Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το καθαρισες καλα απο σκονες κτλ ? το πρωτο που επρεπε να κανεις κ μετα ολα τα αλλα ! αν γυρνανε κανονικα οι ανεμιστηρες το προβλημα το χει η καρτα γραφικων σου .

:wacko: :wacko: :blink:

αυτο το συμπερασμα το εβγαλες εσυ  ! εγω λεω πως το πισι κλεινει για λογους ασφαλειας οταν δε γυρνανε οι ανεμιστηρες για να μην καει ! απ την στιγμη που δε φταιει αυτο , φταιει η καρτα .. μαλλον  εχει προβλημα με τους οδηγους οπως του ειπε κ ενα παιδι πιο πανω .. αυτο λεω εγω ..

Συνεχίζεις και πετάς ασυναρτησίες (όπως και στο άλλο thread)

Είπε το παιδί ότι φτάνει 50 βαθμούς από το πρώτο ποστ και ότι οι θερμοκρασίες του είναι οκ

Αυτό που είπες εσύ που κολλάει?

GamerHD new version? :ph34r:

Τελός καλό, όλα καλά Hyphen :)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε παιδια Under load σε παιχνιδι καρτα γραφικων μεσα στο καλοκαιρι και να φτανει 50 βαθμους θα πρεπει να ειναι κατω απο το aircondition και με αριστο συστημα ψυξης.

φιλε ts εισαι σιγουρος οτι κοιτας την καρτα γραφικων ε?

για ανελυσε το μας λιγο.παιζει air condition μονιμος ανοιχτο?

και ποια ακριβως ειναι η καρτα γραφικων?εννοω ποιο συστημα ψυξης εχει η 560?

Δημοσ.

Ρε παιδια Under load σε παιχνιδι καρτα γραφικων μεσα στο καλοκαιρι και να φτανει 50 βαθμους θα πρεπει να ειναι κατω απο το aircondition και με αριστο συστημα ψυξης.

Το lol δεν είναι και ιδιαίτερα βαρύ παιχνίδι

Είπε ότι είναι 30 σε idle

Δημοσ.

Την κοιταω απο gadget nvidia  που το εχω μονιμα ανοιχτο και απο GPU temp ! Οι θερμοκρασιες ειναι οι ιδεες και στα δυο.

Τωρα για παραδειγμα που απλα γραφω στο ινσομνια ειναι 33βαθμους. Ν

Ναι το air condition ειναι ανοιχτο .

Η καρτα δεν εχει καποιο επιπλεον συστημα ψυξης, τους ανεμιστηρες απο την μανα της εχει...

Η καρτα μου ειναι αυτη συγκεκριμενα http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/

Να τωρα που την ξανακοιταω ειναι 35 βαθμους....

Γιατι οι 50-56 βαθμοι στο λολ ειναι πολλοι???

Κου εχω το aerocool strike -x   http://www.skroutz.gr/s/297617/Aerocool-Strike-X.html      με τους 3 ανεμιστηρες που ειχε απο την μανα του παλι. Ενα πανω εναν πλαγια και εναν πισω.

Δημοσ.

:wacko: :wacko: :blink:

Συνεχίζεις και πετάς ασυναρτησίες (όπως και στο άλλο thread)

Είπε το παιδί ότι φτάνει 50 βαθμούς από το πρώτο ποστ και ότι οι θερμοκρασίες του είναι οκ

Αυτό που είπες εσύ που κολλάει?

GamerHD new version? :ph34r:

Τελός καλό, όλα καλά Hyphen :)

γελαω με οσα λες πανσοφε αντωνακι ! οταν το πισι κλεινει  ο πρωτος λογος ειναι να μην αεριζεται καλα να εχουν πιασει σκονη οι ανεμιστηρες κ α μη μπορουν να γυρισουν ! μετα κοιταμε την καρτα κ τους οδηγουσ της ! την ασυναρτισια δλδ που ειπα κ τελικα ελυσε το προβλημα .. α ρε ποσο αντωνακης εισαι ..

Δημοσ.

Την κοιταω απο gadget nvidia  που το εχω μονιμα ανοιχτο και απο GPU temp ! Οι θερμοκρασιες ειναι οι ιδεες και στα δυο.

Τωρα για παραδειγμα που απλα γραφω στο ινσομνια ειναι 33βαθμους. Ν

Ναι το air condition ειναι ανοιχτο .

Η καρτα δεν εχει καποιο επιπλεον συστημα ψυξης, τους ανεμιστηρες απο την μανα της εχει...

Η καρτα μου ειναι αυτη συγκεκριμενα http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/

Να τωρα που την ξανακοιταω ειναι 35 βαθμους....

Γιατι οι 50-56 βαθμοι στο λολ ειναι πολλοι???

Κου εχω το aerocool strike -x   http://www.skroutz.gr/s/297617/Aerocool-Strike-X.html      με τους 3 ανεμιστηρες που ειχε απο την μανα του παλι. Ενα πανω εναν πλαγια και εναν πισω.

τελικα ειναι πολλοι η βαθμοι ή οχι?

Δημοσ.

τελικα ειναι πολλοι η βαθμοι ή οχι?

Μια χαρά είναι η θερμοκρασία της κάρτας. Και με κάνα πιο βαρύ παιχνίδι αν ανέβει κι άλλο πάλι καλα είναι. 

Εμένα μου φαίνεται και πολύ χαμηλή μάλιστα :P

Δημοσ.

γελαω με οσα λες πανσοφε αντωνακι ! οταν το πισι κλεινει  ο πρωτος λογος ειναι να μην αεριζεται καλα να εχουν πιασει σκονη οι ανεμιστηρες κ α μη μπορουν να γυρισουν ! μετα κοιταμε την καρτα κ τους οδηγουσ της ! την ασυναρτισια δλδ που ειπα κ τελικα ελυσε το προβλημα .. α ρε ποσο αντωνακης εισαι ..

Που το είδες ότι έλυσες ΕΣΎ το πρόβλημα? :huh:

Από εδώ?

το καθαρισες καλα απο σκονες κτλ ? το πρωτο που επρεπε να κανεις κ μετα ολα τα αλλα ! αν γυρνανε κανονικα οι ανεμιστηρες το προβλημα το χει η καρτα γραφικων σου .

Που του έβγαλες προβληματκή την κάρτα γραφικών του?

:)

Έχουν αναφερθεί περίεργα κολλήματα στο ποντίκι και στο σύστημα  με τους τελευταίους  320.ΧΧ  drivers   της nvidia.

Εάν τους έχεις περάσει, δοκίμασε απεγκατάσταση   και επιστροφή/εγκατάσταση  με  clean install  στους 314.ΧΧ και πίσω. 

Πιθανόν εκεί να οφείλεται και το πρόβλημα.

Καλό σου βράδυ :)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η θερμοκρασία της κάρτας. Και με κάνα πιο βαρύ παιχνίδι αν ανέβει κι άλλο πάλι καλα είναι. 

Εμένα μου φαίνεται και πολύ χαμηλή μάλιστα :P

Και εγω γιαυτο το ειπα.οτι ειναι χαμηλη.αλλα μετα αφου ειδα ποια καρτα ειναι,αφου ειναι και το aircondition ανοιχτο,ολα οκ.

Ευτυχως και με τρομαξατε...Την ειχα ακριβοπληρωσει τοτε 211 ευρω την ειχα παρει!

Τωρα που επαιζα λολ δεν περασε τους 50 βαθμους κατω απο 50.

Δημοσ.

Ευτυχως και με τρομαξατε...Την ειχα ακριβοπληρωσει τοτε 211 ευρω την ειχα παρει!

Τωρα που επαιζα λολ δεν περασε τους 50 βαθμους κατω απο 50.

Πολύ χαμηλά είσαι για αυτήν την περίοδο. για αυτό παραξενεύτηκε ο Θάνος :)

Δημοσ.

Παιδια παλι τα ιδια! Ενω μια μερα τωρα δεν κολλησε καθολου. Εχει κολλησει 2 φορες μεσα σε 10 λεπτα. Τωρα δεν παγωνει το ποντικι μονο η οθονη. Το ποντικι κουνιεται.

Τωρα βαζω 314.22 γιατι δεν παει αλλο.

Μπηκα στο σιτε της nvidia και εχει γινει χαμος απο παραπονα και για την 320.49 .

Μεχρι και καποιοι που δεν ειχαν προβλημα με την 320.18 απεκτησαν με την 320.49 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...