p3tran Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αυτο ειναι το twitter του Chris Wynn, και τα νεα τα ανακοινωσε μονος του. https://twitter.com/HammerOfWynn/status/352140444852953088 Αρκετα ενδιαφερον. ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι το επομενο Mass Effect θα τρεχει και στην τελευταια frostbιte engine, τοτε ισως πολυ ενδιαφερον. 8)
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 A match made in Heaven. Το τρίτο Mass Effect ήταν, από μια άποψη, καλύτερο Gears από το Gears.
KREATOR13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τωρα αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ή οχι κοπλιμεντο
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Το Gears είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτής της γενιάς. Το Mass Effect επίσης, κι όχι μόνο της αυτής της γενιάς. Εγώ ως κοπλιμέντο το είπα, αν και αρκετοί παίζει να διαφωνήσουν ως προς αυτό. Από θέμα gameplay το ΜΕ 3 ήταν το καλύτερο της τριλογίας. Ο,τι θέματα είχε τα είχε στο γράψιμο, για μένα, κι αυτό ήταν αναπόφευκτο όταν έφυγε ο lead writer των προηγούμενων δύο.
KREATOR13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ως προς το action κομματι ναι μπορει να θεωρηθει κοπλιμεντο,απλα δε θελω να περιορισουν αλλα κομματια οπως exporation,lore, αναπτυξη χαρακτηρα,πολυπλοκο σεναριο και γενικα rpg στοιχεια
p3tran Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αν μη τι αλλο, οι μαχες θα ειναι πολυ καλυτερες. για μενα ειναι πολυ καλα νεα.
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ως προς το action κομματι ναι μπορει να θεωρηθει κοπλιμεντο,απλα δε θελω να περιορισουν αλλα κομματια οπως exporation,lore, αναπτυξη χαρακτηρα,πολυπλοκο σεναριο και γενικα rpg στοιχεια Κι εγώ ελπίζω να μη μειώσουν αυτά. Ιδωμεν. Απέχει πολύ ένα επόμενο Mass Effect ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα