Λάθος νόμιζα; )

νομίζω(χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) πώς είναι το ίδιο nic.

αν το έχει κάνει κάποιος μπορεί να μας πεί.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ αλλα μπορει να μου πει καποιος γιατι ειναι η υποδοχη κατω αριστερα δεξια απο το ηχειο?Acer%20Aspire%205920%20componovka%20(Med

Δημοσ.

αν βλέπω καλα είναι mini PCIe που όπως ρώτησα παραπάνω την βλέπω ίδια με το msata που λες. Οπότε ίσως έχεις ελπίδες, απλά ας περιμένουμε καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει.

Edit: από ότι βλέπω εδώ είναι ίδια θύρα αλλα διαφερει εσωτερικα η συνδεσμολογία και από ότι καταλαβαίνω ίσως θα πρεπει να είναι συμβατή η μητρική ώστε να κάνει την εναλλαγή mini pci σε msata. 

Δημοσ.

και μια ερώτηση ακόμα έχω τον επεξεργαστή τ5550 στα 1,83ghz αξίζει να βάλω τ9500 στα 2,60ghz? και επίσεις έχω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που έχει το 5920 αξίζει να βάλω μια αποσπώμενη όπως μια από αυτές που έχει το 5920g και εάν ναi πια είναι αξιόπιστη γιατί έχω ακουσεί ότι καιγοντε εύκολα 

Δημοσ.

Όχι, δεν αξίζει να αλλάξεις επεξεργαστή και όχι, μην βάλεις ανεξάρτητη κάρτα, εγώ την έχω κάψει δύο φορές. Γενικά δεν αξίζει να πετάς λεφτά σε λάπτοπ 5+ χρόνων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...