Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MauMaus δεν το παίζει κανένας πονηρός.λέω πως έχουν τα πράγματα.χαλάνε οι στροφές του ανεμιστήρα.για να καθαριστεί ένας ανεμιστήρας πρέπει να τον κρατάς σταθερό και να τον φυσάς.και όχι με (μ)πιστολάκι. :-D

στην θεωρια καλος εισαι ! ακου τωρα και την πραξη  .. περσι κοπελα ειχε πανακριβο λαπτοπ το οποιο δουλευε το πολυ 20 λεπτα και μετα εκλεινε ! ολες οι θερμοκρασιες στο SpeedFan ηταν κυριολεκτικα στο κοκκινο ! ηταν να το παει για σερβις και να τις τσιμπισουν κανα 100ρικο για πλακα ! τις λεω φερτο εδω ..  τισ το καθαρισα -ναι με το (μ)πιστολάκι- οι θερμοκρασιες γιναν ολες μπλε (πολυ πιο κατω ακομη και απ το κανονικο) και ειναι ακομη μεχρι σημερα ! εν ολιγης ας κανει το παλικαρι αυτο που του ειπα και τα λεμε ..

μη πετατε τα λεφτα σας αδαεις και κυριως μην περνετε κ αλλους στο λαιμο σας ..

Δημοσ.

τυχαίνει να είμαι τεχνικός υπολογιστών.δεν είμαι μόνο θεωρία.κάθε μέρα τα βλέπω στην πράξη.οπότε έχω μεγάλη γνώση σε αυτά.δεν είμαι αδαής.αυτός που είναι φαίνεται με τις λύσεις που δίνει.γιατί αν το είχες το θέμα θα το άνοιγες το λαπτοπ και θα το καθάριζες κανονικά.δεν θα διάλεγες τέτοιες πατέντες.

ότι θες να μου πεις στείλε μου pm.ας μην φορτώνουμε το topic με αυτά.

Δημοσ.

Μαρέσει που του δίνεις και αναφορά βρε dimuscrossfire. Άστον να παίρνει στο λαιμό του εκείνος τις φιλες του ενώ δε ξέρει να πιάνει κατσαβίδι...

μαλλον δεν εχει δει τι μπορει να μαζεψει μεσα ο ανεμιστηρας και η ψυχτρα, ουτε του εχει τυχει να καψει τιποτα γυρνοντας τον ανεμιστηρα γρηγορα με τον αερα που το φυσάει. Μια φορά θα κάνει την ζημιά και μετα θα τον δεις εδω μεσα να ζηταει λύσεις.

Δημοσ.

νικολακι ειμαστε φιλαρακια κ ξερεις πως δε ξερω να πινω κατσαβιδι μπαγασα ε ? παντως το πρωτο μου πισι εγω το ειχα το 2000 , αναθεμα αν πηγαινες  δημοτικο τοτε ..

τελος παντων το παιδι ειπε πως δε ξερει .. η πρωτη λυση ειναι αυτη που του ειπα και μετα ολα τα αλλα ! 

στο λαιμο μου πηρα την φιλη μου που της γλυτωσα τα λεφτακια της   ετσι στο λαιμο νου θα παρω και το παλικαρι εδω ..

Δημοσ.

Όταν εσύ κάνεις υποθέσεις, κάνω κι εγώ τις δικές μου. Δεν θα αρχίσω να λέω ημερομηνίες, ηλικίες κλπ γιατί δεν θέλω να αποδείξω ποιος την εχει μεγαλύτερη (σε αντίθεση με σένα) για αυτό απλά δε θα συνεχίσω το θέμα. Έχεις δίκιο λοιπόν καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Απλά κοιτάξτε το avatar του συμφορουμίτη Maus, νομίζετε οτι τον ενδιαφέρει τι λέει το κατεστημένο για τον καθαρισμό των laptop?

Δημοσ.

Ναι το να προσβάλεις κάποιον που δεν ξέρεις καν, είναι πολύ φιλικό. Μάλλον εγώ όταν πήρα το πρώτο PC πήγαινα δημοτικό αλλά εσύ μάλλον εκεί εισαι ακόμα. Τώρα που κλείσανε και τα σχολεία ξενυχτάς κιόλας. Καληνύχτα :)

Δημοσ.

λες καλη συνεχεια αλλα το συνεχιζεις ! σε τρωει βλεπω ..

τελος παντων αντε καληνυχτα ..

Δημοσ.

αποτελέσματα μπορεί να έχει με την θερμοκρασία.εγώ μιλάω όμως για άλλο πράγμα που αγνοείς πλήρως MauMaus.μιλάω για το τι μπορείς να προκαλέσεις στο λαπτοπ με αυτή την ενέργεια που προτείνεις.και δεν είπα να το ανοίξει.είπα να το πάει σε κάποιον ειδικό.και συγκεκριμένα σε κάποιον που γνωρίζει.δεν ανέφερα τεχνικούς και μαγαζιά.

Δημοσ.

καλα  μου λες μολις πριν λιγο μην φορτώνουμε το topic στειλε μου pm κ εσυ το συνεχιζεις εδω ??  οτι ναναι ..

καληνυχτα κ παλι

Δημοσ.

Τα εχουμε δει και διαβασει ολα σε αυτο το forum ,τωρα διαβαζουμε οτι επισκευαζονται τα λαπτοπ χωρις καν να ανοιχτουν.

Παλικαρι,αν κατσει καλο χνουδι στον ανεμιστηρα και σπασει την φτερωτη του ανεμιστηρα,ποιος θα τρεχει εσυ?

Επισης πως περνας καινουργια θερμοαγωγιμη παστα χωρις να το ανοιξεις,λογικα πρεπει να εισαι ο Χαρρυ Ποτερ.

Δημοσ.

Ρε μαγκες και εγω σαν γνωστης (ερασιτεχνης βεβαια) εχω να πω το εξης. Δεν λεω μπορει να καθαρισει με το πιστολακι, αλλα υπαρχει και ο κυνδινος να μποκαρει η σκονη μεσα και να γινει χειροτερα. Καταρας, οταν φυσαμε το PC σταθερο ή λαπτοπ, τα ανεμηστηρακια ΔΕΝ πρεπει να γυριζουν για τον απλο λογο οτι δινουν ρευμα. Μπορει να κανουμε ζημια καιγοντας κατι.

Σε σταθερο ναι, τον φυσαω και εγω συνεχεια αλλα παντα κρατωντας σταθερα τα ανεμηστηρακια. Τωρα στο Laptop καλα ειναι να το αποφευγουμε. Αν ξερει καποιος και ειναι σιγουρος να τον ανοιξει ναι να το κανει. Αν οχι ας τον παει σε εναν τεχνικο να του αλλαξει και τις παστες.

Εγω προσωπικα δεν θα το ρισκαρα ποσο μαλλον και σε ξενο Laptop.

Δημοσ.

Παίδες τσάμπα τα λέτε.τα έχω πει κι εγώ αυτά από την αρχή.Απλώς κάποιοι άλλοι δεν καταλαβαίνουν την επικινδυνότητα του θέματος και προτείνουν τρόπους αναξιόπιστους.Το λαπτοπ είναι λαπτοπ.Για αυτό και πουλάνε τόσα λαπτοπ για ανταλλακτικά στις αγγελίες.

Δημοσ.

Ο_Ο τώρα είδα αυτό το επικό θέμα :D

στην θεωρια καλος εισαι ! ακου τωρα και την πραξη  .. περσι κοπελα ειχε πανακριβο λαπτοπ το οποιο δουλευε το πολυ 20 λεπτα και μετα εκλεινε ! ολες οι θερμοκρασιες στο SpeedFan ηταν κυριολεκτικα στο κοκκινο ! ηταν να το παει για σερβις και να τις τσιμπισουν κανα 100ρικο για πλακα ! τις λεω φερτο εδω ..  τισ το καθαρισα -ναι με το (μ)πιστολάκι- οι θερμοκρασιες γιναν ολες μπλε (πολυ πιο κατω ακομη και απ το κανονικο) και ειναι ακομη μεχρι σημερα ! εν ολιγης ας κανει το παλικαρι αυτο που του ειπα και τα λεμε ..

μη πετατε τα λεφτα σας αδαεις και κυριως μην περνετε κ αλλους στο λαιμο σας ..

χαχαχαχα πέθανα

Έτσι τις ξεχωρίζεις εσύ τις θερμοκρασίες ε?

Μπλε και κόκκινες?

χαχαχαχαχα :lol: :lol:

Να'σε καλά με έκανες και γέλασα :lol:

Και δε μου λες...

Το χνούδι (κουβέρτα ολόκληρη :P) που θα έχει μέσα, με το πιστολάκι που θα πάει?

Ο harry potter είσαι, όπως είπε και ο roger, να το εξαφανίσεις? :rolleyes:

Και για ποιο λόγο να πάει η κοπέλα να της το καθαρίσουν στην αντιπροσωπία αφού είναι εκτός εγγύησης?

Δίνεις 20-30 ευρώ σε τεχνικό (αν δεν ξέρεις εσύ) και σου αλλάζει και πάστες...

Υ.Γ.Καινούργιο troll account -_-

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...