Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν δεν την βρεις παρε την nvidia 760  παντως οτι σε ειπανε τα παιδια  μη τους κανεις το χατηρι και φυγεις  εαν ειναι παρε πιστωτικο χρηματων και τελος, εαν δεν εχουνε αλλη καρτα,  με αυτα τα λεφτα παιρνεις οτι θες, αλλα θα τους πεις για εκεινη την μερα ολα αυτα γιατι μενεις μακρια,  επισης  αυτο που ειδα στην εικονα προφανως αυτοι το κανανε εεε;   πω πω πω  αυτοι οι ανθρωποι εκει μεσα υποτιθεται εχουνε πτυχιαρες,  παρολα αυτα οι δουλειες τους ειναι οτι να ναι  αυτο το πραγμμα ειναι απαραδεκτο, αλλα μπωρει να το κανανε και επιτυδες παιζει κι αυτο,  σου λεει θα χαλασει η καρτα, θα βγει απο την εγγυηση θα πληρωσει να παρει αλλη, αλλα ετσι οπως το ειδα μην επαθε και ζημια η μητρικη δυσκολο βεβαια, αλλα η καρτα γραφικων σιγουρα επαθε

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εαν δεν την βρεις παρε την nvidia 760  παντως οτι σε ειπανε τα παιδια  μη τους κανεις το χατηρι και φυγεις  εαν ειναι παρε πιστωτικο χρηματων και τελος, εαν δεν εχουνε αλλη καρτα,  με αυτα τα λεφτα παιρνεις οτι θες, αλλα θα τους πεις για εκεινη την μερα ολα αυτα γιατι μενεις μακρια,  επισης  αυτο που ειδα στην εικονα προφανως αυτοι το κανανε εεε;   πω πω πω  αυτοι οι ανθρωποι εκει μεσα υποτιθεται εχουνε πτυχιαρες,  παρολα αυτα οι δουλειες τους ειναι οτι να ναι  αυτο το πραγμμα ειναι απαραδεκτο, αλλα μπωρει να το κανανε και επιτυδες παιζει κι αυτο,  σου λεει θα χαλασει η καρτα, θα βγει απο την εγγυηση θα πληρωσει να παρει αλλη, αλλα ετσι οπως το ειδα μην επαθε και ζημια η μητρικη δυσκολο βεβαια, αλλα η καρτα γραφικων σιγουρα επαθε

εγω για 7950 θα παω και το πολυ πολυ περιμενω να στειλουν και απο Αθηνα αν δεν υπαρχει Θεσσ γιατι πιστευω μακροπροθεσμα θα δικαιωθει η αναμονη!ναι τη συνδεση των καλωδιων αυτοι την κανανε......η μητρικη δε νομιζω απο θερμοκρασιες παει πολυ καλα και γενικα ολα καλα εκτος απο τα games->gpu μονο

Δημοσ.

παιδια παλια ειχα κανει ενα ψιλο-oc στην καρτα!απο τοτε εχω κανει φορματ και δεν εχω ξαναγραψει εκεινο το πραγμα στο afterburner..παιζει να ειναι ακομα κλοκαρισμενη?

Δημοσ.

παιδια παλια ειχα κανει ενα ψιλο-oc στην καρτα!απο τοτε εχω κανει φορματ και δεν εχω ξαναγραψει εκεινο το πραγμα στο afterburner..παιζει να ειναι ακομα κλοκαρισμενη?

Όχι :)

Δημοσ.

μην πεις τιποτα  πάρε την ατι και φευγα,  καλα ειναι,            θα πληρωσεις καμια διαφορά ή όχι;

παντος και το συγκεκριμενο μοντελο  ατι που διαλεξες  ειναι αρκετα καλη  και γρηγορη 

δεχτηκαν αυτη την αλαγη; με την καρτα που λες, γιατι συνηθως κοιτανε να σε παραπλανησουνε με αλλα προϊοντα κατώτερα 

Δημοσ.

<p>μην πεις τιποτα  πάρε την ατι και φευγα,  καλα ειναι,            θα πληρωσεις καμια διαφορά ή όχι;</p>

<p> </p>

<p>παντος και το συγκεκριμενο μοντελο  ατι που διαλεξες  ειναι αρκετα καλη  και γρηγορη </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>δεχτηκαν αυτη την αλαγη; με την καρτα που λες, γιατι συνηθως κοιτανε να σε παραπλανησουνε με αλλα προϊοντα κατώτερα </p>

δεν πηγα ακομα.μου ειπανε αν δουν πως δε διορθωνεται θα δουμε για νεα καρτα..εγω θα δωσω 27€ και θα παρω την 7950,αφου η 6950 μου εκςνε 295,αντι για την 760 κυριως λογω των 3 gb και του ευκολου oc που τη φτανει σχεδον μεχρι 7970..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...