pankanell Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καλημέρα, σκοπεύω να αγοράσω ένα mac mini και έχω το εξής πρόβλημα. Η οθόνη μου έχει VGA έξοδο , ενώ το mini έχει HDMI υποδοχή και στα παρελκόμενα του ενα DVI-->HDMI adapter .. Τι θα πρέπει να κάνω για να παίξει σωστά η οθόνη ? είναι προτιμότερο να πάρω εναν VGA-->HDMI adapter (ακριβή λύση) ή να πάρω VGA-->DVI adapter και να τον συνδέσω στον DVI-->HDMI adapter ? και από άποψη ποιότητας εικόνας υπάρχει αισθητή διαφορά? ευχαριστω
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 οχι δεν εχει αισθητη διαφορα.πανε για dvi - vga στο υπαρχων dvi - hdmi που θα παρεις.
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αληθεια ποια ειναι η οθονη σου?και ποσα μετρα ειναι το vga καλωδιο?
pankanell Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Την Samsung LS22A100N έχω και το καλώδιο είναι περίπου 1.5-1.8μ
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εκτός από το HDMI, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το mini DisplayPort (πχ/ Mini DisplayPort to VGA Cable).
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 διαφορα δεν θα δει , μια και το σημα παλι θα γινεται απο ψηφιακο - αναλογικο.οτι ειναι να χασει θα το χασει..
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σίγουρα δεν θα δει διαφορά. Απλώς το ανέφερα σαν εναλλακτική λύση (ή έστω να ξέρει ο TS πως μπορεί να βάλει 2 οθόνες μελλοντικά).
pankanell Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια είναι οτι σκεφτόμουν και την λύση του mini DisplayPort γιατί μου είχαν πεί ότι μπορεί και να μη δουλέψει το "vga σε dvi και dvi σε hdmi" σενάριο .
georgeadams Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του DVI που δεν είναι όλες ίδιες. Για παράδειγμα, υπάρχει το DVI-D που βγάζει μόνο ψηφιακό σήμα και το DVI-I που βγάζει και ψηφιακό και αναλογικό. Οι adaptors DVI προς VGA στην πραγματικότητα είναι DVI-I προς VGA. Αν ο adaptor από HDMI σε DVI βγάζει έξοδο DVI-D και όχι DVI-I τότε έχεις πρόβλημα. Συνεπώς, για σιγουριά, πήγαινε σε MiniDisplayPort προς VGA κατευθείαν.
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 σωστος ο george.δεν το σκευτηκα καθολου. υπαρχει παλι η λυση που προειπα πιο πανω. απλα βγαινει πολυ πιο ακριβα, θα χρειαστεις αλλο ανταπτορα τοτε. καλυτερα dp - vga
pankanell Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τελικά αγόρασα εναν dp-vga και όλα καλά ! ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα