Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ατιμασα την οικογενεια παω να κανω χαρακιρι.....

Ε μα ναι χαζοι γιαυτο σου ζηταμε να μας δωσεις απαντησεις να μορφωθουμε και να γινουμε εξυπνοι σαν εσενα αλλα κακοπροαιρετε αρχισες της προσβολες τς τς τς κατι ανθρωποι που υπαρχουν...

τέλος πάντων ρε παιδιά, καλή συνέχεια...ξέφυγε λίγο η φάση και καταντα μαλακία...

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τέλος πάντων ρε παιδιά, καλή συνέχεια...ξέφυγε λίγο η φάση και καταντα μαλακία...

Εσυ το αρχισες και εγω σου εδειξα πρωτο ποστ κατι αλλα το συνεχισες...καλη συνεχεια

Δημοσ.

ξέφυγε λίγο η φάση και καταντα μαλακία...

Η φάση δε χρειάζεται να ξεφύγει για να καταντήσει όπως λες. Καταντά έτσι, από την πρώτη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του κάποιος από τη συμμορία σας.

• Like 1
Δημοσ.

στο καλό αμυβαδα, αποξεραμενο σκατό.

δεν πειράζει κάτσε εσύ εκεί .. δεν κανεις για τπτ αλλο .. οι δουλειες που δινουν λεφτα δεν ειναι για ολους τι να κανουμε, ατομα σαν εσενα δεν μπορουν... κατσε εκει πληρωνε τους και θασαι ααρχοντας  σου λεω , αρκει να τουσ τα χωνεισ καλα τα λεφτα σου...

ασε εμας να κανουμε τις δουλειες που πληρωνουν και ας παμε ταξιδακια λιγο ακριβοτερα δεν χαλασε ο κοσμος λεφτα εχουμε.

ποσο στοκος πρεπει να εισαι.. μικροσ σε βαρουσε η μανα σου ε???? δεν ετρωγεσ ολο το φαγητο σου???

Δημοσ.

Εφυγε???Θα ριξει τωρα συρμα στους υπολοιπους απατ εεεε αντιπροσωπους να μην πατησουν εδω ξανα...

Μπα...ένα κεφάλι κόβεις, τρία φυτρώνουν...κάθε καινούργιο είναι και πιο ηλίθιο βέβαια, οπότε η πλάκα δε σταματάει...

• Like 3
Δημοσ.

Μπα...ένα κεφάλι κόβεις, τρία φυτρώνουν...κάθε καινούργιο είναι και πιο ηλίθιο βέβαια, οπότε η πλάκα δε σταματάει...

Ωραια!!!!!!

Δημοσ.

Φιλε μου μολις μίλησα με φιλη που ειναι μεσα (και ηθελε να με βαλει.. οποτε την εκανα ενα τηλ)

Τα χρηματα της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

Ειναι οι εγγραφη και με κανεναν τροπο δεν σου επιστρεφονται (κατι εκπτοτικες καρτες 10% για καφεδες και τετοια μου ειπε)

Οπως και τα χρηματα που δινεις ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ δεν σου επιστρεφονται

ουτε ως Ταξιδια ουτε ως τιποτα..

Απο που το εβγαλες αυτο φιλε μου?

Εχεις καποιο λινκ να το λεει αυτο? οτι αυτα που δινεις τα ΕΞΤΡΑ θα στα δωσουν σε ΤΑΞΙΔΙΑ? 

Απο οτι μου ειπε απλα με αυτα τα χρηματα παιρνεις το ΠΡΟΝΟΜΙΟ (στο BOOKING τα ιδια ξενοδοχια ειναι στην ιδια τιμη αντε το πολυ πολυ 10% κατω σε εσας) να αγοράζεις.. DREAMTRIPS1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...