newtech Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Έχω διαβάσει πολλά από αυτά από το link που μου έστειλες και σε ευχαριστώ κιόλας, αλλά δεν θα πειστώ από αυτά, αλλά βλέποντας από κοντινούς μου αποτελέσματα (αν καταλαβαίνεις τί θέλω να σου πω)..και προς ενημέρωση τα λεφτά που βάζεις για την εγγραφή δεν τα χάνεις, γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ταξίδι, για το προιόν το οποίο πουλάει και η συγκεκριμένη εταιρεία δηλαδή..Και κάτι ακόμα, δεν πατάς πάνω σε πτώματα συγγενών και φίλων και γενικότερα, κάποιοι απλά το κάνουν για να βρίσκουν χαμηλότερα πακέτα διακοπών και όχι για να γίνουν ψευτοεπιχειρηματίες πιστεύοντας ότι θα γίνουν οι επόμενοι Ωνάσηδες... Φιλε μου θα σου πω κατι.. Και αν θελεις το ΚΡΑΤΑΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ!! 1
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Και επισης koouts τετοιους ελληνακους ψαχνουν να του τα φανε γρηγορα και μετα να τον ριξουν στης τυψεις γιατι εχασε τα λεφτα του τετοιους τυπους που εχουν φιλοδοξιες οτι με εναν μηνα δουλεια θα γινουν λεφταδες...
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δικαιωμα σου να μην πειστεις δεν στο εστειλα για να σε πεισω απλα στο εστειλα γιατι υπαρχουν καποιοι που ειναι ενημερωμενοι παρα πολυ....Τα λεφτα που βαζεις τα χρησιμοποιηεις για ταξιδι χμμμμ εγω για να παω θεσσαλονικη απο την πολη μου για 5 μερες μαζι με βενζινες θελω 290 ευρω τοσο δεν ειναι(αν κανω λαθος διορθωσε με)που θα πας εσυ ταξιδι με αυτα τα λεφτα...Δεν πατας πανω σε πτωματα μαλιστα ειμαστε εμεις φιλοι και ερχομαι και σου πριζω της μπαλες να γραφτεις στην εν λογω εταιρια και να δωσεις 290 ευρω και να πληρωνεις καθε μηνα συνδρομη για να καταφερω εγω να μην πληρωνω και να σε πιεζω και σενα να πριξεις αλλους για να μην πληρωνεις συνδρομη ναι σορρυ δεν πατας επι πτωματων....σορρυ... αν το κάνεις με λάθος τρόπο και για λάθος λόγους τότε δίνεις την εντύπωση αυτή, ότι πατάς επί πτωμάτων, και μόνο τότε...Αν όμως εσύ πες ότι είσαι μέλος, και έχεις ένα φίλο που δεν το ξέρει και απλά του λες ότι εγώ είμαι εκεί γραμμένος και είναι αυτό και αυτό, σε ψήνει η φάση χωρίς να του πρίζεις τα @@, γιατί και να μην μπεί δε σε νοιάζει απλά, τότε ρε φίλε δε πατάς πάνω σε πτώματα...και δε σε νοιάζει γιατί με την συνδρομή που πληρώνεις την αποταμιεύεις για κάποιο ταξίδι το καλοκαίρι..απλό Εσυ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ? Ασε τους κοντινούς τα ξαδέρφια κτλ.. ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ? τα λεφτά μου τα έχω πάρει πίσω, σε κάλυψα?
