Προς το περιεχόμενο

Windows 8 σε Win6

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα! Έψαξα άλλα δεν βρήκα καμία απάντηση μιας και το θέμα μου είναι λίγο πολύπλοκο... Αγόρασα από το Πλαίσιο Win8 Pro 64bit με Ελληνικά! Καταρχήν να σημειώσω ότι δεν πήρα το κουτάκι άλλα έναν άσπρο φάκελο(τέλος πάντων αν λειτουργεί δεν με νοιάζει)... Το θέμα μου είναι ότι τα Windows Vista που έχω δεν τα είχα σε δισκάκι-σημειώστε ο υπολογιστής είναι hp- και στο Υπολογιστής εμφανίζεται ένας Τοπικός Δίσκος(Με διαδρομή C:), ένα FACTORY_IMAGE(στο D:, το οποίο έχει μέσα αυτα http://prntscr.com/1db4kk) και ένα άλλο που έκανα εγώ και είναι άδειο... Ερώτηση τώρα, πως θα βάλω τα Windows 8 Pro; Καμία ιδέα;

Επίσης ο τίτλος είναι Win Pro 8 64Bit Greek 1pk DSP OEI DVD, η αγορά έγινε σήμερα στο Πλαισιο :)

Δημοσ.

- θα βαλεις το cd μεσα στο drive.

- θα πρεπει να εχεις επιλεξει απο το BIOS ναι κανει boot απο το drive. ετσι μολις εκκινηση το μηχανημα θα ξεκινησει απο το cd.

- ακολουθησε τα βηματα της εγκαταστασης.

θεωρω ομως οτι θα πρεπει να ξερεις τι νακανεις απο εκει και περα μιας και μπορει να σβυσεις το D:/ κλπ κλπ. πραγμα που συμαινει οτι το παλιο λειτουργικο το ξεχνας (σε περιπτωση που σε ενδιαφερει θα πρεπει να το ξερεις)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χμ στο site των Windows που κατέβασα εκεί έλεγε όλα Ok, απλά για την ανάλυση τον οθόνης... Ξέρεις που μπορώ να βρω της hp; :)

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

γραψε το μοντελο του μηχανηματος σου και διπλα drivers windows 8 

για παραδειγμα αν εχεις το Pavilion G6 γραφεις πολυ απλα "HP Pavilion G6 Windows 8 Drivers"

αν δεν μπορεις, πες μας το μοντελο να σου δωσουμε εμεις το λινκ, αν αυτο υπαρχει.

Δημοσ.

Πάντως εγώ στη θέση σου θα ξήλωνα όλα τα partitions του δίσκου (και recovery και δε ξέρω κι εγω τι αλλο) και θα έφτιαχνα απλά ένα για τα windows. Λες και θα ξαναχρειαστείς τα Vista... Αν δε θες να του χαλάσεις την εργοστασιακή μορφή του τότε μη σβήσεις το partition D: όταν θα σε ρωτήσει την ώρα της εγκατάσασης των 8 σε ποιο δίσκο θες να μπουν.

Αν δε βρίσκεις drivers δες εκεί στο D:/recovery μήπως σε κάποιο φάκελο έχει τους drivers. Τώρα θα μου πεις τι λέω αφού είναι για βίστα, αλλά αν δε βρίσκεις καθόλου, τότε ίσως κάτι σου χρειαστεί από εκεί. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους καταρχήν για τις απαντήσεις

Το μοντέλο είναι HP Pavilion P6021GR

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγνώμη για το διπλοποστάρισμα... Αν γίνεται απλά να λάβω μια απάντηση :) Ευχαριστώ!

Δημοσ.

επισης βασικο.

εχεις δει αν στo site της hp για το δικο σου μηχανημα υπαρχουν drivers;

Εδω το δικό μου hp δούλευε τα 7 και τώρα τα 8 με drivers των vista,έκτός της κάρτας γραφικών που δουλεύει με τους drivers των 7 του 2011???!!!:P

Πληροφοριακά!

hp pavilion dv9820us και δουλεύει απροβλημάτιστα τα win8 pro εδω και 8 μήνες!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χμ στο test μόνο η οθόνη έχει λέει θέμα για ενα feature των 8ριων! Φαντάζομαι δεν θα επηρεάσει κάτι εαν το βάλω... Βασικά να πω την αλήθεια το PC μου είχε τρέξει τα Win 8 Preview και δεν είχε κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλά λόγω της ανάλυσης ίσως δε μπορείς να τρέξεις κάποιες λειτουργίες του metro UI. Τι ανάλυση είναι αυτή; 1280χ1024? Αν εισαι εκει ο μόνος περιορισμός που θα έχεις είναι να μη σε αφήνει να κάνεις snap 2 εφαρμογών στην οθόνη (που στην έκδοση 8,1 το έχουν αλλάξει και το επιτρέπουν και σε αυτή την ανάλυση)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι 1280x1024 είναι! Ευχαριστώ, αύριο(βασικά σήμερα είναι :P) θα το τρέξω... Θα κοιτάξω και αλλού

Επισκέπτης
Δημοσ.

Done! Τα 8ρια τρέχουν μια χαρά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...