Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταξιδι που εκανες αν θες πες μας προορισμο...

Απο αυτους που εγραψες και απο αυτους που κυνηγησες ποσοι σου μιλανε σημερα?

Τα λεφτα που πηρες πισω αντιλαμβανεσαι οτι ηταν τα λεφτα τον απο κατω σου που μπορει να χασανε....

ταξίδι στη Ζάκυνθο για 4 νύχτες, 58 ευρώ...μιλάω κανονικότατα με όλους γιατί απλά τους το έδειξα σαν ιδέα χωρίς να με νοιάζει αν γραφτούν ή όχι (σε 5 φιλους μου, από τους οποίους 2 από αυτούς πήγαμε το ταξίδι) και ήταν από τα λεφτά που έβαλα ΕΓΩ και όχι των από κάτω μου από την εγγραφή και την συνδρομή μου...

Και μην μου πεις οτι ολοι κερδιζουν γιατι ενταξει δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχουν αλλες εταιριες περα απο πυραμιδες και εφοσον ειναι τοσο τελειες και ολοι βγαζουν

Δεν λέω ότι κερδίζουν όλοι γιατί αυτό έρχεται ενάντια στην πραγματικότητα...

Πάλι τα ίδια μισόλογα ,γενικότητες και μπολικη σάλτσα μπας και πεισουμε κανενα θύμα να μας στείλει pm...

ότι πεις...

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ταξίδι στη Ζάκυνθο για 4 νύχτες, 58 ευρώ...μιλάω κανονικότατα με όλους γιατί απλά τους το έδειξα σαν ιδέα χωρίς να με νοιάζει αν γραφτούν ή όχι (σε 5 φιλους μου, από τους οποίους 2 από αυτούς πήγαμε το ταξίδι) και ήταν από τα λεφτά που έβαλα ΕΓΩ και όχι των από κάτω μου από την εγγραφή και την συνδρομή μου...

Δεν λέω ότι κερδίζουν όλοι γιατί αυτό έρχεται ενάντια στην πραγματικότητα...

ότι πεις...

Δηλ τα 58 ευρω οπως λες δεν ηταν απο τα λεφτα που πηρες πισω αλλα ηταν ασχετα 58 ευρω απο την τσεπη σου αυτο μου εδωσες να καταλαβω..και επισης πριν ειπες τα λεφτα που εδωσες πηγαν σε ταξιδι..Εχει μια διαφορα το 58 με το 290...

Φυσικα και ερχεται εναντια στην πραγματικοτιτα γιαυτο παντα σκαει μια φουσκα σαν της πυραμιδες δεν μπορει να γινεται αυτο για παντα....Ειναι μια εταιρια οπου θα βγαλουν τα κεφαλια και οι υπολοιποι θα χασουν...Αν ηταν κανονικη εταιρια θα σου ζηταγε βιογραφικα-σπουδες-δουλεια κανονικη με κανονικο μισθο οχι ελα γραψου και θα γινεις πλουσιος και αμα δεν γινεις εμεις δεν εχουμε ευθηνη εσυ φταις.

Δημοσ.

Ok δεν διαφωνώ..

Σου λεω.. Αυγουστο σε καποιο νησί  5/8 για 7 μερες.

Αν θελεις γραψε μου αν ειναι FULL Board για ποσα ατομα και ποσα ****

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Δηλ τα 58 ευρω οπως λες δεν ηταν απο τα λεφτα που πηρες πισω αλλα ηταν ασχετα 58 ευρω απο την τσεπη σου αυτο μου εδωσες να καταλαβω..και επισης πριν ειπες τα λεφτα που εδωσες πηγαν σε ταξιδι..Εχει μια διαφορα το 58 με το 290...

Φυσικα και ερχεται εναντια στην πραγματικοτιτα γιαυτο παντα σκαει μια φουσκα σαν της πυραμιδες δεν μπορει να γινεται αυτο για παντα....Ειναι μια εταιρια οπου θα βγαλουν τα κεφαλια και οι υπολοιποι θα χασουν...Αν ηταν κανονικη εταιρια θα σου ζηταγε βιογραφικα-σπουδες-δουλεια κανονικη με κανονικο μισθο οχι ελα γραψου και θα γινεις πλουσιος και αμα δεν γινεις εμεις δεν εχουμε ευθηνη εσυ φταις.

λοιπόν, από την εγγραφή που έχω κάνει, τα λεφτά αυτά μπορώ να τα κάνω ταξίδια, οπότε, από τα 290 τα 58 πήγαν για το ταξιδι στη Ζάκυνθο, οπότε τα λεφτά αυτά πήγαν σε ταξίδι και έχω και υπόλοιπο αν κάνεις μια αφαίρεση...Αν διαβάσεις πως λειτουργεί το δικτυακο μαρκετινγκ τότε θα καταλάβεις γιατί δε σου ζητάνε βιογραφικό και σπουδές, γιατί πολύ απλά σου λέει ότι η διαφήμιση γίνεται μέσω των μελών της οπότε δεν την νοιάζει ποιός είναι αρκεί να διαφημίζεται η εταιρεία και όχι μέσω της τηλεόρασης και γενικά μέσω ΜΜΕ...

Δημοσ.

Αυγουστο σε καποιο νησί  5/8 για 7 μερες.

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Αυγουστο σε καποιο νησί  5/8 για 7 μερες.

