Junior22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 τα καλωδια μαλλον την τραβαναε αλλα δεν μπορω να τα βολεψω για να μην τν τραβαει!θα ξαναδοκιμασω.που φαινεται η εγγυση?στην αποδειξη απο το καταστημα?πως να την ανοιξω????εννοεις να τη βγαλω απο το κουτι?
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δες ποτε την αγόρασες απο την απόδειξη και ρώτα στο κατάστημα ποσο εγγύηση εχει γιατι δεν ξέρω ποσο εχουν οι msi. Αν δεν ειναι σε εγγύηση να την ανοίξεις ενοω να ξεβιδώσεις το καλύμα που ειναι οι ανεμιστήρες απο κατω και να τους καθαρίσεις απο σκόνες. Ασε χαλαρά τα καλώδια η βαλε τα καπως αλλιώς να μην τραβάνε την κάρτα ήμαρτον πραγματικά η καρτούλα να ειναι ετσι λυγισμένη.
Junior22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 <p>Δες ποτε την αγόρασες απο την απόδειξη και ρώτα στο κατάστημα ποσο εγγύηση εχει γιατι δεν ξέρω ποσο εχουν οι msi. Αν <strong>δεν</strong> ειναι σε εγγύηση να την ανοίξεις ενοω να ξεβιδώσεις το καλύμα που ειναι οι ανεμιστήρες απο κατω και να τους καθαρίσεις απο σκόνες.</p> <p> </p> <p>Ασε χαλαρά τα καλώδια η βαλε τα καπως αλλιώς να μην τραβάνε την κάρτα ήμαρτον πραγματικά η καρτούλα να ειναι ετσι λυγισμένη.</p> η αποδειξη λεει αυτο!αν και δεν εχω turbox κομματια,φανταζομαι ονομαζεται ετσι η συναρμολογηση!το ειχα αγορασει πριν 2 χρονια οποτε η εγγυηση ισχυει..παιζει να στειλουν καινουρια ή ισαξιας αξιας? [ATTACH]322877[/ATTACH]
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 η αποδειξη λεει αυτο!αν και δεν εχω turbox κομματια,φανταζομαι ονομαζεται ετσι η συναρμολογηση!το ειχα αγορασει πριν 2 χρονια οποτε η εγγυηση ισχυει..παιζει να στειλουν καινουρια ή ισαξιας αξιας? : [ATTACH]322877[/ATTACH] Κανε τους ενα τηλέφωνο και θα σου πουν αφου εχεις την απόδειξη
liakjim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αρα εγγυηση εχεις. Αν η συνθεση εχει γινει απο το πλαισιο μη κανεις τιποτα. Πηγαινε εκει με το κουτι πως ειναι κ γ@μισε τους που σου εβαλαν την καρτα με τα καλωδια της τροφοδοσιας να κανουν μονοζυγο!!!(αν κ εγω τα μαυρο/κιτρινα καλωδια τα βλεπω χαλαρά??? Δεν ειμαι σιγουρος.) . Απαιτησε αλλαγη καρτας. Αν σου πουν μ@λακιες ζητα αμεσα τον υπευθυνο. Η καρτα εχει στραβωσει. Αν την καρτα την εχεις βαλει εσυ , βγαλτην κ βαλτην ξανα με τα καλωδια πιο χαλαρα. ισως αυτα φταινε που δεν γυρνανε οι ανεμιστηρες.
Hawk7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Φιλε,η καρτα σου γερνει υπερβολικα.Αλλα ακομη και απο αυτο να μην υπηρχε καποιο προβλημα,εχεις πολυ σκονη στα φανακια σου.Μαλλον θα πηραν μεσα στον ροτορα,αυτο ειναι το πιο πιθανον. Απο την στιγμη που εχεις εγγυηση,την γυριζεις πισω,και καλο θα ηταν,προτου την γυρισεις ριξε της ενα φυσηματακι!Εαν δεν ειχες εγγυηση,με λιγο WD5 πιστευω,θα την ανεσταινες την καρτουλα. Τωρα,τι γινεται στην περιπτωση που ελεγθει,και αν βρουνε,οτι βρουνε,δεν ξερω.Παντως την παραμελησες λιγο.
Junior22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 κοιταξτε απο σκονη δεν εχει πολυ θεμα γιατι πριν καποιο καιρο ξεσκονισα ολο το πισι και οταν γυρναω τα ανεμιστηρακια με τα χερια παλι κολλανε.φυσαω και δε βγαζει ιδιαιτερη σκονη!να την ανοιξω φοβαμαι για να μην κανω βλακεια!τα καλωδια ειναι λαθος βαλμενα απο αυτους?εγω δεν εχω πειραξει κατι στο συστημα εκτος απο την παστα του cpu που δεν εχει σχεση..θα παρω τηλ το απογευμα και θα τους εξηγησω τι παιζει..ελπιζω ή να αντικατασταθει με καινουρια ή να το φτιαξουν αν και δε νομιζω γιατι πρεπει να τα επαιξε η καρτα
Hawk7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 κοιταξτε απο σκονη δεν εχει πολυ θεμα γιατι πριν καποιο καιρο ξεσκονισα ολο το πισι και οταν γυρναω τα ανεμιστηρακια με τα χερια παλι κολλανε.φυσαω και δε βγαζει ιδιαιτερη σκονη!να την ανοιξω φοβαμαι για να μην κανω βλακεια!τα καλωδια ειναι λαθος βαλμενα απο αυτους?εγω δεν εχω πειραξει κατι στο συστημα εκτος απο την παστα του cpu που δεν εχει σχεση..θα παρω τηλ το απογευμα και θα τους εξηγησω τι παιζει..ελπιζω ή να αντικατασταθει με καινουρια ή να το φτιαξουν αν και δε νομιζω γιατι πρεπει να τα επαιξε η καρτα Tα καλλωδια,εαν οντως τα βαλανε αυτοι,οι ανθρωποι ειναι απλα ΑΣΧΕΤΟΙ!Ειναι μακρυα,και δεμενα μεταξυ τους,και σαν να μην εφτανε αυτο,τα εβαλαν ελευθερα να κρεμονται απο την καρτα. Επρεπε να δεθουνε δεξια με ενα δεστρακι,στο πλαισιο των δισκων ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.Να τραβανε,και να ισορροπουνε την καρτα.Οχι να τις βγαζουν τα εντερα!Αν ειναι δυνατον... Σκονη εχεις,και στο ξαναλεω συμφωνα με οτι βλεπω.Αφου φαινεται και μεσα στην ψυκτρα.Επρεπε να βγει,και να καθαριστει επιμελως. Θα μου πεις,ισως να φοβοσουν.Τωρα οτι εγινε εγινε,κανε οτι σου προταθηκε,και βλεπεις...
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εγω παλι δεν βλεπω προβλημα με τα καλωδια με το να κρατανε την καρτα κατω.αλλα δεν βλεπω και αλλο προβλημα το πως μπορει να εχει γινει ετσι η καρτα...ρε μπας και δεν ειναι κουμπωμενη καλα?λεω εγω τωρα.επισης ετσι οπως εισαι χωρις το πλαινο του κουτιου κρατα την λιγο με το δαχτυλο σου να ερθει σε ευθεια και δες τι γινετε. τελος,τα ανεμιστηρακια θελουν οντως καθαρισμα.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Στην τελική οτι η κάρτα μπορεί να εχει χαλάσει να παίζει πρόβλημα με τους ανεμιστήρες κτλπ δεν σημαίνει οτι η αιτία ειναι οτι ειναι ετσι λυγισμένη , αλλα και να μην ειχε πρόβλημα και ετσι που ειναι καποια στιγμή μπορεί να σπάσει κατι και οχι μονο να πάθει ζημιά η κάρτα αλλα και η motherboard και ακομα δεν μπορώ να καταλάβω τι την τραβάει ετσι και εχει λυγίσει γιατι και να μην ειχε κουμπώσει καλα τετοιο λύγισμα δεν εξηγείται
Junior22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 <p>Εγω παλι δεν βλεπω προβλημα με τα καλωδια με το να κρατανε την καρτα κατω.αλλα δεν βλεπω και αλλο προβλημα το πως μπορει να εχει γινει ετσι η καρτα...ρε μπας και δεν ειναι κουμπωμενη καλα?λεω εγω τωρα.επισης ετσι οπως εισαι χωρις το πλαινο του κουτιου κρατα την λιγο με το δαχτυλο σου να ερθει σε ευθεια και δες τι γινετε.</p> <p>τελος,τα ανεμιστηρακια θελουν οντως καθαρισμα.</p> οχι η καρτα μια χαρα κουμπωμενη ειναι.μαλλον πρεπει εξαρχης να εγινε η βλακεια και να γερνει ή τα καλωδια να προξενησαν το προβλημα οποτε και στις 2 περιπτωσεις φταινε αυτοι..με τι να τα ξεσκονισω?φυσουσα μια ωρα,ζαλιστηκα και με οδοντογλυφιδα πηρα κατι σκονες που ειχε μεσα για να μην τα μαμησω με τα χερια..καμια αλλη ιδεα? [ATTACH]322925[/ATTACH] [ATTACH]322919[/ATTACH] [ATTACH]322921[/ATTACH] [ATTACH]322922[/ATTACH] [ATTACH]322923[/ATTACH]
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Λοιπον ακου βασικά , δες εκει αν εχει εγγύηση κτλπ η κάρτα αν δεν εχει βγάζεις την κάρτα απο μεσα φύσηξε της με την υσηχία σου με ενα πιστολάκι και βγάλε το μεταλλικό κάλυμα που σου ειπα , επισης φτιάξε τα καλώδια με τετοιο τρόπο ωστε να εχουν μπόσικα στην κάρτα και να μην ειναι ισα ισα.
Junior22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εχει εγγυηση..πειραζει πιυ την εβγαλα και την φυσηξα?
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οχι δεν πηράζει, αφου έχει εγγύηση λοιπον οπως εισαι πήγαινε την στο κατάστημα με την απόδειξη μην πηράξεις τιποτα αλλο.
Junior22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 <p>Οχι δεν πηράζει, αφου έχει εγγύηση λοιπον οπως εισαι πήγαινε την στο κατάστημα με την απόδειξη μην πηράξεις τιποτα αλλο.</p> επειδη πεφτει μακρυα προς το παρων πως μπορω να την καθαρισω?την εχω βγαλει.αν την καθαρισω με πιστολακι πειραζει?τα καλωδια πως να τα κανω?δε θελω να τα κανω ακομα χειροτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα