Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό φίλε λέγεται δικαίωμα του καθενός..δεν έκλεψα από κανέναν και σου έδειξα τους λόγους για τους οποίους το έκανα..καλά κάθομαι και απολλογούμαι? ότι να ναι..!!! τέλος πάντων αυτά από μένα φίλε..καλά να περνάς..

Δικαιωμα σου εννοειτε δικαιωμα σου να σου φανε τα λεφτα δικα σου ειναι κ κανεις οτι γουσταρεις...

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

..καλά να περνάς..

Συμφορουμίτη lepaterious...τον στείλαμε κι αυτόν; Άντε, ας περιμένουμε τον επόμενο να παίξουμε...να μην αργήσει μόνο, διότι βαριέμαι!

Δημοσ.

Τον θυγεις για την καταγωγη του αν εισουν παλιοτερος στο φορουμ θα ηξερες οτι ο dees ειναι ιθαγενεις και βρεθηκε προσφυγας εδω γιατι στην χωρα του εγινε πολεμος

...μπλα, μπλα, μπλα! Για απαντησούλα επί τής ουσίας όμως, μόκο! Το 'χεις εμπεδώσει το ποιηματάκι των χριστοφίδ(ι)ων...

να του κλείσω ένα ταξίδι τότε (το πιο φθηνό της αγοράς  κιόλας, τι σόι απατεώνας είμαι!!! ) για ηθική αποκατάσταση...

Δημοσ.

...μπλα, μπλα, μπλα! Για απαντησούλα επί τής ουσίας όμως, μόκο! Το 'χεις εμπεδώσει το ποιηματάκι των χριστοφίδ(ι)ων...

και τραγουδανε και αυτο στης παρουσιασεις μην το ξεχναμε

• Like 1
Δημοσ.

Συμφορουμίτη lepaterious...τον στείλαμε κι αυτόν; Άντε, ας περιμένουμε τον επόμενο να παίξουμε...να μην αργήσει μόνο, διότι βαριέούτε 

ούτε καν όμως...ζείς σε κάτι ψευδαισθείσεις παιδάκι μου...

Δημοσ.

να του κλείσω ένα ταξίδι τότε (το πιο φθηνό της αγοράς  κιόλας, τι σόι απατεώνας είμαι!!! ) για ηθική αποκατάσταση...

Δεν μπορει να παει συνεχιζεται ο πολεμος αλλα μεχρι εκει φτασει η χαρη σας σε χωρες που γινεται πολεμος κανετε ονειρεμενες διακοπες τερμα μπροσταααα

ειπαμε εζησε πολεμο του εχει μεινει κουσουρι...

Συμφορουμίτη lepaterious...τον στείλαμε κι αυτόν; Άντε, ας περιμένουμε τον επόμενο να παίξουμε...να μην αργήσει μόνο, διότι βαριέμαι!

Ειναι ραμπο το παληκαρι..

Δημοσ.

Ρε κουτς δεν άπαντας

Τα δηλώνουμε τα λεφτα;;; Πως;;;; Ενημέρωσε και εμάς που θελουμε να μάθουμε πως γίνετε!!

Δημοσ.

Δεν μπορει να παει συνεχιζεται ο πολεμος αλλα μεχρι εκει φτασει η χαρη σας σε χωρες που γινεται πολεμος κανετε ονειρεμενες διακοπες τερμα μπροσταααα

ειπαμε εζησε πολεμο του εχει μεινει κουσουρι...

Ειναι ραμπο το παληκαρι..

μα τοοοοοοοοοοοσο αστείος, δε μπορεί..!!!!

Δημοσ.

Ρε κουτς δεν άπαντας

Τα δηλώνουμε τα λεφτα;;; Πως;;;; Ενημέρωσε και εμάς που θελουμε να μάθουμε πως γίνετε!!

πρέπει να βρεις κάποιον που είναι ήδη μέλος για να σου κάνει την εγγραφή...μάλλον όπως ισχυρίζονται τα '' παληκάρια'' , πρέπει ένας ''απατεώνας'' να σου κάνει την εγγραφή...

ναι εχω χιουμορ ο ανθρωπος.....μαζι σου :P

ωραίος ωραίος, τρέμε κοντοπίδη αυτοκράτορα!!

Δημοσ.

πρέπει να βρεις κάποιον που είναι ήδη μέλος για να σου κάνει την εγγραφή...μάλλον όπως ισχυρίζονται τα '' παληκάρια'' , πρέπει ένας ''απατεώνας'' να σου κάνει την εγγραφή...

Ναι Οκ αλλά τα λεφτά που βγάζεις τα δηλώνεις ; Πως τα δικαιολογίες ; Από που λες ότι ειναι; Εκανες έναρξη επαγγέλματος; Μπλοκακι ; Τι;

Δημοσ.

Όχι ρε, ίσα ίσα που ησύχασα! Πως θα περνούσε η ώρα μέχρι να σκάσει μύτη το επόμενο φρούτο; Έλα, για πες! Εγώ γουστάρω περίεργους προορισμούς: Τιφλίδα-Αθήνα-Τιφλίδα, με αναχώρηση από Τιφλίδα οποιαδήποτε μέρα τού Σεπτέμβρη και επιστροφή από Αθήνα μετά από 30 μέρες - αστεράτο ξενοδοχείο μη μού κλείσεις, θα μείνω σπίτι μου να σού κάνω και οικονομία... - πόσο πάει το αεροπορικό μαλλί;...

Δημοσ.

Όχι ρε, ίσα ίσα που ησύχασα! Πως θα περνούσε η ώρα μέχρι να σκάσει μύτη το επόμενο φρούτο; Έλα, για πες! Εγώ γουστάρω περίεργους προορισμούς: Τιφλίδα-Αθήνα-Τιφλίδα, με αναχώρηση από Τιφλίδα οποιαδήποτε μέρα τού Σεπτέμβρη και επιστροφή από Αθήνα μετά από 30 μέρες - αστεράτο ξενοδοχείο μη μού κλείσεις, θα μείνω σπίτι μου να σού κάνω και οικονομία... - πόσο πάει το αεροπορικό μαλλί;...

Κοτσιδα παει......

• Like 1
Δημοσ.

ωραίος ωραίος, τρέμε κοντοπίδη αυτοκράτορα!!

Εσυ το ξεκινησες....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...