Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις να παρεις την εμπειρια σου και να δεις οτι δεν εβγαλες ουτε ενα ευρω....

Πουθενα στον κοσμο με οτι εμποριο και να ασχοληθεις δεν θα βγαλεις λεφτα απο το σπιτι εκτος και αν εχεις 10 σπιτια και εισαι εισοδηματιας....

Ολα αυτα που λενε την ιστοριουλα του βασιλακη καιλα υπαρχουν για τον σκοπο οτι περιπου εισαι στην ιδια φαση και θα τσιμπισεις..

Αυτος οντως που εγραψε την ιστοριουλα οντως βγαζει λεφτα αλλα οχι με τον τροπο που σου λεει,τα βγαζει σαν διαφημιστης σαν παπαγαλος σαν κραχτης...η απο τα click που κανεις εκει που σε στελνει...

Αμα θες να βγαλεις λεφτα απο το Internet υπαρχουν τροποι αλλα αμα πατησεις στο google τον τροπο θα σου βγαλει τετοια κωλοsite και οχι τακτικες...οπως να εκανες ενα μικρο eshop..

Και θα στο θεσω αλλιως σε ξερει απο καπου ο αλλος και θελει να σου χαρισει λεφτα εστω και μεσω ιντερνετ?

• Like 3
Δημοσ.

Η ερώτηση σου είναι πολύ γενική, οποτε και η απάντηση θα είναι γενική. Ενδεικτικά:

• Μίσθωση γραμμών
  • Πώληση/μεταπώληση αγαθών και υπηρεσιών
  • Παροχή συμβουλών και έρευνα αγοράς με μορφή ανάθεσης εργου απο τρίτους
  • Παπαγαλάκι ή σχολιαστής ειδήσεων/blogs
  • Κατ'οικον και remote εκπαίδευση στη χρήση internet καθώς και στην αντιμετώπιση προβλημάτων
  • (Απο την πλευρά του δημιουργού) scam τύπου «Βρήκαμε τον τρόπο που πέφτουν ολες οι γυναίκες/να βγάζετε λεφτά, δώστε μας το email σας να σας το πουμε»
  • Άλλα πράγματα, πολύ πιο παράνομα

Γενικά να ξέρεις οτι λεφτά «πρακτικά» ΔΕΝ υπάρχουν σε παρακάτω περιπτώσεις:

• Pay to click (ptc) sites
  • Ξεκινάω τωρα ενα site/forum που δεν εχει καινοτόμο θεματολογία και ελπιζω οτι κάποτε θα πιάσει και θα βγαζει λεφτά απο διαφημίσεις
  • Τσόντες (όλος ο κλάδος, απο την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση)
  • Οτιδήποτε πυραμοειδές (ή multi level marketing)
  • (Απο την πλευρά του καταναλωτή) scam τύπου «Βρήκαμε τον τρόπο που πέφτουν ολες οι γυναίκες/να βγάζετε λεφτά, δώστε μας το email σας να σας το πουμε»
  • Να φτιάχνεις χαρακτήρες παιχνιδιών και να τους πουλάς

:| εκτυπωση θελει αυτο το MASTERPIECE!

• Like 3
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις να παρεις την εμπειρια σου και να δεις οτι δεν εβγαλες ουτε ενα ευρω....

ΜΗΝ το κάνεις, ούτε για την εμπειρία! (αν και καταλαβαίνω τι εννοεί ο lepetarious)

Χαμένα λεφτά εξ' ορισμού.

Κρίμα είναι, ειδικά την περίοδο που ζούμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Κωστα ναι αν ειναι να πληρωσει ουτε με σφαιρες να μην το κανει εγω μιλουσα για neobux και τετοια που δεν πληρωνεις δεν ξερω μετα αν πληρωνεις κτλ κτλ

Δημοσ.

Να μη το κανει πληρωσει δε πληρωσει, αν και οπως τον εκοψα... πρεπει να το εχει κανει ηδη.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ναι, τότε θα' ναι άλλη μια περίπτωση κάποιου, που πρώτα κάνει και μετά βγαίνει στην "γύρα" και ρωτάει: παιδιά, να το κάνω ή να μην το κάνω; :unsure:

Ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Αν ναι, τότε θα' ναι άλλη μια περίπτωση κάποιου, που πρώτα κάνει και μετά βγαίνει στην "γύρα" και ρωτάει: παιδιά, να το κάνω ή να μην το κάνω; :unsure:

Απλα ποσταρε ενα site που εχει μεσα affiliate.

Γιατι το λες αυτο?!

• Like 2
Δημοσ.

Όντως το έχω είδη κάνει.. βασικά απλά ρώτησα την άποψη σας πάνω στο θέμα και με πείσατε πως δεν υπάρχει τίποτα. Λεφτά σε καμιά περίπτωση δεν δίνω ειδικά τέτοια αποχή!

Δημοσ.

Όντως το έχω είδη κάνει.. βασικά απλά ρώτησα την άποψη σας πάνω στο θέμα και με πείσατε πως δεν υπάρχει τίποτα. Λεφτά σε καμιά περίπτωση δεν δίνω ειδικά τέτοια αποχή!

Φιλε απλα μακρια.

Βγες απο οπου μπορεις. Μην καταναλώνεις ΧΡΗΜΑΤΑ κ ΧΡΟΝΟ.

Ξερω οτι το 90% λεει.. οκ θα τα παρω πισω και φευγω.. απλα πες οτι επεξες ενα JOKER και δεν κερδισες και τελος.

• Like 1
Δημοσ.

John πες στο και στους φίλους σου, μην τυχόν την πατήσουν.

Δεν νομίζω να ασχολείται κανείς. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε. Δεν ξέρω πως κλειδώνει το θέμα.. Αν μπορούν οι διαχειριστές να το κλειδώσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...