Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα πειρα καινουργια πραγματα για το pc μου συκεκρημενα
1ακομη σκληρο καινουργια μαδερμποαρ και τροφοδοτικο το προβλημα ειναι οτι οταν 
τα συνδεσα και μαζι με τους παλιους σκληρους(εναν ssd, εναν κανονικο) + τον καινουργιο δλδ 3 στο συνολο και συνδεσα και τον επεξεργαστη που ειχα, τις ραμ και την καρτα γραφικων...
λοιπον αφου τα συνδεσα ολα μια χαρα και ωραια παω κανω το φορματ παω για ινσταλ τα windows και καθος περιμενω να τελωσει η εγκατασταη βλεπω μπλε οθονη!
αλλα δεν ξερω τι να κανω μου λεει κοιταξε ξανα τα hardware αν ειναι συνδεδεμενα σωστα κοιταξα δεν πιστευω οτι εχω κανει λαθος, αλλα γιαυτο  ρωταω εσας ειναι δευτερη φορα που φτιαχνω το pc Μονος μου....εδω ειναι πικ για την μπλε οθονη!

εDIT

post-267153-0-38804500-1372880519_thumb.jpg

Δημοσ.

καμμενη μνημη ραμ λεω εγω,  ή ασυμβατη   δοκιμασε  να αλλαξεις λιγο θεσεις τις μνημες τα σλοτ δηλαδη,  και ξεκινα και ενα μεμτεστ κατα 80% λεω μνημη καμμενη εγω

Δημοσ.

δυστηχος εχω σε cd τα windows...τωρα που ξαναανοιγω το pc (και εχω μεσα και το cd των windows) γραφει αυτο ακιβως...

Press any key to boot from cd or dvd....
BOOTMGR is missing
Press Ctrl+alt+delete to restart

για ποιο λογο να εχουνε προβλημα οι ραμ??? αφου μια χαρα ηταν στο παλιο PC!

η παλια μου μητρικη ηταν η giga byte 970a-us3 Και η καινουργια ειναι 970α-ud3!!! επομενος δεν νομιζω να μην τις υποστηριζει

και εκτος αυτου δεν εχω μεμτεστ.

Δημοσ.

Βάλε από το bios προτεραιότητα το dvd για να bootareis και να κάνεις φορματ.

Πριν από αυτό κανε άλλη μια προσπάθεια να bootareis σε safe mode

Δημοσ.

φίλε είναι απλό το πρόβλημα σου.έχει να κάνει με τους δίσκους.για αυτό στο κάνει.διάλεξε σε ποιον θες να περάσεις το λειτουργικό σου.λογικά στον ssd.ωραία. ξεσύνδεσε τους υπόλοιπους.κάνε το φορμάτ που θέλεις.θα γίνει κανονικά.και στο τέλος σύνδεσε τους άλλους δύο.αυτό στο κάνει γιατί  πάει και σου αντιγράφει αρχεία windows και στους υπόλοιπους.για αυτό και η ένδειξη BOOTMGR is missing.δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα γίνει η δουλειά σου.απλώς πες μου λίγο και τι δίσκοι είναι οι μηχανικοί σου.ακριβώς μοντέλο

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα..
χθες καταφερανα να κανω φορματ κανονικα τα περασα ολα και μετα αρχισα περασα και τα drives(χωρις καμια μπλε οθονι)
ολαα κομπλε εκανα και αρκετα ρεσταρτ δεν υπηρχε προβλημα ομως ειχα παρατηρησει οτι δεν υπαρχει 3ος δισκος (ο καινουργιος)
αλλα οταν πηγενα στο manage device (δεξι κλικ my computer->manage devices)εκει τον εδιχνε κανονικα...αλλα λεω τι στο καλο...γτ δεν τον διχνει οπως τους αλλους 2 στο My computer....μετα ανοιξα το pc ειδα οτι ειχε βγει το Sata απο τον σκληρο το εβαλα ανοιξα το pc και μετα παλι Bootmgr is missing....!!! Μου εσπασε τα νευρα εκατο φορες δεν ηξερα οτι ειναι απο τον σκληρο εβγαλα ραμ, ξανα εβαλα, εβγαλα τον σκληρο, μετα παλι, clear cmos ola!! για να δουμε τωρα θα κανω αυτο που μου λες μονο με τον ssd...://αντε φτου και απο την αρχη φορματ!!! I hate it!!! θα γραψω σελιγο εξεληξη.......
οι σκληροι μου ειναι 2 WD caviar blue 1xsata /16mb cache WD500AAKS  /   1xsata /64mb cache WD10EZEX
και ο σσδ ειναι ενας OCZ 64gb

τον ssd για achi mode πρεπει να τον εχω στο sata 4/sata 5??

Δημοσ.

Οκ περασα τα windows !!! οπως μου ειπες εβγαλα τους 2 σκληρους αφησα μονο τον ssd εκανα ινσταλλ κανονικα και drives και μετα ξανα εβαλα τους σκληρους!!!

ομως εχω παλι προβλημα δεν μου εμφανιζει τον καινουργιο σκληρο(1xsata /64mb cache WD10EZEX

)!!!!! help καποιος !!

Δημοσ.

Βασικά σε ide mode πρέπει να βάλεις τον ssd και μετα οταν περάσεις τα windows περνάς και τους αντίστοιχους drivers και μετα τον βάζεις σε achi αλλιώς η δεν θα τον βρίσκει καθόλου η θα εχεις προβλήματα στο λεω γιατι παντα ειμουν σε ide και βαριόμουν να ψάξω την διαδικασία για να μπει σε achi αλλα με το που πέρασα drivers ηταν κομπλέ.

Ο καινούργιος δίσκος που λες τον βρίσκει στο computer management στο disk management αλλα απλα δεν τον βγάζει σαν γράμμα / συσκευή στο my computer ? αν ναι καντου ενα format πρώτα απο το disk management για να δημιουρήσει partition και μετα θα τον βγάλει κανονικά

Δημοσ.

thankssss 
εκανα αυτο που μου ειπες τον εμφανισε μια χαρα!!! thanks!!! ελπιζω να μην μου βγαλει κανενα αλλο προβλημα!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

thankssss 

εκανα αυτο που μου ειπες τον εμφανισε μια χαρα!!! thanks!!! ελπιζω να μην μου βγαλει κανενα αλλο προβλημα!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Κομπλέ τώρα αν εχεις πρόβλημα και με το boot που έλεγες , βαλε το mode σε ide και μετα αν θές να παίζει και σε ahci πρέπει να περάσεις drivers και να το ξαναγυρίσεις σε ahci , αν λειτουργεί κομπλε όμως αστο έτσι

Δημοσ.

Κομπλε ειναι ετρεξα και το hdsentinel και ειναι 100% performance χωρις κανενα προβλημα και οι 3 δισκοι

The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found. 

The TRIM feature of the SSD is supported and enabled for optimal performance.
The health is determined by SSD specific S.M.A.R.T. attribute(s):  #231 SSD Life Left

No actions needed.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...