Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο των powerlines και για την τηλεόραση. 

Δηλαδή όπως τα powerlines έχουν υποδοχή για ethernet και έτσι σε όποια πρίζα θες έχεις internet, κάτι αντίστοιχο να υπάρχει και για την τηλεόραση, ούτως ώστε σε όποια πρίζα θες να έχεις τηλεοπτικό σήμα.

Δημοσ.

Μπορει να εισαι και ο πρωτος που το σκεφτηκε, οχι να υπαρχει κιολας. Να το πατενταρεις!

• Like 1
Δημοσ.

Έκλεισα ήδη δικαιώματα! Κλάφτε!!! :D

Πέρα από το ότι είμαι ιδιοφυΐα λοιπόν, όποιος ξέρει αν υπάρχει κάτι τέτοιο ας το πει! :P

Δημοσ.

Εεε.. Λέω μπας και υπάρχει και καμιά άλλη ιδιοφυΐα..

Αλλά ποιος να με φτάσει... :D

Δεν πρόλαβα και τον διαγωνισμό ευρεσιτεχνίας... :P

Πέρα από την πλάκα η απορία παραμένει! :D

Δημοσ.

haha 

Δε βοηθάτε ρε παλιόπαιδα! Εγώ πάω να ξανακάνω την Ελλάδα λίκνο του πολιτισμού και εσείς με δυσκολεύετε!!! :P

Δημοσ.

Όχι δεν έχω κάνει τίποτα! Αλλά με βάλατε σε σκέψεις ρε ρεμάλια! Μόλις μίλησα με έναν φίλο μου, ηλεκτρολόγο μηχανικό και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και μου είπε πως φυσιολογικά γίνεται αλλά θέλει ψάξιμο.. Θα με κάνετε τρελό επιστήμονα, αν και είμαι ψιλοάσχετος με τέτοια θέματα!!! :D

Οποιαδήποτε βοήθεια λοιπόν δεκτή! hahaha

Τελικά κοίταξα και βρήκα πως το θέμα είχε ξανατεθεί αρκετά χρόνια πιο πριν αλλά δεν είχε δωθεί βέβαιη απάντηση. Ρε μπας και υπάρχει τίποτα έτοιμο και παιδευόμαστε άδικα?

Πάλι τα φώτα κάποιου ειδίμονα χρειάζομαι! :D

Δημοσ.

Με βάλατε σε πολλές σκέψεις και θα το ψάξω, είναι η αλήθεια. Έτσι και τελικά το καταφέρω, σε εσάς που απαντήσατε θα το δώσω τσάμπα!

Άντε..τη κονομήσατε πάλι.. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...