MauMaus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ο_Ο τώρα είδα αυτό το επικό θέμα χαχαχαχα πέθανα Έτσι τις ξεχωρίζεις εσύ τις θερμοκρασίες ε? Μπλε και κόκκινες? χαχαχαχαχα :lol: Να'σε καλά με έκανες και γέλασα Και δε μου λες... Το χνούδι (κουβέρτα ολόκληρη ) που θα έχει μέσα, με το πιστολάκι που θα πάει? Ο harry potter είσαι, όπως είπε και ο roger, να το εξαφανίσεις? Και για ποιο λόγο να πάει η κοπέλα να της το καθαρίσουν στην αντιπροσωπία αφού είναι εκτός εγγύησης? Δίνεις 20-30 ευρώ σε τεχνικό (αν δεν ξέρεις εσύ) και σου αλλάζει και πάστες... Υ.Γ.Καινούργιο troll account αντωνακη εσυ ισως να μην δουλευεις κ να εισαι ολη μερα εδω μεσα ! εγω δεν εχω χρονο να σου εξηγησω οτι μπλε το προγραμμα δειχνει τις νορμαλ θερμοκρασιες 30 - 35 - 40 και κοκκινες οταν εχει παρει φωτια 60 συν κτλ ! κλεινω με το εξης για λους τουσ μαστερ εδω και δε ξανασχολουμε .. ας το κανει το παλικαρι ας μας πει αν ειναι οκ κ μετα τα λεμε πονηροι αδαεις ,,
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Είπα ότι δε θα ασχοληθώ αλλά επειδή πλέον άλλαξε το θέμα και θέλω να μάθω κι εγώ για τις θερμοκρασίες, 60 βαθμοί δεν είναι καλά δηλαδή;
MauMaus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το '' συν '' το προσπερασες βλεπω ! αν χρησιμοποιεις το συγκεκριμενο προγραμμα απο 60 κ μετα στις σειχνει κοκκινες τις θερμοκρασιες ! συνιστατε προσοχη δηλαδη ! αλλος για επεξηγηση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα