dionisis1992 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλησπερα ξερει κανεις αν γινεται να επαναφερω αρχεια και φακελους τα οποια εχουν διαγραφει? Διοτι ειχε μπει ιος στο laptop μου και μου διεγραψε φακελους στα οποια ειχα σημαντικα πραγματα μεσα Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε με το Ontrack EasyRecovery οτι αρχεία εχω επαναφέρει το εκανα με αυτο , μπορει βέβαια να μην στα επαναφέρει ολα αλλα οτι και να σώσεις καλα θα ειναι
dionisis1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε με το Ontrack EasyRecovery οτι αρχεία εχω επαναφέρει το εκανα με αυτο , μπορει βέβαια να μην στα επαναφέρει ολα αλλα οτι και να σώσεις καλα θα ειναι το κατεβασα αυτο φιλε αλλα ειναι πολυ χυμα μου βρηκε 500.000 αρχεια + και απειρους φακελους και τα ονοματα των φακελων ειναι νουμερα δεν υπαρχει κατι αλλο πχ να ανακτησεις αρχεια τα οποια διαγραφηκαν μια ημερομηνια?? γιατι εδω δεν προκειται να τα βρω ποτε ετσι οπως ειναι ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ναι δυστηχώς πρέπει να τα ψάξεις ενα ενα να δεις ποιο σε ενδιαφέρει για να το επαναφέρεις ...... υπάρχουν και αλλα προγράμματα αλλα εγω αυτο χρησιμοποιω
dionisis1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 προσπαθησα παρα πολυ αλλα δεν βρηκα ακρη αν ξερεις κανα αλλο ποιο μαζεμενο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα