Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως βλεπω οτι την καθαρισες καλυτερα τωρα.

βασικα οκ ειναι τωρα.

οι ανεμιστηρες ετσι οπως ειναι τωρα,ζοριζονται να γυρισουν με το δαχτυλο?

κουνα με το δαχτυλο σου ενα πτερυγιο με δυναμη και δες σε ποση ωρα θα σταματησει.και οταν θα παει να σταματησει,δες εαν σταματαει ελευθερα η σταματαει αποτομα.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσο τους γυρναω εγω με το χερι πανω τους ολα καλα!οταν ομως τους δινω ωθηση να γυρισουν μονοι:1)ο αριστερος γυρναει καλυτερα και καποιες φορες θα γυρισει και θα σταματησει ομαλα ενω αλλες φορες θα γυρισει λιγο,θα κανει ενα θορυβο και θα σταματησει αποτομα.συνηθως γυρναει ομαλα..2)ο δεξιος το σκριβως αντιθετο και κατα 90% σταματαει αποτομα..

με το πιστολακι να την κανω ή οχι?

Δημοσ.

Λογικα τα εχουν παιξει οι ανεμιστηρες σου.

πηγαινε την πισω με την εγγυηση.

απο την στιγμη που εχει εγγυηση δεν αξιζει να ασχοληθεις αλλο με customies.

λυση υπαρχει φυσικα με το να βγαλεις τους ανεμιστηρες και να βαλεις με tie wraps αλλους επανω αλλα αυτο μονο στην περιπτωση που δεν εχεις εγγυηση.απο την στιγμη που εχεις,μην το σκεφτεσαι καν.

Δημοσ.

Ρίξε και μια με πιστολάκι , αλλα οπως λεει και θάνος αφου εχεις εγγύηση πήγαινε την πισω

Δημοσ.

μπα δεν εγινε τιποτα ιδιαιτερο!ναι μεν δεν εχω τοσο συχνο framedrop αλλα εχω 106 C οποτε πρεπει να μιλησω με αυτους να δω τι θα πουν..υπαρχει περιπτωση να μου πουν δε μπορουμε να κανουμε κατι?

Δημοσ.

Πλαισιο ειναι αυτο , αλλα μη μασησεις. Αν παρουσιαστει προβλημα ζητα τον υπευθυνο. Αν κ δεν νομιζω. Λογικα θα στην αλλαξει.

Δημοσ.

επειδη μενω χαλκιδικη και δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να κατεβω θεσ/νικη,λετε να περιμενω να κατεβω θεσσ ή να παρω τηλ?εγω σκεφτομαι να τους πω πως εχουν χαλασει κατα πασα πιθανοτητα τα ανεμιστηρακια ειτε λογω των καλωδιων ειτε λογω της χρησης.απλα δεν ξερω μετα τι να πω διοτι δεν ειμαι και τοσο ψαγμενος για να τους την πω!

Δημοσ.

Δεν θα τους πεις τιποτα.θα πας απο εκει με το λεοφωρειο,2 ωρες δρομος ειναι μωρε και θα τους πεις,καρτα γιοκ.

τωρα που το θυμηθηκα,δεν πιστευω να εχει κανενα αυτοκολλητο πισω το κουτι οταν το ανοιξες που να λεει εαν ανοιχτει δεν θα εχεις εγγυηση...

Δημοσ.

οχι δεν εχει κατι τετοιο..οκ θα παω εκει αν ειναι και θα τους εξηγησω,αν αρχισουν τα μακ μουκ ομως τι να τους πω?παιζει να φυγω απο κει χαμμενος?

Δημοσ.

Θα επιμένεις , αγόρασες την κάρτα και η κάρτα σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά και εφοσον ειναι σε εγγύηση η θα μου την αλλάξετε η θα μου δώσετε αλλη ίδιων δυνατοτήτων και αξίας με τα χρήματατα που έδωσες

Δημοσ.

ποιες καρτες ειναι ιδιων δυνατοτητων αυτη τη στιγμη και ποιες ιδιων χρηματων?οταν τν αγορασα στοιχιζε 270Ε περιπου

Δημοσ.

εαν σου αριχσουν τα μα μου και τετοια,μην μασισεις.εαν σου πουν για αλλαγη με αλλη καρτα πηγαινεις σε 7870 που ειναι λιγο καλυτερη απο θεμα επιδοσεων αλλα αρκετα καλυτερη στα υπολοιπα.

απο εκει και περα,εαν σου δωσουν 7850 μην δεχτεις και απαιτησε τα λεφτα που την ειχες αγορασει.

Δημοσ.

εαν σου αριχσουν τα μα μου και τετοια,μην μασισεις.εαν σου πουν για αλλαγη με αλλη καρτα πηγαινεις σε 7870 που ειναι λιγο καλυτερη απο θεμα επιδοσεων αλλα αρκετα καλυτερη στα υπολοιπα.

απο εκει και περα,εαν σου δωσουν 7850 μην δεχτεις και απαιτησε τα λεφτα που την ειχες αγορασει.

nvidia παιζει σε αυτα τα λεφτα?ποια υλοποιηση της 7870?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...