Ευχαριστω..

θέλεις να μου πείς προορισμό? και θα σου στείλω..

Δημοσ.

θέλεις να μου πείς προορισμό? και θα σου στείλω..

ΑΑΑ θενξ

Λευκαδα , Ζακυνθο ή Κερκυρα

(2 ατομα για 7 ημερες .. πανω κατω απο 5/8.. τωρα +-3 δεν με χαλαει)

Δημοσ.

λοιπόν, από την εγγραφή που έχω κάνει, τα λεφτά αυτά μπορώ να τα κάνω ταξίδια, οπότε, από τα 290 τα 58 πήγαν για το ταξιδι στη Ζάκυνθο, οπότε τα λεφτά αυτά πήγαν σε ταξίδι και έχω και υπόλοιπο αν κάνεις μια αφαίρεση...Αν διαβάσεις πως λειτουργεί το δικτυακο μαρκετινγκ τότε θα καταλάβεις γιατί δε σου ζητάνε βιογραφικό και σπουδές, γιατί πολύ απλά σου λέει ότι η διαφήμιση γίνεται μέσω των μελών της οπότε δεν την νοιάζει ποιός είναι αρκεί να διαφημίζεται η εταιρεία και όχι μέσω της τηλεόρασης και γενικά μέσω ΜΜΕ...

Οκ δεκτο το πρωτο σκελος...

Το δευτερο σκελος ομως πετυχες ανθρωπο που δουλευει μεσα στο μαρκετινγ οποτε ξερω πολυ καλα τι ειναι και το δικτυακο...Θα σου πω το εξης Δεν ζητανε βιογραφικα-προυπηρεσια κτλ κτλ για να εχουν ποιο πολλα θυματα που δεν ξερουν την τυφλα τους εκει που πηγαινουν και ειναι ποιο ευκολος στοχος να πετυχουν τα κεφαλια τον σκοπο τους...Δεν υπαρχει διαφημιση στην τηλεοραση και γενικα στα media γιατι δεν υπαρχει προιον.Για να γινει διαφημιση συμφωνα με τουν νομους του καθε κρατους πρεπει να υπαρχει ενα προιον να διαφημιστει εφοσον δεν υπαρχει και εφοσον η εταιρια δεν θελει να φαινεται για να μην της πεσουν ελεγχοι το κανει mouth to mouth...

• Like 2
Δημοσ.

ΑΑΑ θενξ

Λευκαδα , Ζακυνθο ή Κερκυρα

(2 ατομα για 7 ημερες .. πανω κατω απο 5/8.. τωρα +-3 δεν με χαλαει)

π.χ. για Κέρκυρα σε ξενοδοχείο 4άστερο 50 ευρω η βραδια...αν θες 3στερο έχει και με 35-40 την βραδιά, αν 8ες 2στερο έχει και με 20 ευρώ την βραδιά..

Δημοσ.

Οκ δεκτο το πρωτο σκελος...

Το δευτερο σκελος ομως πετυχες ανθρωπο που δουλευει μεσα στο μαρκετινγ οποτε ξερω πολυ καλα τι ειναι και το δικτυακο...Θα σου πω το εξης Δεν ζητανε βιογραφικα-προυπηρεσια κτλ κτλ για να εχουν ποιο πολλα θυματα που δεν ξερουν την τυφλα τους εκει που πηγαινουν και ειναι ποιο ευκολος στοχος να πετυχουν τα κεφαλια τον σκοπο τους...Δεν υπαρχει διαφημιση στην τηλεοραση και γενικα στα media γιατι δεν υπαρχει προιον.Για να γινει διαφημιση συμφωνα με τουν νομους του καθε κρατους πρεπει να υπαρχει ενα προιον να διαφημιστει εφοσον δεν υπαρχει και εφοσον η εταιρια δεν θελει να φαινεται για να μην της πεσουν ελεγχοι το κανει mouth to mouth...

Σίγουρα για να ασχολείσαι με το μαρκετινγκ ξέρεις ποοοοοοολλα περισσότερα από εμένα..αλλά το προιόν της είναι τα ταξίδια σε αυτή την περίπτωση...Δηλαδή η avon που διαφημίζεται μέσω δικτυακού μάρκετινγκ δεν πουλάει τίποτα?? Γιατί ξέρω ότι πουλάει καλλυντικά και μάλιστα είναι η Νο1 εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ...

Δημοσ.

Μονο που η avon δεν ειναι πυραμιδα...ο πωλητης οτι πουλησει περνει προμηθιες δεν χρεωνετε να αγορασει το προιον και επισης δεν εχει την αναγκη να κανει δενδρο με αλλους πωλητες,μπορει να γινεται αλλα δεν το κανει αν δεν θελει αυτο δεν το ξερω ακριβως και η avon εχει προιον να πουλησει

Η wv απο την αλλη πουλαει συνδρομες και οχι ταξιδια τα ταξιδια ερχονται δευτερα για να καταφερει να σε πεισει να πληρωσεις την συνδρομη,δεν διαφημιζεται γιατι δεν θελει να της επιβληθει ελεγχος η avon και η wv διαφερουν κατα πολυ σε δυκτιακο μαρκετινγκ η μια ειναι νομιμη εταιρια που πουλαει καλλυντικα και η αλλη μια νομιμη-παρανομη που πουλαει συνδρομες και καμια φορα δινει και κανα ταξιδι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...