Grey Warden Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου μια ολοκαίρνουργια Sapphire 7950 Vapor-X (εντελώς δωρεάν ) αλλά σκέφτομαι πως θα υπάρξει πρόβλημα με το χώρο στο κουτί της υπογραφής μου. Τώρα στο σύστημα έχω μια 6870 στα (24,8-25εκ) και υπάρχει περιθώριο 2εκ πάνω κάτω. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της νέας κάρτας, αυτή θα έχει μέγεθος περίπου 27,5εκ. Οπότε θέλω να αγοράσω ένα κουτί με καλή κυκλοφορία αέρα που να διαθέτει χώρο για όσο το δυνατόν μεγαλύτερες κάρτες γραφικών αφού αναβαθμίζω κάθε 2 χρόνια. Το ανώτερο ποσό που διαθέτω είναι 130 ευρώ. Να πάω σε Full Tower σαν αυτό: Site: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E1FE6C74119FD1F197DF1CC1DEEF978D&pa=6FD3150E4974A34A86E292EFC91B8F23">Haf 932 Advanced Ή υπάρχει κάποιο tower φθηνότερο (ακόμα και midi) με ανάλογο χωρό για κάρτες γραφικών; Ευχαριστώ.
jek20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πάρε αυτό είναι mid αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα με τον χώρο , παίρνει και πολλά coolers
aneurysm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Fractal design Arc midi R2. Ευρυχωρο, ευάερο, και πραγματικά watercooling ready, σε αυτα τα λευτα με κλειστα ματια.
pcfan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Το Haf 932 που είδες ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του, ειναι μεγάλο με πολυ χώρο για ψυγείο στην οροφή, 3 230mm ανεμιστήρες και έναν 140mm, μέχρι και στήριγμα για μεγάλες κάρτες γραφικών για να μην γέρνουν. Αν έχεις τα λεφτα δες αυτο και το fractal arc 2 midi λαό πράξε ανάλογα της διαθεσιμότητας και των μεταφορικών. Sent from my iPhone using Insomnia
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά περιπλανώμενος στο skroutz βρήκα διαθέσιμο το HAF 942 X Nvidia Edition στα 99,90 ευρώ (από electroworld) και το παρήγγειλα. Απ ό,τι είδα στο τοπικ με τις προσφορές υπάρχουν άτομα που έχουν παραλάβει κανονικά οπότε μιλάμε για ευκαιρία, τι κι αν βάλω μέσα Amd κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα