ison Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλημερα παιδες Ειπα να το ποσταρω και εδω εφοσον τοσες φορες εχω εξυπηρετηθει απο αλλα παιδια με τις προσφορες που ποσταρουν. Long story short Υπαρχει ενα bug? στο site της nintendo europe oπου δινει free game απο το promotion που ετρεχε προσφατα (so many games promotion ...google it). Απο οτι φαινεται αρκετοι εχουν παρει τιτλους χωρις καν να εχουν eligible game registered. Σας παραθετω τα ποστ για πληροφοριες απο το reddit (το ενα ειναι δικο μου) και το Ninty.gr Εγω τσιμπησα το donkey kong http://www.ninty.gr/showthread.php?t=11794&page=6#.UdO9zdiuq5I http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1hj4sq/europe_get_a_nintendo_3ds_game_for_free_includes/ http://www.reddit.com/r/3DS/comments/1hiscj/europe_a_strange_thing_happened_just_nowgot_a/ Δεν ξερω ποτε και αν το παρουν χαμπαρι αλλα αν εχετε club nintendo id μπειτε στο λογαριασμο σας αμεσα. Ελπιζω να εκανα καλα που το εβαλα εδω το topic και οχι στο gaming topic. EDIT τα games που μπορειτε να παρετε Luigi's Mansion 2 Castlevania Monster Hunter 3 Fire Emblem: Awakening Animal Crossing: New Leaf Donkey Kong Country Returns 3D LEGO City Pokemon Mystery Dungeon 1
guardianx71 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 YES!!!!!! Δουλεύει φίλε μου νάσαι καλά . Κατεβάζω τώρα το free game μου Ο server της minty θα έχει πάρει φωτιά με τόσα downloads mail βεβαίως με τον κωδικό δεν ήρθε ακόμη , αλλά το είχε στα banner μετά το login με το παιδάκι με την μπλούζα 94 Επίσης μεγάλο κρίμα που πρέπει να κάνεις register κάτι για να κάνεις λογαριασμό . Αν δεν ήταν έτσι θα τα είχαμε πάρει όλα
Socratis_g Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 αυτό το μαλακίσμένο με τη μπλούζα 94 το είδα και εγώ. αλλά δεν εδινε κάπου κωδικό. κρίμα...
skar1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 να πω την αληθεια μονο το 3dsxl εχω registered και τιποτα αλλο.
guardianx71 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ξανακοιτάχτε το , εμένα μετά από 10-15 λεπτά μου τον έβγαλε τον κωδικό To banner με το promotion πάντως όντως το αφαίρεσαν
guardianx71 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Στην καρτέλα που κρατάει το παιδάκι με το 94 με το δεξί του χέρι
Socratis_g Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ^ και εμένα έτσι μου το βγάζει το κωλόπαιδο!!!
guardianx71 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τί να πω... δοκιμάστε ξανά σε λίγο. Αν και είναι πιθανόν να το έκοψαν , από την στιγμή που έβγαλαν και το μπάνερ
skar1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 απο τις 10 το πρωι ετσι μου το εμφανιζε το μαλακιστηρι. το promotion με τα 3 +1 δωρο τελειωσε τελη ιουνη και της nortec δεν ειχαν καν το χαρτακι. τωρα μονο το monster hunter 3 promotion που το εχω δει εδω να το πουλανε και 20€..... ελεος.
ison Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Για να παρετε το game πρεπει μεσα σε αυτα τα banner (καντε Scroll αριστερα δεξια για να δειτε και τα επομενα) να σας βγαλει την ειδοποιηση οτι ειστε eligible για free game. ΑΝ κανετε το survey που βγαινει πατωντας στο banner που περιγραφω (claim free game) TOTE και μονο ΤΟΤΕ μετα απο λιγο θα σας βγαλει στο "παιδιακι" μετα απο κανα 20λεπτο το κωδικο. Εμενα μολις τωρα μου ηρθε και email με το κωδικο (σχεδον 12 ωρες μετα) επιπροσθετα. απο τις 10 το πρωι ετσι μου το εμφανιζε το μαλακιστηρι. το promotion με τα 3 +1 δωρο τελειωσε τελη ιουνη και της nortec δεν ειχαν καν το χαρτακι. τωρα μονο το monster hunter 3 promotion που το εχω δει εδω να το πουλανε και 20€..... ελεος. Νομιζω ο guardian το πουλαει (ο ακριβως απο πανω σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα