Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στο θέσω και αλλιώς. Και στο 0,00001% χρήσης να φτάσουν οι διανομές θα συνεχίσουν να βγαίνουν εκδόσεις για dekstop και θα συνεχίζουν να υπάρχουν προγράμματα για όλες τις χρήσης.

Η microsoft και τα windows αν ποτέ φτάσουν στο 40% χρήσης απλά θα πάψει να υπάρχει και τα windows θα μπουν στο χρονοντούλαπο.

Αυτή είναι η τεράστια διαφορά του open source με του κλειστού κώδικα αν μπορέσεις ποτέ να την κατανοήσεις γιατί παρόλο που χρησιμοποιείς linux ποτέ δεν το έχεις καταλάβει.

Δημοσ.

Να στο θέσω και αλλιώς. Και στο 0,00001% χρήσης να φτάσουν οι διανομές θα συνεχίσουν να βγαίνουν εκδόσεις για dekstop και θα συνεχίζουν να υπάρχουν προγράμματα για όλες τις χρήσης.

Η microsoft και τα windows αν ποτέ φτάσουν στο 40% χρήσης απλά θα πάψει να υπάρχει και τα windows θα μπουν στο χρονοντούλαπο.

Αυτή είναι η τεράστια διαφορά του open source με του κλειστού κώδικα αν μπορέσεις ποτέ να την κατανοήσεις γιατί παρόλο που χρησιμοποιείς linux ποτέ δεν το έχεις καταλάβει.

Και τα xp και τα 7 εχουν και τα 2 απο 40% πανω κατω αλλα μας κανει 80% γενικα στα windows,τωρα ανεβαινουν και τα 8 και στον επομενο καιρο θα ανεβουν και αλλο...

Αυτο που δεν καταλαβαινω εσυ γιατι εχεις λυσσαξει τοσο με τα win 8 αφου και αποτυχια να ειναι τελικα αυτη που κερδιζει ειναι η ms....

Στο 0,00001 αν φτασουν ο τελευταιος που θα εχει διανομη θα εισαι εσυ..Τελευταιος να κρατας το λαβαρο

Δημοσ.

Εγω μαζί με εκατομμύρια άλλους υπλογιστές που θα κρατούν τα λάβαρα σε server, κινητά, tablet, υπεριπολογιστες δημόσιες υπηρεσίες ακόμα και στο διάστημα όλα τα προγράμαμτα μέχρι και την κινας βασίζονται σε linux.

Ηθελες να πεις μάλλον ότι το linux είναι καταδικασμένο να πετύχει και να καθιερωθεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι μισες ειναι απομιμησεις αλλων γνωστων του android και του iOS... Πχ YouVideo, utube, tubeyou, Facetouch, Facebook8, κτλ κτλ.... Οι υπολοιπες ειναι wallpapers, sudoku και tetris... 

Σπανιο να βρεις χρησιμη εφαρμοφη και να δουλευει σωστα... Το store επρεπε να ειχε ξεκινησει με σωστο facebook, youtube, google maps, imdb, opera, flipboard, IM (η καποιο αλλα βασικο messenger), και γενικοτερα εφαρμογες που "κανουν μπαμ"... Σαν παρατημενο απ'ολους μοιαζει το windows store...

Αυτα που αξιζουν ειναι το onenote, το mail και skydrive... Ειδικα αμα τα τρεχεις παραλληλα με desktop εφαρμογες αυξανουν πολυ την λειτουργικοτητα...

Συμφωνώ μαζί σου , γιατί και γω έχω διαγράψει πολλά apps είτε γιατί είδα ότι δεν είναι χρήσιμα είτε γιατί δεν δουλεύουν σωστά. Τελικά οι απαραίτητες εφαρμογές είναι ενσωματωμένες στο λειτουργικό .

Εγώ όμως αν έβρισκα  ένα αξιόπιστο Weather forecast θα ήμουν πλήρεις , όλα όσα κυκλοφορούν είναι αλλού - νταλλού . Είμαι από Βόρεια Ελλάδα και σχεδόν όλα τα Weather forecast κάνουν λάθος προβλέψεις . 

Έχετε καταλάβει ότι στο topic αυτό συζητείται το Windows Store που αφορά το λειτουργικό Windows 8 για υπολογιστές και όχι το Windows Phone Store που αφορά το λειτουργικό Windows Phone 8 για κινητά και tablets;

Το αντίστοιχο topic που θέλετε είναι αυτό: 160.000 εϕαρμογές στο Windows Phone Store

Δημοσ.

Εγω μαζί με εκατομμύρια άλλους υπλογιστές που θα κρατούν τα λάβαρα σε server, κινητά, tablet, υπεριπολογιστες δημόσιες υπηρεσίες ακόμα και στο διάστημα όλα τα προγράμαμτα μέχρι και την κινας βασίζονται σε linux.

Ηθελες να πεις μάλλον ότι το linux είναι καταδικασμένο να πετύχει και να καθιερωθεί.

Για τα desk δεν μιλαγαμε?γιατι το πας αλλου?Δεν ειπα γενικα το Linux η διανομη συγκεκριμενα...

Δημοσ.

Μιλάς πάντα για linux είτε μιλάς για desktop είτε για κινητά είτε για server. Σε πληροφορώ οι ίδιοι ανθρώποι που αναπτήσουν πράγματα για τον linux kernel οι ίδιοι φτιάχνουν και προγράμματα για τα διάφορα dektop shell του linux

Δημοσ.

Ειναι τοσο καταδικασμενο να πετύχει που ακομη και τα "αποτυχημένα" windows 8,απο τους πρώτους κιόλας μήνες βλεπουν τη σκονη του!

Παρτο χαμπάρι,χωρίς καποια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ εταιρεία απο πισω το linux ειναι καταδικασμενο να παραμενει στο 2%!

Φυσικα θα μου πεις για το παράδειγμα του android και τη "φιλανθωπικη" οργάνωση google!:devil:

Δημοσ.

Μιλάς πάντα για linux είτε μιλάς για desktop είτε για κινητά είτε για server. Σε πληροφορώ οι ίδιοι ανθρώποι που αναπτήσουν πράγματα για τον linux kernel οι ίδιοι φτιάχνουν και προγράμματα για τα διάφορα dektop shell του linux

Εσυ το ξεκινησες με την desktop εκδοση...μην τα γυρνας τωρα...και εισαι παλι off-topic για να παπαγαλισεις το λινουξ παλι σε θεμα που αφορα τα windows οχι το λειτουργικο το market...παλι και ξαναλεω παλι..

Δημοσ.

Εγώ δεν ξεκίνησα τπτ άλλος το ξεκίνησε και διάβασε το νήμα καλύτερα. Εγώ απλά έδωσα τα στοιχεία για τα ποσοστά χρήσης των windows 8 που είναι και πρόσφατα.

Δημοσ.

Και πολύ του είναι το 2% του Linux στη κατάσταση που είναι σήμερα. Είπαμε οκ σταθερό λειτουργικό (άν δεν σπάσει το σύμπαν όλο με καμιά αναβάθμιση βέβαια), αλλά ώς εκεί. Το χρησιμοποιούμε μόνο όσοι μας πληρώνουν για να το χρησιμοποιούμε.

Προχθές έκανα την απλή κίνηση να προσθέσω έναν σκληρό δίσκο σε ένα μηχανάκι της δουλειάς. Μια μέρα πήγε στράφι, μέχρι να καταφέρω να τον κάνω να κάνει mount και automount. Στα μισιτά windows, τον καρφώνεις και hotswap αν χρειαστεί, και όχι μόνο θα τον δούνε, αλλά θα είναι εκεί κάθε φορά που ανοίγεις το μηχάνημα. Χωρίς να ψάξεις σε fora, χωρίς να δίνεις εντολές σε κονσόλα.

Αν δεν ασχοληθεί κάποια εταιρεία σοβαρά να βελτιώσει το usability του desktop Linux, θα παραμένει ένα μασωνικό λειτουργικό για τους επαγγελματίες και τα tech freaks. Και με τη σταθερότητα των windows να έχει αυξηθεί ραγδαία από τα win7 και μετά, το Linux χάνει ένα - ένα τα προτερήματά του για την αγορά των consumers.

Στον enterprise τομέα είναι σωστά τοποθετημένα, δεν πρόκειται να απειλήσει κανείς την πρωτοπορεία του Linux στον τομέα των servers - δικτύων.

Δημοσ.

Και εγώ αλλάξα όλο το pc μητρικές, επεξεργαστη κάρτα γραφικών και του πέταξα πάνω τον δίσκο με το linux και τον δίσκο με τα windows.

Οταν μπούταρα με αυτό του linux έκανε boot σαν να μην τρέχει τπτ. Καταλαβαίνεις τι έγινε όταν δοκίμασα να μπουτάρω με τα windows.

Αρά φίλε μου η άσχετος είσαι με το αντικείμενο η απλα γράφεις για να γράφεις.

Δημοσ.

Και εγώ αλλάξα όλο το pc μητρικές, επεξεργαστη κάρτα γραφικών και του πέταξα πάνω τον δίσκο με το linux και τον δίσκο με τα windows.

Οταν μπούταρα με αυτό του linux έκανε boot σαν να μην τρέχει τπτ. Καταλαβαίνεις τι έγινε όταν δοκίμασα να μπουτάρω με τα windows.

Οπόταν μ@λ@κιες λένε ότι υπάρχει θέμα με τους drivers της amd και γενικά αφού δουλεύει έτσι απλά,χωρίς να προσθέσεις τίποτα,τι κάθονται και φοναζουν για περισσότερη υποστήριξη στα Linux αφού δουλεύει απροβλημάτιστα,έτσι όπως είναι σε οποίο μηχάνημα και αν το βάλεις?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
chek2fire, on 07 Jul 2013 - 01:29 AM, said:chek2fire, on 07 Jul 2013 - 01:29 AM, said:chek2fire, on 07 Jul 2013 - 01:29 AM, said:chek2fire, on 07 Jul 2013 - 01:29 AM, said:

Θα προσέχεις πως απευθύνεσαι σε άτομα που έχουν φάει μερόνυχτα για να βρούνε ποιο dependency έσπασε μετά από system update και δεν τρέχει το ακριβοαγορασμένο modeling πρόγραμμα της εταιρείας.

Έχουμε φάει με την κουτάλα τις ιδιοτροπίες του Linux, οπότε το ύφος καρδιναλίων για την ευχρηστία του να το επιδεικνύεις στο υπόλοιπο 98% του κόσμου που δεν έχει ακουμπήσει ποτέ shell.

Ούτε τα apple fanboys τέτοιες παρωπίδες.

Btw αν την εγκατάσταση των win την είχες με τους μαμα οδηγούς απο το windows update, μια χαρά θα έτρεχε με το καινούριο hw.

Επεξ/σία από nikosl
Δημοσ.

Ρε check2fire είδες κάποιον να έρχεται στο Linux forum και να λέει για Windows;

π.χ έχει ως και θέμα "Τα καλύτερα παιχνίδια για Linux" που μόνο σαν τίτλος είναι αστείος,σαν να λέμε "Η καλύτερη παραλία για μπάνιο στην Ελβετία",κρατιόμαστε και γελάμε χωρίς να ποστάρουμε.

Α κι επίσης,τι διαστημόπλοιο έχεις;Γιατί είδα ότι χρησιμοποιείς Linux και σαν + αναφέρεις το διάστημα.

ΥΓ:

Νόμιζα ότι χρησιμοποιείς Ubuntu,τι σχέση έχει αυτό το λειτουργικό με ότι θετικά μπορεί να έχει το Linux γενικά προσπαθώ ακόμα να καταλάβω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...