ilove3dmax Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ προκειται να παραγγιλω σε παρα πολυ καλη τιμη ενα Cisco 1841 Modular Router το προβλημα μου ειναι οτι βρηκα το adsl interface card αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το σωστο αν καποιος μπορει να με βοηθισει εχω Forthnet Double Play εως 24ΜBPS χρονιζει το ιντερνετ μου στα 12,800 Download + 1020 Upload εχω βρει το ακολουθο WIC-1ADSL ειναι σωστο για adsl/adsl2+ ? για pstn γραμμη δηλαδη over pots Περιμενω απαντησεις σας , ευχαριστω πολυ
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps5855/product_data_sheet0900aecd80394b7e_ps5853_Products_Data_Sheet.html το wic-1adsl ειναι για μια σειρα πιο κατω (1700). εσυ θες το hwic. αυτο με ενα προχειρο πρωινο ψαξιμο. θα σου πω αργοτερα σιγουρα..
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 http://www.cisco.com/en/US/products/ps5853/products_relevant_interfaces_and_modules.html οντως θες hwic για να παιξει στον 1841...
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ προκειται να παραγγιλω σε παρα πολυ καλη τιμη ενα Cisco 1841 Modular Router το προβλημα μου ειναι οτι βρηκα το adsl interface card αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το σωστο αν καποιος μπορει να με βοηθισει εχω Forthnet Double Play εως 24ΜBPS χρονιζει το ιντερνετ μου στα 12,800 Download + 1020 Upload εχω βρει το ακολουθο WIC-1ADSL ειναι σωστο για adsl/adsl2+ ? για pstn γραμμη δηλαδη over pots Περιμενω απαντησεις σας , ευχαριστω πολυ οσο θυμαμαι και εγω ο 1841 παιρνει κανονικα Hwic adsl.αν ειναι adsl i ειναι isdn .ενα i κανει την διαφορα.κατα τα αλλα ναι θα παιξει.απλα το σεταρεις Pppoe και οσο μπορεις κανα καλο ios για το cisco.ελπιζω να το χρησιμοποιησεις το cisco και για παραπανω πραγματα αλλιως ειναι αρκετα τα λεφτα για ρουτερ και καρτακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα