MaxPayne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 για να καθαρισω το λαπτοπ μου που εχει (ειμαι σιγουρος πλεον) γεμισει με σκονη το ανεμιστιρακι αρκει να βγαλω το πισω μερος του δηλαδη μπαταρια και τετοια η πρεπει να βγαλω και πληκτρολογιο και οθονη ?
WalkerSW Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μμμμμ χωρις να μας πεις μοντελο του λαπτοπ τι απαντηση περιμενεις ακριβώς....?????
Bilbo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 εξαρταται απο το laptop.. edit: ωχ, sorry, δεν απαντησα αμεσως και δεν ειδα οτι ειχε ηδη απαντησει ο WalkerSW
MaxPayne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 καλα εγο πιστευα οτι ολα το ιδιο καθαριζονται.τεσπα εχω ενα toshiba satellite c660d-13q
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 κάνα δυο toshiba που έχω ανοίξει ήταν απλά τα πράγματα (σε σύγκριση με άλλα 2-3 acer που μου εχουν βγάλει την ψυχή ) για το συγκεκριμένο μοντέλο δε μπορώ να σου πω, αλλά googlare το μοντέλο σου και την λέξη disassembly και θα βρεις σιγουρα είτε κάποιο βίντεο, είτε κάποιο service manual που θα εξηγεί βήμα βήμα πως το ανοίγεις.
Bilbo1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 service manual δυσκολευομαι να βρω.. :Sυπαρχουν καποια βιντεο ομως!
MaxPayne Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ωχ ζορικο μου φαινεται.θα προσπαθησω αλλιως το παω σε καποιον πιο ειδικο ευχαριστω για τις απαντησεις σας
dimuscrossfire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 φίλε MaxPayne μην το επιχειρήσεις αν δεν έχεις γνώση του θέματος.θέλει πολύ προσοχή το λαπτοπ.μπορεί να του κόψεις καμια καλωδιοταινία.να το πας σε κάποιον που ξέρει
MauMaus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 πλακα του κανετε του ανθρωπου σιγουρα ! παρε φιλε μου ενα μπιστολακι για τα μαλλια και ριξε στο φουλ ΚΡΙΟ ΟΧΙ ΖΕΣΤΟ αερα εκει που εχει τισ σκισμες για να βγαινει ο αερας .. μη το ανοιξεις .. καινουργιο θα γινει ..
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 πλακα του κανετε του ανθρωπου σιγουρα ! παρε φιλε μου ενα μπιστολακι για τα μαλλια και ριξε στο φουλ ΚΡΙΟ ΟΧΙ ΖΕΣΤΟ αερα εκει που εχει τισ σκισμες για να βγαινει ο αερας .. μη το ανοιξεις .. καινουργιο θα γινει .. Ναι αμε τζιτζι μιλαμε θα γινει αν η χνουδομπαλα μπει βαθια στην ψυχτρα ή γυρίσει πίσω στον ανεμιστήρα και τον μπλοκάρει κι αυτον... 1
dimuscrossfire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το λαπτοπ δεν είναι παιχνίδι MauMaus.εκτός του ότι θα μπει η σκόνη πιο μέσα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χαλάσουν οι στροφές του ανεμιστήρα.το insomnia δεν είναι forum με πατέντες.όποιος δεν το κατέχει το επάγγελμα να μην απαντάει σας παρακαλώ
MauMaus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 λοιπον MaxPayne τρεξε μια το SpeedFan , μετα κανε αυτο που σου ειπα και ξανατρεξε αλλη μια το προγραμμα! τελος ριξε και ενα Skreen Save εδω με τα αποτελεσματα για τους πονηρους .. καληνυχτα ..
dimuscrossfire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 MauMaus δεν το παίζει κανένας πονηρός.λέω πως έχουν τα πράγματα.χαλάνε οι στροφές του ανεμιστήρα.για να καθαριστεί ένας ανεμιστήρας πρέπει να τον κρατάς σταθερό και να τον φυσάς.και όχι με (μ)πιστολάκι.
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 λοιπον MaxPayne τρεξε μια το SpeedFan , μετα κανε αυτο που σου ειπα και ξανατρεξε αλλη μια το προγραμμα! τελος ριξε και ενα Skreen Save εδω με τα αποτελεσματα για τους πονηρους .. καληνυχτα .. Και μετά από 3 μέρες που θα έρθει πάλι εδώ και θα λέει ότι του χάλασε εσυ θα απαντάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα