Hieg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το συγκεκριμενο κινητο ειναι smartphone, το οτι ανταγωνιζεται feature phones λογω τιμης δεν παει να πει οτι ειναι feature phone. Με μια google αναζητηση μπορειτε να δειτε οτι μεγαλα ξενα site το ονομαζουν smartphone, ειμαστε λιγοι και μικροι για να του αλλαξουμε ονομασια.
Spyros_Spy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μια χαρά ότι πρέπει για τον άσχετο χρήστη (από άποψη χαρακτηριστικών) ο οποίος θέλει να είναι στην μόδα(touch screen) αλλά θέλει και κάτι απλό και εύκολο. Η μάνα μου. Βλέπω ένα χέρι να κρατά το κινητό και το άλλο να το χειρίζεται, την κάμερα την έχεις στηρίξει ανάμεσα στον λαιμό και τον ώμο; για αυτό γέρνει; Πλάκα!! Πολύ καλή παρουσίαση. Μου αρέσει πολύ η ιδέα της Firefox και περιμένω πως και πως τα ubuntu phones.
YiannEle Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μια χαρά ότι πρέπει για τον άσχετο χρήστη (από άποψη χαρακτηριστικών) ο οποίος θέλει να είναι στην μόδα(touch screen) αλλά θέλει και κάτι απλό και εύκολο. Η μάνα μου. Και η δικία μου
Ainu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πιστεύω οτι λόγο λογισμικού αλλά και τιμής θα εξελιχθεί σε ενα developer phone. Γιατί και πολύ μεγάλη βάση θα έχει δυνατότητα να το αγοράσει (ως επί το πλείστον νεολαία) και πολύ εύκολη θα είναι η εξέλιξη του λογισμικού, εφαρμογών. Άρα είναι μια επένδυση στο μέλλον!
TasosPk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 χαλαρω κινητακι,καλο για μια πρωτη επαφη, αλλα χωρις wi-fi?τι να το κανεις?
leo06 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 χαλαρω κινητακι,καλο για μια πρωτη επαφη, αλλα χωρις wi-fi?τι να το κανεις? που είδες οτι δεν έχει wi-fi?
nikchris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ενα Pixel, Δύο Pixels, Τρία Pixels..... Με τα σημερινά δεδομένα το 320x480 δεν το λες καν ανάλυση... Ναι, γιατι αυτος που θα παρει κινητο με 70€ θα παραπονεθει που δεν εχει HD οθονη. Ή ξερω'γω στα ιδια λεφτα παιρνεις android με 540*960. 1
Chemical Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Επιτέλους κάτι που θα μας απαλλάξει απο τα fat τηλεφωνα, η mozilla για μια ακομη φορα πρωτοπορεί, σίγουρα ειναι νωρις οι one page applications σε συσκευες, αλλα και μονο οτι βγηκε απο τωρα στην αγορα, το μελλον ειναι κοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα