Προς το περιεχόμενο

[laptop] LENOVO ideapad U 310 13.3'' @eshop.gr 419€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904429

Με κωδικό προσφοράς : 1321 μέχρι 20.07.2013

Πολύ καλή προσφορά για 13.3 laptop.

H συγκέκριμένη σειρά είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με το wifi αλλά υποτίθετε πως δεν υφίσταται πλέον το πρόβλημα .

Δημοσ.

Για πείτε έχει κανένανς καμία εμπειρία με αυτό γτ και εγώ ψάχνω για ένα ultrabook και ότι reviews είδα στο ιντερνετ ήταν μάλλον για το μοντέλο με τον i5.

Δημοσ.

Πολύ καλό φαίνεται! Τα προβλήματα με το wifi τα διορθωσαν όμως? (γιατί βλέπω κάτι σχετικές αναφορές online...)

Δημοσ.

Ακόμα και να μήν έχει διορθωθεί με ένα mini usb wifi adapter κάνεις τη δουλεία σου. Παντως επειδή το έχω δει ελιναι πολύ λεπτό - ελαφρύ. και σε αυτή τη τιμή δυσκολά θα βρεθεί κάτι καλύτερο 

Δημοσ.

Αυτό σίγουρα θέλει διευκρίνιση... Και εγώ τ´ωρα το πρόσεξα γιατί μέσα είδα ότι περιέχει win8....

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Ειπα να δω αν λεει κατι η τιμη. Ελλαδα δεν βλεπω να το εχουν αλλοι για να εχω εικονα, αλλα στην Γερμανικη επισημη lenovo ειδα τιμες καλυτερες.

Δεν εχει ακριβως το ιδιο, ενα παρομοιο 13.3 με 320αρη αντι για 500αρη δισκο, ιδιο 24ssd, αλλα με ταχυτερη μνημη στα 1600 αντι 1333 που ειναι του eshop, και σιγουρα με win8 που ισως εχει και του eshop, στα 399:

Εδω

Δεν βλεπω λοιπον να ειναι προσφορα, τι λετε;

Δημοσ.

Και να έστελνε από γερμανία πάλι ακριβότερο θα ερχόταν με τα μεταφορικά. Επίσης η τιμή είναι σχεδόν ίδια μιας και υπάρχει η διαφορά του ΦΠΑ μεταξύ ελλάδας και Γερμανίας. Και στο amazon η τιμή για το αντίστοιχο μοντέλο ειναι στις 449 λίρες. κοντα στα 500 ευρώ. ( χωρίς τα μεταφορικά που πλέον χρεώνονται) 

Επίσης η τιμή στα 399 του Γερμανικού site αφορά το μοντέλο που είναι σε λιλα - μώβ απόχρωση ....... Το αντίστοιχο γαλάζιο που δίνει το eshop είναι στα 499! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...