Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-PCI-X-7870XT-2GB-with-Boost-11199-20-20G.htm  :wub: εδω εισαι και εισαι αρχοντας.Και ζητα και τους κωδικους των games εεε μην σου φανε τα games :P

btw το τροφοδοτικο στην φωτο που εστειλες δειχνει για CM gs οχι corsair  ^_^

Και μιας και βλεπω οτι εχεις και ξεκλειδωτο επεξεργαστη δες και για καμια ψυκτρα :-)

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο τις παρακατω ποια προτεινεται και αν μπορειτε και γιατι:

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=40&Category=3000001768&Products=1938126,1810855,2013541,1869892,1816187

ναι το προσεξα τωρα για το psu! :P μπα δε δοκιμαζω ακομα OC γιατι δε μου χρειαζεται.αργοτερα ισως  :)

Δημοσ.

ή αυτη που σου linkara απο πανω ή την 760 απο nvidia.Ελεος εχουν την 660ti στα 300 ευρο και η 760 που ειναι καλυτερη της στα 280 :shock: .Αγαπαμε πλαισιο σε τετοιες περιπτωσεις  :P

Δημοσ.

ναι.αλλα πηγαινε πρωτα να δεις τι θα γινει με την εγγυηση.

εαν σου πουνε τα μα μου,ειπαμε,η πιστωτικο στην τιμη που την ειχες αγορασει η τιποτα.εκτος και εαν πας για την αλλαγη που λεμε.

Δημοσ.

ναι.αλλα πηγαινε πρωτα να δεις τι θα γινει με την εγγυηση.

εαν σου πουνε τα μα μου,ειπαμε,η πιστωτικο στην τιμη που την ειχες αγορασει η τιποτα.εκτος και εαν πας για την αλλαγη που λεμε.

τι εννοεις ή τιποτα?μπα δε θελω πιστωτικο γιατι χρεαιζομαι την καρτα γραφικων!η 760 ειναι καλυτερη απ'αυτη που εχω ε?μπορουν να πουν πως δε σου δινουμε την 760 με καποιο σοβαρο επιχειρημα?

Δημοσ.

Απο καλυτερη μετα ειναι η http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-HD7950-With-Boost-11196-19-20G.htm αλλα εχει λιγο παραπανω.Αλλα βεβαια πρωτο πραγμα ειναι η εγγυηση να ξερεις τι επιλογες θα εχεις μετα.

760 και 7950 ειναι οι καλυτερες επιλογες βεβαια να δεις και με το τροφοδοτικο αν θα εισαι ενταξυ,αλλα δες πρωτα αποολα με την εγγυηση και ενημερωσε μας 

Δημοσ.

Εννοω τι θα σου πουν αυτοι οταν αναφερεις τις καρτες Πλαισιο ειναι αυτο πολλα εχουν ακουστει εδω. Η 760 στα λεφτα της μια χαρα ειναι και με 3 χρονια εγγυηση η Msi πολυ δυνατη ,οπως και η 7950.

Δημοσ.

οκ επειδη δε θελω να δωσω λεφτα για μικρες διαφορες(760 και 7950)θα μιλησω τηλεφονικως και θα παω και θεςς το συντομοτερο δυνατον..η καρτα που ζηταω για ανταλλαγη ας το πουμε ειναι με βαση τα λεφτα ετσι?και οχι με βαση τις αποδοσεις..

Δημοσ.

κοιτα αφου εγω την παρηγγειλα μεσω ιντερνετ τοτε θα συγκρινουμε τις τιμες για web αγορες.εμενα η αποδειξη λεει 295.το 289 ειναι χαμηλοτερο οποτε πρεπει να την αλλαξουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τους πηρα τηλ και εξηγησα τι εχει γινει και μου ειπαν να το παω στο service τους και αν δε διορθωνετε μιλαμε για αλλη καρτα.2 ερωτησεις:1)ξερει κανεις αν το service τους αργει?εγω μενω χαλκιδικη και το να μεινω θεςς για 2-3 μερες ειναι δυσκολο.οποτε ρωταω αν το ελεγχουν εκεινη την ωρα ή θα περασει καποιος καιρος? 2)μπορω να ζητησω πισω λεφτα?γιατι με 295Ε απο καποιο αλλο καταστημα φανταζομαι βρισκω καλυτερη καρτα γραφικων απο οτι στο πλαισιο,ε?αν ισχυει το 2ο μηπως μπορειτε απο skroutz να προτεινεται καμια?ευχαριστω

Επεξ/σία από Junior22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...