Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ανακοίνωση της στο Twitter, η Microsoft γνωστοποιεί ότι το Windows Store, διαθέτει πλέον περισσότερες από 100.000 εφαρμογές στις οποίες περιλαμβάνεται βεβαίως και η δικιά μας.Το Windows Store εγκαινιάστηκε στο τέλος Οκτωβρίου με την επίσημη διάθεση των Windows 8 και Windows RT στα οποία είναι ενσωματωμένο. Περιέχει εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν κατασκευαστεί για τις δύο συγκεκριμένες πλατφόρμες με την πλειοψηφία τους (άνω του 94%) να τρέχει και στις 2 υποστηριζόμενες αρχιτεκτονικές, την x86 και την ARM.

Σε σύγκριση με το άλλο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών της Microsoft, το Windows Phone Store κατάφερε να «πιάσει» το συγκεκριμένο αριθμό 18 μήνες μετά το λανσάρισμα του όπως άλλωστε και το Play Store της Google ενώ το App Store της Apple μετά από 14 μήνες.

Η Microsoft συνεχίζει την προσπάθεια να προσελκύσει μεγάλα ονόματα μαζί με τις εφαρμογές τους ανακοινώνοντας στη Build 2013 την προσεχή κυκλοφορία της επίσημης εφαρμογής του Facebook και του Flipboard.

Link.png Site: theverge.com

Δημοσ.

"Σε σύγκριση με το άλλο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών της Microsoft, το Windows Phone Store"

ποιο αλλο καταστημα; ενα δεν υπαρχει;

Δημοσ.

"Σε σύγκριση με το άλλο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών της Microsoft, το Windows Phone Store"

Οχι,ακομη ειναι ανεξάρτητο,μεχρι να βρουν τροπο να αναγνωρίζει και τις τρείς πλατφορμες το στορ(win 8,win rt & wp) και να περαστουν και οι εφαρμογες με προτυπα λειτουργια των wp!

Ακομη διαφέρει ο σχεδιασμος και η λειτουργικοτητα των app των win8&rt με αυτη των wp!

• Like 1
Δημοσ.

Απο τις οποίες οι 99.000 είναι τουλάχιστον αδιάφορες.

Bro αρχισε να φτιαχνεις χρησιμες εφαρμογες , ανοιξε τον δρομο και στους αλλους ! Διδαξε μας 

• Like 3
Δημοσ.

ένα για windows 8 εφαρμογές, ένα για windows phone

• Like 4
Δημοσ.

Bro αρχισε να φτιαχνεις χρησιμες εφαρμογες , ανοιξε τον δρομο και στους αλλους ! Διδαξε μας 

Αυτό κατάλαβες εσυ; Καλύτερα να είχε 10.000 εφαρμογές και καλές παρά 100κ και αδιάφορες. Το να θεωρείται εφαρμογή ενα fart button που είπε και ο φίλος απο πάνω,ας φτάσουν και 1 εκατομμύριο δεν μου λέει κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό κατάλαβες εσυ; Καλύτερα να είχε 10.000 εφαρμογές και καλές παρά 100κ και αδιάφορες. Το να θεωρείται εφαρμογή ενα fart button που είπε και ο φίλος απο πάνω,ας φτάσουν και 1 εκατομμύριο δεν μου λέει κάτι.

Οκ αν το θετεις ετσι , συμφωνω , αν και εχωντας τα Windows 8.1 αλλα το Αμερικανικο Store δεν εχω δει τοσες πολλες χαζες εφαρμογες.  Υπαρχουν παρα πολλες ποιοτικες.  Σορρυ για την παρεξηγηση

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι πολλοί νομίζουν πως η είδηση είναι για τα Windows Phone 8 apps κι όχι για τα Windows 8 apps...

• Like 8
Δημοσ.

Μιλάμε για το market των windows 8,που έτσι κι αλλιώς δε του λείπει καμία εφαρμογή,αφού έχει και τις εκατομμύρια εφ. του desktop(win7)!
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το store, μόνο πρόβλημα είναι που κόψανε τις κατηγορίες και ψάχνεις ατελείωτα. Κάτι πρέπει να σκεφτούν..

Μακάρι να υπήρχε κι ένα πραγματικό repository και για τις desktop εφαρμογές. Με υπογραφές, validated devs κτλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...