sotris99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Η κολλητή μου θα πάει στο SF σε μερικές ημέρες και της έχω ζητήσει να μου φέρει ένα ipod 4th ή 5th generation (προτιμώ το 4άρι). Γίνεται να εγκαταστήσω viber, whatsapp, skype και όλα τα social προγραμματάκια που έχουν την δυνατότητα για κλήσεις / sms δίνοντας σαν κωδικό επιβεβαίωσης ένα νούμερο κινητού που είναι σε ένα απλό κινητό των 20 ευρώ?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Φυσικα και γινεται,Σκαιπ κανονικα,και για το Viber απλα θα δηλωσεις το κινητο σου.
sotris99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 σχετικά με το viber μπορώ να κάνω και κλήσεις ή μόνο να στέλνω μηνύματα?
nikoskon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 σχετικά με το viber μπορώ να κάνω και κλήσεις ή μόνο να στέλνω μηνύματα? Και κλήσεις.
sotris99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 σούπερ. Ζήτησα από τον αδερφό μου να μου φέρει το ipod touch 2g για να το δοκιμάσω. (είναι jailbroken οπότε θα βάλω εκείνη την έκδοση που είναι συμβατή με το ios 4.2.1) και θα δοκιμάσω. αν και εκείνο το μοντέλο δεν έχει ούτε κάμερα ούτε mic. Έτσι για να μου φύγει η περιέργεια.
sotris99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ναι το ξέρω έχω ένα 3g και αλλάξανε το σύστημα επιβεβαίωσης από 3ψήφιο σε 6ψήφιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα