Hyphen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τελειωσε τελικα και ξεκινησε απο την αρχη. Αποτελεσματα : 100% pass, 2pass, 0 error. Αλλη ιδεα παιδια...πως θα το λυσω τωρα?
ShadowSora94 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τον ιδιο ακριβως θορυβο μου εκανε μολις h gpu εφτανε 62c+ freeze ,black screen ο ηχος που λες και εκανα restart... κατεβασε furmark να δεις μηπως εχει τιποτα η gpu.
Hyphen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Τον ιδιο ακριβως θορυβο μου εκανε μολις h gpu εφτανε 62c+ freeze ,black screen ο ηχος που λες και εκανα restart... κατεβασε furmark να δεις μηπως εχει τιποτα η gpu. Το κατεβαζω τωρα. Εχω μονιμα την θερμοκρασια σε gadget, το προβλημα το κανει και με 32 βαθμους. Δεν εχει ξεπερασει ποτε τους 50-53 οταν παιζω game. Ο ηχος που λεω τον κανει οταν κλεινω το pc...
coolerman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 τις μνήμες μια-μια τις τεστάρισες έτσι; έχεις κάνει o/c; και βγάλε απο την θύρα Usb τον kingston gt
Hyphen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Να τρεξω στο furmark το 15λεπτο τεστ ? ή κατι αλλο? ετρεξα 1280χ720 για λιγο... τις μνήμες μια-μια τις τεστάρισες έτσι; έχεις κάνει o/c; Ναι. Δεν εχω o/c στις μνημες... Το μονο που εχω κανει αν μπορει να θεωρηθει o/c εχω βαλει το TurboEvo της asus να κανει auto tunning και εκανε boost 15% λεει.
MauMaus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το καθαρισες καλα απο σκονες κτλ ? το πρωτο που επρεπε να κανεις κ μετα ολα τα αλλα ! αν γυρνανε κανονικα οι ανεμιστηρες το προβλημα το χει η καρτα γραφικων σου .
Hyphen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το καθαρισες καλα απο σκονες κτλ ? το πρωτο που επρεπε να κανεις κ μετα ολα τα αλλα ! αν γυρνανε κανονικα οι ανεμιστηρες το προβλημα το χει η καρτα γραφικων σου . Μην μου λες τετοια τωρα...απο που το βγαζεις αυτο το συμπερασμα? Θερμοκρασιες δεν σηκωνει...50 βαθμους στο λολ καλα ειναι νομιζω. Το κουτι ειναι καθαρισμενο δεν υπαρχει τετοιο θεμα...και οι ανεμιστηρες της καρτας δουλευουν κανονικοτατα.
ati8assos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Έχουν αναφερθεί περίεργα κολλήματα στο ποντίκι και στο σύστημα με τους τελευταίους 320.ΧΧ drivers της nvidia. Εάν τους έχεις περάσει, δοκίμασε απεγκατάσταση και επιστροφή/εγκατάσταση με clean install στους 314.ΧΧ και πίσω. Πιθανόν εκεί να οφείλεται και το πρόβλημα. 1
dimuscrossfire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ''αν γυρνανε κανονικα οι ανεμιστηρες το προβλημα το χει η καρτα γραφικων σου'' άκυρο συμπέρασμα.
Hyphen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Έχουν αναφερθεί περίεργα κολλήματα στο ποντίκι και στο σύστημα με τους τελευταίους 320.ΧΧ drivers της nvidia. Εάν τους έχεις περάσει, δοκίμασε απεγκατάσταση και επιστροφή/εγκατάσταση με clean install στους 314.ΧΧ και πίσω. Πιθανόν εκεί να οφείλεται και το πρόβλημα. +1000 Αυτο σκεφτηκα πριν λιγο και εκανα update. Ημουν ηδη 320.18 εκδοση. Εκανα πριν κανα ωρα update 320.49 Αν σου πω οτι απο τοτε δεν εχει κολλησει ακομα? Μπορει να ειναι και τυχαιο γιατι δεν το χρησιμοποιουσαολη την ωρα, αλλα μονο αν περιμενω θα το δω. Διαβασα στο site της nvidia τωρα και λεει : GeForce 320.49 drivers includes several fixes for issues reported with 320.18 drivers. Refer to the release notes for a full list of fixed issues. Το εχεις ακουσει και απο αλλους αυτο;; Οπως ακριβως το ειπες κολλαει το ποντικι και παγωνει η οθονη οταν το πιανει. ''αν γυρνανε κανονικα οι ανεμιστηρες το προβλημα το χει η καρτα γραφικων σου'' άκυρο συμπέρασμα. ελα ντε ουτε εγω το καταλαβα αυτο ...
dimuscrossfire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 κι εγώ αυτό με τους drivers σκέφτηκα.μου το κάνει κι εμένα το ποντίκι σε ένα άλλο pc για λίγα δευτερόλεπτα και ξεκολλάει.
MauMaus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ''αν γυρνανε κανονικα οι ανεμιστηρες το προβλημα το χει η καρτα γραφικων σου'' άκυρο συμπέρασμα. αυτο το συμπερασμα το εβγαλες εσυ ! εγω λεω πως το πισι κλεινει για λογους ασφαλειας οταν δε γυρνανε οι ανεμιστηρες για να μην καει ! απ την στιγμη που δε φταιει αυτο , φταιει η καρτα .. μαλλον εχει προβλημα με τους οδηγους οπως του ειπε κ ενα παιδι πιο πανω .. αυτο λεω εγω .. +1000 Αυτο σκεφτηκα πριν λιγο και εκανα update. Ημουν ηδη 320.18 εκδοση. Εκανα πριν κανα ωρα update 320.49 Αν σου πω οτι απο τοτε δεν εχει κολλησει ακομα? Μπορει να ειναι και τυχαιο γιατι δεν το χρησιμοποιουσαολη την ωρα, αλλα μονο αν περιμενω θα το δω. Διαβασα στο site της nvidia τωρα και λεει : GeForce 320.49 drivers includes several fixes for issues reported with 320.18 drivers. Refer to the release notes for a full list of fixed issues. Το εχεις ακουσει και απο αλλους αυτο;; Οπως ακριβως το ειπες κολλαει το ποντικι και παγωνει η οθονη οταν το πιανει. ελα ντε ουτε εγω το καταλαβα αυτο ... το οτι τελικα εχει προβλημα η καρτα σου με τους οδηγους και οτι το προβλημα ειναι εκει τελικα το καταλαβες ??
Hyphen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αυτο το συμπερασμα το εβγαλες εσυ ! εγω λεω πως το πισι κλεινει για λογους ασφαλειας οταν δε γυρνανε οι ανεμιστηρες για να μην καει ! απ την στιγμη που δε φταιει αυτο , φταιει η καρτα .. μαλλον εχει προβλημα με τους οδηγους οπως του ειπε κ ενα παιδι πιο πανω .. αυτο λεω εγω .. το οτι τελικα εχει προβλημα η καρτα σου με τους οδηγους και οτι το προβλημα ειναι εκει τελικα το καταλαβες ?? Οπως εγραψα εχω κανει update πριν κανα 2ωρο στην εκδοση 320.49 η οποια βγηκε πριν 3 μερες και μαλλον διορθωνει αυτο το bug που μαλλον ειναι και το προβλημα μου.
ati8assos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αφησέ το έτσι προς το παρόν και αν ξαναπαρουσιαστεί γύρνα σε 314 μέχρι να το διορθώσουν. Λίγες αναφορές υπάρχουν σχετικά με το θέμα, εδώ ένας με παρόμοια συμπεριφορά, καθώς και το ποστ #220 από το πρώτο link που σου έδωσα.
Hyphen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αφησέ το έτσι προς το παρόν και αν ξαναπαρουσιαστεί γύρνα σε 314 μέχρι να το διορθώσουν. Λίγες αναφορές υπάρχουν σχετικά με το θέμα, εδώ ένας με παρόμοια συμπεριφορά, καθώς και το ποστ #220 από το πρώτο link που σου έδωσα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!! Ειναι 3 ωρες που δεν εχει κολλησει μετα το Update 320.49 οποτε μαλλον μιλαμε για λυση κατα 99%. Θα το σιγουρεψω αυριο και θα σας πω για να κλεισει και το θεμα αν λυθηκε το προβλημα οριστηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα