Προς το περιεχόμενο

pos bazo ellinika na grafo???

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Paidia gia sas

Pira to hyundai t10 top..

Alla pite mou pos mporo na kano to pliktrologio na grafei kai ellinika

Den mporo na to vro kai giafto grafo etsi

Stis rithmiseis exei kai ellinika alla stis rithmiseis tou pliktrologiou oxi

Einai dynato na mi mporei na grafei ellinika????

Einai to kallitero tablet

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε αυτό

Μια εφαρμογη δεν ειναι η λυση.

Θα πας ρυθμισεις, ρυθμισεις γλωσσας και στις ρυθμισεις πληκτρολογιου επιλεγεις ΚΑΙ τα ελληνικα. Ωστε να σου εμφανισει κουμπι για να κανεις εναλλαγη.

Εγώ έχω βολευτεί με το Multiling που υποστηρίζει πολλές γλώσσες (και ελληνικά):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rbHllLmltZS5sYXRpbiJd

Έχει οδηγίες μετά την εγκατάσταση, για να προσθέσεις γλώσσσες, να το κάνεις default πληκτρολόγιο της συσκευής κλπ, βήμα βήμα.

Μια εφαρμογη δεν ειναι η λυση.

Θα πας ρυθμισεις, ρυθμισεις γλωσσας και στις ρυθμισεις πληκτρολογιου επιλεγεις ΚΑΙ τα ελληνικα. Ωστε να σου εμφανισει κουμπι για να κανεις εναλλαγη.

Μερικά πληκτρολόγια (εφαρμογές) δεν έχουν ελληνικά (στο δικό μου η default εφαρμογή πληκτρολογίου δεν είχε. Ή το είχε πολύ καλά κρυμμένο :P ).

• Like 1

Jek 20

Piga kai to egkatestisa kai me play store kai me to browser alla den vlepo tipota

Pos doulevei???

File overpower

Stis fithmiseis gia to pliktrologio den exei ellinika gia na mporo na epilexo kai afta

Jek 20

Piga kai to egkatestisa kai me play store kai me to browser alla den vlepo tipota

Pos doulevei???

File overpower

Stis fithmiseis gia to pliktrologio den exei ellinika gia na mporo na epilexo kai afta

Εγώ έχω βολευτεί με το Multiling που υποστηρίζει πολλές γλώσσες (και ελληνικά):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rbHllLmltZS5sYXRpbiJd

Έχει οδηγίες μετά την εγκατάσταση, για να προσθέσεις γλώσσσες, να το κάνεις default πληκτρολόγιο της συσκευής κλπ, βήμα βήμα.

Μερικά πληκτρολόγια (εφαρμογές) δεν έχουν ελληνικά (στο δικό μου η default εφαρμογή πληκτρολογίου δεν είχε. Ή το είχε πολύ καλά κρυμμένο :P ).

Tolis 01

Piga na to valo alla vgazei poidopiisi oti I efarmogi afti mporei na sygkratei to ti grafeis kai tous kodikous kai ta pin kai trapezikous logariasmous

To idio kai gia to elliniko pliktrologio

Epifovo

Αυτο που λές για τους κωδικους που συγκρατεί δεν είναι τίποτα, απλά το λέει το android επειδή πας να του βάλεις άλλο πλήκτρολόγιο απο αυτό που έχει.

Βάλε το multiling και και ακολούθα τίς οδήγίες(κουμπιά) με την σείρα που είναι.

Tο εβαλα τωρα γραφω με αυτο και ας ελπισομε τα καλλιτερα

Φχαριστω ψια βοηθεια

Μβπως και γινεται να βαλω τους αριθμουσ απο την μια πλευρα να μην ειναι μεστη μεση???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...