newtech Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 τα λεφτά μου τα έχω πάρει πίσω, σε κάλυψα? Οχι σε ολα Οποτε αν θελεις μου απαντας 1)Ποσο καιρο εισαι μεσα (ALL IN) 2)Ποσα ταξιδια εχεις παει 3)Ποσα εχεις βγαλει μεχρι τωρα 4)Τι πακετα εχουν αφου λες οτι τα λεφτα σου τα βγαζεις απο τα ταξιδια.. Πες οτι γραφομαι σημερα/αυριο.. για ΑΥΓΟΥΣΤΟ τι υπαρχει? Ευχαριστω
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 αν το κάνεις με λάθος τρόπο και για λάθος λόγους τότε δίνεις την εντύπωση αυτή, ότι πατάς επί πτωμάτων, και μόνο τότε...Αν όμως εσύ πες ότι είσαι μέλος, και έχεις ένα φίλο που δεν το ξέρει και απλά του λες ότι εγώ είμαι εκεί γραμμένος και είναι αυτό και αυτό, σε ψήνει η φάση χωρίς να του πρίζεις τα @@, γιατί και να μην μπεί δε σε νοιάζει απλά, τότε ρε φίλε δε πατάς πάνω σε πτώματα...και δε σε νοιάζει γιατί με την συνδρομή που πληρώνεις την αποταμιεύεις για κάποιο ταξίδι το καλοκαίρι..απλό τα λεφτά μου τα έχω πάρει πίσω, σε κάλυψα? Στην αρχη μας λες οτι ο κολλητος σου ειναι μεσα και οχι εσυ μετα μας λες οτι εισαι και εσυ μεσα.......Δεν υπαρχει σωστος και λαθος τροπος υπαρχει ο τροπος της εταιριας σου λεει θες να βγαλεις πισω τα λεφτα που μου εδωσες?Γραψε ατομα και πιεσε αυτοι να γραψουν ατομα για να παρουν και αυτοι πισω τα λεφτα τους δεν υπαρχει αλλος τροπος....Δουλευεις για μια πυραμιδα και εχει μονο εναν τροπο λειτουργιας δεν αλλαζει...Και σου ειπα πες μου το ταξιδι τον προορισμο με τα 290 ευρω που πηγαινεις οταν εγω απο τον τοπο μου για να παω θεσσαλονικη θελω τα ιδια λεφτα...και σου ειπα πες μου ενα μερος που θες να πας καλοκαιρι οπουδηποτε στον κοσμο και να σου βρω τιμες...Η εταιρια σου θα σε στειλει χειμωνιατικα σε καλοκαιρινους προορισμους..εγω σου λεω πες μου εναν καλοκαιρινο προορισμο το καλοκαιρι να σου πω τιμη με ενα search στο google... 2
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 θες φτηνα πακετα διακοπων σε σωστες εποχες πες μου μερος και θα σου πω αμεσως με ενα γρηγορο search Δε με νοιάζει να μου βρεις, εγώ απλά σου είπα πως έχουν τα πράγματα από την σκοπιά μου, μέχρι εκεί..
newtech Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δε με νοιάζει να μου βρεις, εγώ απλά σου είπα πως έχουν τα πράγματα από την σκοπιά μου, μέχρι εκεί.. 1)Ποσο καιρο εισαι μεσα (ALL IN) 2)Ποσα ταξιδια εχεις παει 3)Ποσα εχεις βγαλει μεχρι τωρα 4)Τι πακετα εχουν αφου λες οτι τα λεφτα σου τα βγαζεις απο τα ταξιδια.. Πες οτι γραφομαι σημερα/αυριο.. για ΑΥΓΟΥΣΤΟ τι υπαρχει? Ευχαριστω 1
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δε με νοιάζει να μου βρεις, εγώ απλά σου είπα πως έχουν τα πράγματα από την σκοπιά μου, μέχρι εκεί.. Δικαιωμα σου να εθελοτυφλεις...Μην με παρεξηγησεις...δεν εχω τετοιο σκοπο..Απλα καλο ειναι να μην πιστευεις εταιριες που σου λενε παραμυθια οτι και καλα ειναι επαγγελματιες στον χωρο και θα σου δωσουν και γαμω τα ταξιδια με ψυχουλα...Αναγκη σε ειχανε στην τελικη ρε φιλε?Οι αλλοι που πληρωνουν της διακοπες τους τι ειναι?μαμακες?
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Και επισης koouts τετοιους ελληνακους ψαχνουν να του τα φανε γρηγορα και μετα να τον ριξουν στης τυψεις γιατι εχασε τα λεφτα του τετοιους τυπους που εχουν φιλοδοξιες οτι με εναν μηνα δουλεια θα γινουν λεφταδες... αυτό είναι πολύ λάθος φίλε να μπαίνεις με τέτοιες προοπτικές, απλά είσαι χαζός αν έχεις τέτοιες φιλοδοξίες (όχι εσύ, ο καθένας που μπαίνει για αυτό το λόγο)... 1)Ποσο καιρο εισαι μεσα (ALL IN) 2)Ποσα ταξιδια εχεις παει 3)Ποσα εχεις βγαλει μεχρι τωρα 4)Τι πακετα εχουν αφου λες οτι τα λεφτα σου τα βγαζεις απο τα ταξιδια.. Πες οτι γραφομαι σημερα/αυριο.. για ΑΥΓΟΥΣΤΟ τι υπαρχει? Ευχαριστω 1) είμαι 3 μήνες 2) έχω πάει 1 ταξίδι 3) έχω πάρει τα λεφτά μου πίσω όπως είπα 4)βάζεις ημερομηνίες και πού θες να πας και σου βγάζει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς...
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 αυτό είναι πολύ λάθος φίλε να μπαίνεις με τέτοιες προοπτικές, απλά είσαι χαζός αν έχεις τέτοιες φιλοδοξίες (όχι εσύ, ο καθένας που μπαίνει για αυτό το λόγο)... Τετοια ατομα ομως ψαχνουν που ειναι στην ανεργια που δεν εχουν προοπτικες για το μελλον και τους φουσκωνουν τα μυαλα με ελπιδες και υποσχεσεις οτι κανουν για αυτες της δουλειες και οτι μπορουν να γινουν εμπειροι και λεφταδες και οτι θες σκαει brainwash....
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δικαιωμα σου να εθελοτυφλεις...Μην με παρεξηγησεις...δεν εχω τετοιο σκοπο..Απλα καλο ειναι να μην πιστευεις εταιριες που σου λενε παραμυθια οτι και καλα ειναι επαγγελματιες στον χωρο και θα σου δωσουν και γαμω τα ταξιδια με ψυχουλα...Αναγκη σε ειχανε στην τελικη ρε φιλε?Οι αλλοι που πληρωνουν της διακοπες τους τι ειναι?μαμακες? Φίλε μου από την στιγμή που έχω πάρει τα λεφτά μου πίσω και έχω κάνει και ταξίδι, από κει και πέρα αν πρόκειται για παραμύθι εγώ κερδισμένος βγήκα, κατάλαβες?
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Φίλε μου από την στιγμή που έχω πάρει τα λεφτά μου πίσω και έχω κάνει και ταξίδι, από κει και πέρα αν πρόκειται για παραμύθι εγώ κερδισμένος βγήκα, κατάλαβες? Ταξιδι που εκανες αν θες πες μας προορισμο... Απο αυτους που εγραψες και απο αυτους που κυνηγησες ποσοι σου μιλανε σημερα? Τα λεφτα που πηρες πισω αντιλαμβανεσαι οτι ηταν τα λεφτα τον απο κατω σου που μπορει να χασανε....
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Στην αρχη μας λες οτι ο κολλητος σου ειναι μεσα και οχι εσυ μετα μας λες οτι εισαι και εσυ μεσα.......Δεν υπαρχει σωστος και λαθος τροπος υπαρχει ο τροπος της εταιριας σου λεει θες να βγαλεις πισω τα λεφτα που μου εδωσες?Γραψε ατομα και πιεσε αυτοι να γραψουν ατομα για να παρουν και αυτοι πισω τα λεφτα τους δεν υπαρχει αλλος τροπος....Δουλευεις για μια πυραμιδα και εχει μονο εναν τροπο λειτουργιας δεν αλλαζει...Και σου ειπα πες μου το ταξιδι τον προορισμο με τα 290 ευρω που πηγαινεις οταν εγω απο τον τοπο μου για να παω θεσσαλονικη θελω τα ιδια λεφτα...και σου ειπα πες μου ενα μερος που θες να πας καλοκαιρι οπουδηποτε στον κοσμο και να σου βρω τιμες...Η εταιρια σου θα σε στειλει χειμωνιατικα σε καλοκαιρινους προορισμους..εγω σου λεω πες μου εναν καλοκαιρινο προορισμο το καλοκαιρι να σου πω τιμη με ενα search στο googlγια να σου απαντήσω Για να σου απαντήσω και σε αυτό γιατί ήρθαν το ένα πίσω από το άλλο τα μηνύματα και δεν το είδα, δεν ανέφερα ποτέ ότι εγώ δεν είμαι και μετά το άλλαξα, απλά ίσως δε σου το έδωσα από την αρχή να το καταλάβεις ότι είμαι και εγώ μέλος..
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Και μην μου πεις οτι ολοι κερδιζουν γιατι ενταξει δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχουν αλλες εταιριες περα απο πυραμιδες και εφοσον ειναι τοσο τελειες και ολοι βγαζουν
panoskir Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πάλι τα ίδια μισόλογα ,γενικότητες και μπολικη σάλτσα μπας και πεισουμε κανενα θύμα να μας στείλει pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις