@ngelos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βρήκα κάτι αναφορές από πέρυσι που έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει στο psn το Shenmue hd ! Μάλιστα έλεγαν ότι θα βγει και σύντομα αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη. Σωστά;Γνωρίζουμε κάτι γι αυτό; Τελικά ακυρώθηκε;
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν ακυρωθηκε. Και το 1 και το 2 ειναι ετοιμα αλλα για καποιο μυστηριο λογο η Sega καθυστερει να τα κυκλοφορησει. Ενας λογος ισως να ειναι το οτι θελει να ανακοινωσει το Shenmue 3. Αυτη ειναι η καλη πλευρα. Η κακη ειναι οτι δεν θα κυκλοφορησουν λογω οικονομικων προβληματων της εταιριας. Θα δειξει το μελλον.
brotrainer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Και πάλι δεν νομίζω η Sega να τα παρατήσει. Πάντως τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ψάχνει να χωθεί (εξαγοραστεί) από κάποια μεγάλη εταιρεία όπως η Sony, Microsoft ή τώρα τελευταία η Nintendo. Καλά games, θα αξίζουν αν βγουν ακόμα και no HD
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το πρώτο Shenmue είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Είμαι περίεργος να δώ τι έχουν κάνει με την HD conversion τους.
@ngelos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εγώ είμαι περίεργος να δω αν θα την δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα