Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

σκοπεύω να αγοράσω ένα mac mini και έχω το εξής πρόβλημα. Η οθόνη μου έχει VGA έξοδο , ενώ το mini έχει HDMI υποδοχή και στα παρελκόμενα του ενα DVI-->HDMI adapter .. 

Τι θα πρέπει να κάνω για να παίξει σωστά η οθόνη ? είναι προτιμότερο να πάρω εναν VGA-->HDMI 

adapter (ακριβή λύση) ή να πάρω VGA-->DVI adapter και να τον συνδέσω στον DVI-->HDMI adapter ?

και από άποψη ποιότητας εικόνας υπάρχει αισθητή διαφορά? ευχαριστω

Δημοσ.

διαφορα δεν θα δει , μια και το σημα παλι θα γινεται απο ψηφιακο - αναλογικο.οτι ειναι να χασει θα το χασει..

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι σκεφτόμουν και την λύση του mini DisplayPort γιατί μου είχαν πεί ότι μπορεί και να μη δουλέψει το "vga σε dvi και dvi σε hdmi" σενάριο .

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του DVI που δεν είναι όλες ίδιες. Για παράδειγμα, υπάρχει το DVI-D που βγάζει μόνο ψηφιακό σήμα και το DVI-I που βγάζει και ψηφιακό και αναλογικό.

Οι adaptors DVI προς VGA στην πραγματικότητα είναι DVI-I προς VGA. Αν ο adaptor από HDMI σε DVI βγάζει έξοδο DVI-D και όχι DVI-I τότε έχεις πρόβλημα.

Συνεπώς, για σιγουριά, πήγαινε σε MiniDisplayPort προς VGA κατευθείαν.

Δημοσ.

σωστος ο george.δεν το σκευτηκα καθολου.

υπαρχει παλι η λυση που προειπα πιο πανω. απλα βγαινει πολυ πιο ακριβα, θα χρειαστεις αλλο ανταπτορα τοτε.

καλυτερα dp - vga

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...