dimi5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 γεια σας εχω ενα προβλημα με τον φορητο μου υπολογιστη εχτες το ειχα σβησει κανονικα και σημερα παω να το ξεκινησω και δεν ανοιγει εχω βγαλει και την μπαταρια και παλι δεν ανοιγει εχω βγαλει την παταρια και το ρευμα και πατουσα το power botton για 30 δευτερολεπτα αλλα παλι δεν ανοιγει.δεν ακουω κανενα ηχο τα ανεμιστηρακια δεν γυριζουν καν.. Αν ξερετε κατι παραπανω σας παρακαλω να μου πειτε τι πρεπει να κανω... Ακομα κατι μπορει να διορ8ωνετε αξιζει να το παρω για επισκευη..διωρθωνεται?
coolerman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ποιό λάπτοπ είναι φίλε μου; έχει εγγύηση; μόνο με την μπαταρία τι κάνει;νεκρό? αν το δουλεύεις ΜΟΝΟ με τον φορτιστή του,πρέπει να μετρήσεις με πολύμετρο αν βγάζει σωστή τάση.
dimi5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ποιό λάπτοπ είναι φίλε μου; έχει εγγύηση; μόνο με την μπαταρία τι κάνει;νεκρό? αν το δουλεύεις ΜΟΝΟ με τον φορτιστή του,πρέπει να μετρήσεις με πολύμετρο αν βγάζει σωστή τάση. hp pavilion dv5 οχι δεν εχει.. με η με χωρις μπαταρια ειναι νεκρο? δοκιμασα και με αλο φορτιστη ΗΡ και παλι δεν ξεκιναει.
coolerman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 hp pavilion dv5 οχι δεν εχει.. με η με χωρις μπαταρια ειναι νεκρο? δοκιμασα και με αλο φορτιστη ΗΡ και παλι δεν ξεκιναει. μου μυρίζει πρόβλημα μητρικής. δεν είναι κάτι άλλο.
dimi5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 μου μυρίζει πρόβλημα μητρικής. δεν είναι κάτι άλλο. δλδ ειναι σιγουρα η μητρικη διορθωνετε αξιξει να το διορ8ωσω?
coolerman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 δλδ ειναι σιγουρα η μητρικη διορθωνετε αξιξει να το διορ8ωσω? πρέπει να το δεί τεχνικός για να σου πεί με σιγουριά για το τι φταίει.
dimi5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 πρέπει να το δεί τεχνικός για να σου πεί με σιγουριά για το τι φταίει. Αν ειναι η μητρικη το προβλημα διορθωνετε?
coolerman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αν ειναι η μητρικη το προβλημα διορθωνετε? αν σε συμφέρει την ξαναφτιάχνεις και πόσα θα σου πεί ο καθένας.
the_call_of_fir Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ο φίλος τελικά αν μπορεί ας μας ενημερώσει τι είχε το laptop του γιατί έχω το ίδιο ακριβός πρόβλημα στο ίδιο μοντέλο ...
dimi5 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ο φίλος τελικά αν μπορεί ας μας ενημερώσει τι είχε το laptop του γιατί έχω το ίδιο ακριβός πρόβλημα στο ίδιο μοντέλο ... Ελα φιλε σορρυ για την κα8ηστεριση ναι ηταν η μητρικη καρτα και μου ειπαν οτι ειναι παλιο πσ αρα δεν συμφερει να το διωρθωσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα