ergidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Paidia gia sas Pira to hyundai t10 top.. Alla pite mou pos mporo na kano to pliktrologio na grafei kai ellinika Den mporo na to vro kai giafto grafo etsi Stis rithmiseis exei kai ellinika alla stis rithmiseis tou pliktrologiou oxi Einai dynato na mi mporei na grafei ellinika???? Einai to kallitero tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Βάλε αυτό Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2013 από jek20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βάλε αυτό Μια εφαρμογη δεν ειναι η λυση. Θα πας ρυθμισεις, ρυθμισεις γλωσσας και στις ρυθμισεις πληκτρολογιου επιλεγεις ΚΑΙ τα ελληνικα. Ωστε να σου εμφανισει κουμπι για να κανεις εναλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω βολευτεί με το Multiling που υποστηρίζει πολλές γλώσσες (και ελληνικά):https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rbHllLmltZS5sYXRpbiJd Έχει οδηγίες μετά την εγκατάσταση, για να προσθέσεις γλώσσσες, να το κάνεις default πληκτρολόγιο της συσκευής κλπ, βήμα βήμα. Μια εφαρμογη δεν ειναι η λυση. Θα πας ρυθμισεις, ρυθμισεις γλωσσας και στις ρυθμισεις πληκτρολογιου επιλεγεις ΚΑΙ τα ελληνικα. Ωστε να σου εμφανισει κουμπι για να κανεις εναλλαγη. Μερικά πληκτρολόγια (εφαρμογές) δεν έχουν ελληνικά (στο δικό μου η default εφαρμογή πληκτρολογίου δεν είχε. Ή το είχε πολύ καλά κρυμμένο ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Jek 20 Piga kai to egkatestisa kai me play store kai me to browser alla den vlepo tipota Pos doulevei??? File overpower Stis fithmiseis gia to pliktrologio den exei ellinika gia na mporo na epilexo kai afta Jek 20 Piga kai to egkatestisa kai me play store kai me to browser alla den vlepo tipota Pos doulevei??? File overpower Stis fithmiseis gia to pliktrologio den exei ellinika gia na mporo na epilexo kai afta Εγώ έχω βολευτεί με το Multiling που υποστηρίζει πολλές γλώσσες (και ελληνικά): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rbHllLmltZS5sYXRpbiJd Έχει οδηγίες μετά την εγκατάσταση, για να προσθέσεις γλώσσσες, να το κάνεις default πληκτρολόγιο της συσκευής κλπ, βήμα βήμα. Μερικά πληκτρολόγια (εφαρμογές) δεν έχουν ελληνικά (στο δικό μου η default εφαρμογή πληκτρολογίου δεν είχε. Ή το είχε πολύ καλά κρυμμένο ). Tolis 01 Piga na to valo alla vgazei poidopiisi oti I efarmogi afti mporei na sygkratei to ti grafeis kai tous kodikous kai ta pin kai trapezikous logariasmous To idio kai gia to elliniko pliktrologio Epifovo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Dafuq? Δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό Μήπως έλεγε κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αυτο που λές για τους κωδικους που συγκρατεί δεν είναι τίποτα, απλά το λέει το android επειδή πας να του βάλεις άλλο πλήκτρολόγιο απο αυτό που έχει. Βάλε το multiling και και ακολούθα τίς οδήγίες(κουμπιά) με την σείρα που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Apolitos sigouro?? Giati to edilose rita na prosexome dioti sigkratei kodikous, pin, paswords' logariasmous trapezon klp klp Signomi mipos exei kana allo ligotero epifovo?? Esy toxeis dokimasei eggiimena??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Είναι σίγουρο,και εγώ αυτό χρησιμοποιώ τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Tο εβαλα τωρα γραφω με αυτο και ας ελπισομε τα καλλιτερα Φχαριστω ψια βοηθεια Μβπως και γινεται να βαλω τους αριθμουσ απο την μια πλευρα να μην ειναι μεστη μεση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν το έχω ψάξει πολύ,μπορεί και να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παντως φχαριστω πολυ για τη βοηθεια στη λυση του πολυ περιεργου αυτου προβληματος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα