Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποια βοήθεια σχετικά με το πως θα κανω να δουλεψει το AVIAddXSubs

διαβασα λιγο γιαυτο το προγραμμα αλλα κατι δεν κανω καλα...

Αφου εχω βαλει σε εναν φακελο το αρχειο μου (.mkv)  και το (.srt) με το ιδιο ονομα 

δηλωνω  φακελο  που θελω να εξαγει το νεο αρχειο αλλα μου γραφει

WARNING: 1 FILE(S) FAILED

καποιος να ξερει κατι... ευχαριστω.

Δημοσ.

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php#CONVERT

Όπως λέει και στο εγχειρίδιο πρέπει να κατεβάσεις το ffmpeg.exe ξεχωριστά και να το βάλεις στον ίδιο φάκελο με το AVIAddXSubs υπόψιν ότι θα κάνει πάρα πολύ ώρα να μετατραπεί ένα mkv οπότε αν δεν είναι εντελώς ανάγκη να το κάνεις το αρχείο avi τότε μην το κάνεις.

(Πες μας δηλαδή για ποιον λόγο μπήκες στην διαδικασία να κάνεις εισαγωγή υποτίτλων)

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω είναι για να βλέπω ταινίες σε κάθε τηλεόραση χωρίς να εχω dvd player αναγκαστικά.

Tην εφαρμογή ffmpeg δεν την ειχε το προγραμμα οταν το κατεβασα? 

Δημοσ.

To do the conversion automatically you  have to copy ffmpeg.exe command line executable in AVIAddXSubs directory. This file has to be downloaded separately. Get it from here. It is advised to use this provided ffmpeg executable version as I did all my tests with it and I know that it works well.

Όχι,δεν το έχει μέσα,αφού σου δίνει και λινκ από που να το κατεβάσεις...

Δημοσ.

πολυ καλα ολα αυτα  το εκανα  ( το κατεβασα το εχω και στον ιδιο φακελο) και αφου εφτιαξα  φακελο για το νεο αρχειο μετα την μετατροπη παλι ομως λεει τα ιδια. κανω κατι λαθος αυτη την φορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...