Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πριν απο κατι μηνες αγορασα μια sapphire 7870 ghz edition oc version (αναθεμα την ωρα) απο τοτε που την εβαλα γυρω στις 6 - 8 ωρες κυριως σε βαρια παιχνιδια crysis 3 στα καλα καθουμενα μου μαυριζει η οθονη (χανετε το σημα) και κανουν ενα θορυβο τα ηχεια loop.

Την εστειλα στο πλαισιο πριν λιγες μερες και οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν βρισκουν τιποτα επεμεινα να την δοκιμασουν σε καποιο παιχνιδι διοτι εκανα stress test με furmark την αφησα μια ολοκληρη μερα και δεν εβγαλε κανενα προβλημα.

Οταν τους ξαναπηρα παλι μου ειπαν οτι δεν βρικαν τιποτα μου ειπαν αν θελω να την κρατησουν παραπανω και τους ειπα ναι αλλα επειδη ειμαι πιστευω οτι δεν θα βρουν παλι τιποτα καθησα και το εψαξα και βρηκα οτι αυτο το προβλημα υπαρχει στα πρωτα μοντελα που κυκλοφορησαν.Oπως ειδα στο site της sapphire (απο οτι καταλαβα) λεει να την στειλουμε στο καταστημα που την αγορασαμε για αντικατασταση παραγμα που εκανα και δεν εβγαλα ακρη.

Εχετε να μου προτεινετε καμια λυση ?

*στα win οσες μερες και να αφησω το πσ ανοιχτο δεν βγαζει κανενα προβλημα μονο οταν παιζω παιχνιδια.

*απο οτι ειδα ειναι και αλλοι με το ιδιο προβλημα

http://www.youtube.com/watch?v=v5sCtQDzpgo

οριστε και το thread της sapphire που βρηκα:

http://www.sapphireforum.com/showthread.php?30866-Important-Information-Regarding-7870-and-quot-Black-Screen-quot-issues

Δημοσ.

Κατευθείαν την στέλνεις πίσω στην sapphire όπως λέει και το λινκ και πέρνεις νέα. Μην μπλέκεις με πλάισιο.

As such, any user who has unfortunately received one of these impacted serial numbers and had experienced the problem can have it replaced at his/her place of purchase, or through SAPPHIRE support.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστό πρόβλημα που είχαν κάποιες απο τις πρώτες παρτίδες 7870. Είχαν βγει προβληματικοί οι πυκνωτές. Μίλα με το support να σου πουν πως θα τη στείλεις πίσω.

Δημοσ.

το χα παθει και γω με μια παλια radeon, ειχα στειλει ολοκληρο το pc μου πισω για να το δουν 2-3 φορες

και παντα δεν εβρισκαν τιποτα, ωσπου καθησα και το εψαξα και βρηκα οτι οι καρτα ηταν ελατοματικη και μου την αναβαθμισαν τζαμπα :D

θυμαμαι ειχα μια radeon 5xxx hd series Και τωρα εχω την 6700

οντοπικ, αυτο που εκανα εγω ηταν να τους στειλω κομματια απο διαφορα blogs και τους επισα

Δημοσ.

Φιλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η κάρτα αγορασμένη από amazon. Επειδή δεν πολυέπαιζα ασχολήθικα κανά εξάμηνο μετά με το πρόβλημα.Έστειλα στη sapphire και μου είπε ότι εφόσων ισχύει η εγγύηση να την στείλω στην amazon για αλλαγή.Το είπα στην amazon και μου κάνανε refund όλο το πόσο συν τα έξοδα αποστολής. Προτείνω να κάνεις το ίδιο και να πας με την απάντηση της sapphire στο πλαισιο και να ζητήσεις αλλαγή. Αισχρή υλοποίηση.

Δημοσ.

ποια 58ΧΧ ακριβως ειχες και ποια 6700 σου εδωσαν?για να δουμε το κατα ποσο εκανες αναβαθμιση.

Δεν είπε 58ΧΧ, αλλά 5ΧΧΧ, μπορεί να ήταν και 57ΧΧ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...