Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον χρειαζομαι για αλλη μια φορα βοηθεια.

Στα καλα καθουμενα παγωνει το pc δηλαδη κολαει το ποντικι δεν κουνιεται και ξεκολλαει μετα απο 10δευτ.

Εχω παρατηρησει οτι σχεδον ολες τις φορες που το κανει οταν ειμαι στον mozilla .

Αν ξεκινησει να crasharei θελει restart και φτιαχνει αμεσως.Το κανει 4-5 φορες την μερα.

Τι μπορει να ειναι αυτο? Τροφοδοτικο? σκληρος που θελει φορματ?

κοιταζοντας θερμοκρασιες cpu: ok

hard disk στο sentinel: ολα τελεια,χωρις bad sectors

Τροφοδοτικο: κοιταξα τα volt και δεν παιζουν και ειναι μεσα στα ορια.

Καρτα γραφικων:  οταν παιζω λολ 50βαθμους φτανει, τωρα που απλα γραφω στο ινσομνια       33βαθμους

Το συστημα μου ειναι το εξης:

cpu: i5 2500k

ram: 8gb kingston

Mobo : http://www.asus.com/Motherboards/P8H61_PRO/

Τροφοδοτικο : corsair gaming series GS600W   http://www.corsair.com/gs600w.html

Hard disk: http://www.skroutz.gr/s/290622/Western-Digital-Caviar-Blue-500GB-SATA-WD5000AAKX.html

VGA: Asus GTX 560ti 1GB

Δωστε ιδεες γιατι το κανει μερες τωρα και μου σπαει τα νευρα....!!!!!!!!

Να συμπληρωσω οτι αν παιζω λολ δεν το εχει κανει ποτε εκει...

Σημαντικο: Εχω παρατηρησει 2 φορες οτι μολις κλεινω το pc μολις κλεισει κανει εναν ηχο σαν να βαζει τουρβο ενα δυνατο βουυυυυυυυ για 1 δευτ. και μετα κλεινει.

Ιδεες παρακαλω!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή εκτος mozzila δεν στο κανει πουθενά ? μηπως εχεις τιποτα addons στον mozzila που σου δημιουργούν το πρόβλημα , οποτε η δες τι εχεις και κανε disable μερικά η κανε uninstall και install τον mozzila

Δημοσ.

το εχω πιασει να το κανει και 1-2 φορες χωρις μοζιλα αλλα τον ειχα ανοιχτο και το ειχα κλεισει...

Αυτα εννοεις?post-239414-0-09097300-1372861745_thumb.png

Απενεργοποιησα αυτα στο τελος.

Σημαντικο: Εχω παρατηρησει 2 φορες οτι μολις κλεινω το pc μολις κλεισει κανει εναν ηχο σαν να βαζει τουρβο ενα δυνατο βουυυυυυυυ για 1 δευτ. και μετα κλεινει.

Οσο για αυτο καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ο θόρυβος εννοείς κάτι σαν σφύριγμα? Φρενάρισμα? Σκάστρα μήπως? :P Από δίσκο θα είναι ο θόρυβος αλλά δε σημαίνει απαραίτητα και πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι αυτα λεω αλλα δεν βλέπω τιποτα περίεργα addons οποτε δεν νομιζω οτι ειναι αυτο, τεσπα βασικα κανε uninstall και install παλι και εκτος αυτου ρίξε ενα scan και καθάρισμα για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware

Δημοσ.

Ο θόρυβος εννοείς κάτι σαν σφύριγμα? Φρενάρισμα? Σκάστρα μήπως? :P Από δίσκο θα είναι ο θόρυβος αλλά δε σημαίνει απαραίτητα και πρόβλημα.

Αν εννοεις κατι τετοιο

οχι δεν ειναι αυτο.

Αυτο που κανει ειναι σαν να παταει αποτομα το γκαζι ο υπολογιστης και μετα κλεινει!

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια ! Αρχισε να το κανει πιο συχνα σημερα το εχει κανει 5 φορες και το θεμα ειναι οτι δεν ξεκολαει αν κολλησει οπως εκανε...παγωνει η οθονη δεν κουνιεται τιποτα και πρεπει να κανω  restart για να δουλεψω...

Βοηθηστε με  με οποια ιδεα σας ερχεται διοτι δεν εχω τον χρονο και την πολυτελεια να κανω format για τις επομενες 10 μερες.Και χρειαζομαι το pc αυτες τις μερες...

Δημοσ.

To HDsentinel ειπες δεν δειχνει bad sectors, αλλα μηπως λεει τιποτα για communication errors με τον δισκο; Αν ναι δοκιμασε και κανα αλλο καλωδιο sata.

Δημοσ.

To HDsentinel ειπες δεν δειχνει bad sectors, αλλα μηπως λεει τιποτα για communication errors με τον δισκο; Αν ναι δοκιμασε και κανα αλλο καλωδιο sata.

Στο overview θα επρεπε να το γραφει?? δες.

post-239414-0-02219800-1372874173_thumb.png

Τις μνημες τις εχεις ελεγξει με memtest86+ ?

οχι...τωρα προσπαθω να το τρεξω!

Δημοσ.

Ναι θα το ελεγε εκει στο πρασινο πλαισιο, αλλα δε βλεπω να εχει βρει καποιο προβλημα, ολα δειχνουν οκ. Κανε το memtest. Αν εχεις προβλημα λογικα θα δεις καποιο error απο τα πρωτα λεπτα.

Δημοσ.

Ναι θα το ελεγε εκει στο πρασινο πλαισιο, αλλα δε βλεπω να εχει βρει καποιο προβλημα, ολα δειχνουν οκ. Κανε το memtest. Αν εχεις προβλημα λογικα θα δεις καποιο error απο τα πρωτα λεπτα.

Χαχαχα στα πρώτα λεπτά ;;;τρέχει 53λεπτά να το κλείσω;;; Εχει 1 pass 0error

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...