lamogio0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 κάποια βοήθεια σχετικά με το πως θα κανω να δουλεψει το AVIAddXSubs διαβασα λιγο γιαυτο το προγραμμα αλλα κατι δεν κανω καλα... Αφου εχω βαλει σε εναν φακελο το αρχειο μου (.mkv) και το (.srt) με το ιδιο ονομα δηλωνω φακελο που θελω να εξαγει το νεο αρχειο αλλα μου γραφει WARNING: 1 FILE(S) FAILED καποιος να ξερει κατι... ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php#CONVERT Όπως λέει και στο εγχειρίδιο πρέπει να κατεβάσεις το ffmpeg.exe ξεχωριστά και να το βάλεις στον ίδιο φάκελο με το AVIAddXSubs υπόψιν ότι θα κάνει πάρα πολύ ώρα να μετατραπεί ένα mkv οπότε αν δεν είναι εντελώς ανάγκη να το κάνεις το αρχείο avi τότε μην το κάνεις. (Πες μας δηλαδή για ποιον λόγο μπήκες στην διαδικασία να κάνεις εισαγωγή υποτίτλων)
lamogio0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω είναι για να βλέπω ταινίες σε κάθε τηλεόραση χωρίς να εχω dvd player αναγκαστικά. Tην εφαρμογή ffmpeg δεν την ειχε το προγραμμα οταν το κατεβασα?
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 To do the conversion automatically you have to copy ffmpeg.exe command line executable in AVIAddXSubs directory. This file has to be downloaded separately. Get it from here. It is advised to use this provided ffmpeg executable version as I did all my tests with it and I know that it works well. Όχι,δεν το έχει μέσα,αφού σου δίνει και λινκ από που να το κατεβάσεις...
lamogio0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 πολυ καλα ολα αυτα το εκανα ( το κατεβασα το εχω και στον ιδιο φακελο) και αφου εφτιαξα φακελο για το νεο αρχειο μετα την μετατροπη παλι ομως λεει τα ιδια. κανω κατι λαθος αυτη την φορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα