gazoza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Φεύγω εξωτερικό για δουλειά και θα χρειαστώ ένα smartphone, το οποίο θα το χρησιμοποιώ κυρίως εκτός της δουλειάς και στην ουσία θα είναι laptop replacement. Έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό το HTC ONE το οποίο βεβαίως δεν είναι και value for money κινητό. Σε αντίθεση με το NOKIA LUMIA 920 που στα 360 σε σκρουτζ και ισάξια κάμερα με το ONE μου φένεται πολύ καλή επιλογή. Αυτό που με φοβίζει είναι οι λίγες εφαρμογές του windows store και κάποιες χτυπητές ελλείψεις όπως το Dropbox.(δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να κάνω migrate στο skydrive). Γενικά έχω την εντύπωση πως δεν είναι ακόμα η ώρα των w8. Τέλος ξέρω ότι πολλοί θα πείτε για το s4 αλλά προτιμώ το one μεταξύ των δύο. Ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση όπως και συμβουλές και συζήτηση καθώς θα είναι το πρώτο μου smartphone. Ευχαριστώ!
alimentas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 για λαπτοπ replacement οσο το δυνατο ειναι εφικτο να γινει αυτο πας android κ προς note. Το συγκεκριμενο lumia για μενα παντως αξιζει κ ειναι απ της καλυτερες συσκευες της αγορας με μοναδικο μειονεκτημα το μεγεθος του,αν δεν σ ενοχλουν τα 8 στα λεφτα του ειναι διαμαντι. για ανδροιντ συσκευη με μεγαλη οθονη σε τετοια λεφτα προτεινω το optimus g που η πτωση τιμης αναλογικα του hardware κ αυτων που προσφερει η συσκευη ειναι απ τ αγραφα.Το καλυτερο vfm ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ της αγορας στα 340 πλεον
gazoza Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! To note ii μου φένεται μεγάλη παντόφλα βαριά μέχρι τις 5 ιντσες του s4 πήγαινα. Τώρα το optimus g εκτός του ότι δεν με εντυπωσιάζει εμφανισιακά δείχνει να έχει κάποια προβληματάκια με την μπαταρία και την κάμερα του. Σε εκείνα τα λεφτά ίσως να προτιμούσα και το s3. Δεν ξέρω είμαι πραγματικά μπερδεμένος. Η γοητεία του one με έχει κάνει να ξεχνώ την φράση "value for money"
alimentas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 σε ολα ανωτερο το g απο s3 πλην καμερας κ με 2 giga ram.Η μπαταρια αν κρινω με βαση τα οσα γραφοντε σε γνωστο forum πιο πολυ στα θετικα της συσκευης βρισκεται παρα στ αρνητικα
nik7070 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εαν θες android phone η καλυτερη επιλογη μακραν για εμενα ειναι το htc one με τρομερη ποιοτητα κατασκευης απιαστος επεξεργαστης και πολλα αλλα.ομως $$$$ expensive
michalisv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δες και το Sony Xperia Z καλή εμφάνιση,ποιότητα κατασκευής και κοντά στα χρήματα που θες: http://www.skroutz.gr/s/2901687/Sony-Xperia-Z.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα