CityBong Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πήρα ένα sony vaio. Με λίγο ψάξιμο που έκανα οι lithium-ion μπαταρίες δεν χρειάζονται κάτι για πρώτη φόρτιση, είναι ήδη φορτισμένες, και ότι απλά δεν πρέπει να τις αποφορτίζω κάτω από 30-40% στους πρώτους 30 κύκλους. Τι λέτε εσείς? Καλά τα λέω?
antonl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Η γνώμη μου είναι, κάνε ό,τι θες απλά μην την εξαντλείς τελείως, δηλ. καλό θα ταν να μην αποφορτίζεται κάτω από 20% ας πούμε. Κατά τ άλλα απόψεις υπάρχουν πολλές. Σήμερα μου στείλαν αυτό το link. Μιλάει για κινητά αλλά τα ίδια ισχύουν.
CityBong Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 To θέμα είναι τι κάνω όταν τον κλείνω να βγάζω τον φορτιστή? συγκεκριμένα στο vaio από ότι κατάλαβα όταν είναι full η μπαταρία δεν έχει καν φωτάκι , κάτι που ίσως να σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να βγάζω τον φορτιστή κάθε βράδυ.....
LambisElef Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εγώ προσωπικά τον φορτιστή τον βγάζω από το λάπτοπ όταν το έχω κλειστό, εκτός και αν θέλω να φορτίσω την μπαταρία
Antwni Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Η γνώμη μου είναι, κάνε ό,τι θες απλά μην την εξαντλείς τελείως, δηλ. καλό θα ταν να μην αποφορτίζεται κάτω από 20% ας πούμε. Κατά τ άλλα απόψεις υπάρχουν πολλές. Σήμερα μου στείλαν αυτό το link. Μιλάει για κινητά αλλά τα ίδια ισχύουν. Πραγματικά ανατρέπει τα πάντα (αυτά που πιστεύαμε δηλαδή) αυτή η είδηση... Αλλά δεν αιτιολογεί αυτό που λέει...πχ ξέρουμε ότι δεν κάνει να πάει στο 0% γιατί καταστρέφτοναι τα ιόντα της μπαταρίας και μπαίνει σε μόνιμη εκφόρτιση. Επίσης δεν μ'αρέσει έτσι όπως το γράφει: Έτσι για να μπορέσει κάποιος να να κρατήσει τη μπαταρία του κινητού του αρκετό καιρό στη μέγιστη απόδοσή της, το σωστό είναι να να το φορτίζει από το 40% μέχρι να φτάσει στο 80% και όχι στο 100% ενώ καλό θα είναι η μπαταρία να μην πηγαίνει στο 0%. Δε ξέρω...είναι έγκυρο site αλλά δε με πείθει τόσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα