Silenzio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 καλησπέρα, δε ξέρω αν εδω πρέπει να το ρωτήσω αλλα έχω βάλει ενα 10μ καλώδιο utp το οποίο δε φτάνει στο pc για λίγο..υπάρχει κάποιος αντάπτορας που να συνδέει 2 utp μεταξύ τους και να αυξάνεται έτσι το μήκος του καλωδίου ? και αν υπάρχει που βρίσκω ? ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλύτερα πήγαινε παρε χύμα καλώδιο utp οσα μέτρα θέλεις εσυ , του βάζεις και 2 βυσματάκια και εισαι κομπλέ.
Silenzio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 δε ξέρω να βάζω βύσματα σε καλώδιο.. αν κάποιος ξέρει αν υπάρχει τέτοιος αντάπτορας και που τον βρίσκω με σώζει.
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πήγαινε σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά φυσιολογικά θα έχουν. Edit : Κατι Site: http://www.cable-shop.gr/35871.html">τετοιο θέλεις νομίζω 1
Silenzio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 RJ 45 θα ζητήσω ? ναι κάτι τετοιο θέλω !!!
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βασικά ναι μουφα για rj45 θα ζητήσεις η πες τους απλα τι θέλεις.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 απλα παρε καμια καλη.γιατι εχω δει και μουφες που ηταν απο αναποδα μεχρι δεν ξερω τι. επισης περα απο μουφα στα ελληνικα στα αγγλικα θα το βρεις σαν Coupler. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα